Home / kućni dekor / Neobična vikendica u stilu šindre u New Yorku dobila je zapanjujući preobrazbu

Neobična vikendica u stilu šindre u New Yorku dobila je zapanjujući preobrazbu

Ova neobična kućica u stilu šindre u potpunosti je obnovljena Smiros & Smiros Arhitekti, smješteno u Sea Cliffu, selu smještenom u gradu Oyster Bay u okrugu Nassau, New York. “Životna iskustva nas uče, a mi sazrijevamo prema kalupu novog načina života”, navode arhitekti.

Dugogodišnji odnos s klijentima pružio je priliku arhitektima da se vrate u projekt na kojem su radili prije dva desetljeća. Obnovili su samostalnu rezidenciju kao šarmantnu vikendicu i vanjski bazen u stilu šindre. Udoban dom u stilu šindre razvio se kao posjed stjecanjem susjednih nekretnina.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Smiros & Smiros INTERIJERI Abbe Studios

suvremena-dnevna soba

Prostori u cijelom stanu su iznova zamišljeni, rekonfigurirani i dorađeni kako bi se uklopili u novi način razmišljanja i koordinirali s rastućim imanjem. Arhitekti su također dodali suvremenu kuću na bazenu, zamišljenu kao kontrapunkt glavnoj kući. Očitovao se u uglađenom izvedenom jeziku koji mu je pružio poseban, minimalistički identitet, a istovremeno je bio komplementaran glavnoj kući.

suvremena-dnevna soba

Što volimo: Ova neobična kućica u stilu šindre nudi svojim stanovnicima toplo i privlačno ozračje za život i zabavu. Preimenovanje doma, poboljšanje imovine, zajedno s dodavanjem kuće uz bazen, omogućit će vlasnicima da uživaju u ovom domu godinama koje dolaze. Sve u svemu, mislimo da su arhitekti izvrsno obavili posao stvarajući bezvremenski dizajn sa stilskim detaljima i svijetlim i prozračnim životnim prostorima.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici ovog projekta obnove? Da je ovo vaš dom, biste li promijenili neke detalje? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte par nevjerojatnih obilazaka kuća koje smo predstavili od arhitekta projekta, Smiros & Smiros: Bezvremenski dom u stilu šindre s prekrasnim pogledom na Long Island Sound i Elegantna obiteljska kuća u New Yorku počašćena je zamišljeno preuređenje.

suvremena-dnevna soba

suvremena-vinska soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena blagovaonica

suvremena-kuhinja

suvremena-kuhinja

suvremeni-batleri-ostava

suvremena-sunčalište

suvremeno-kućno kazalište

kuća-eksterijer u stilu šindre

KUĆA NA BAZENU

kuća-bazen-u stilu šindre

suvremena-bazen-kuća-dnevna soba

suvremena-bazen-kuća-zatvoreni-bazen

suvremena-bazen-kuća-zatvoreni-bazen

suvremena-bazen-kuća-blagovaonica

suvremena-bazen-kuća-dnevna soba

suvremeni-bazen-kuća-bar

suvremeni-bazen-kuća-prozor

suvremena-bazen-kuća-krovna paluba

FOTOGRAF Durston Saylor

One Kindesign je primio ovaj projekt na našoj stranici prijava. Ako imate projekt koji želite prijaviti, posjetite našu stranicu za predaju na razmatranje!

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *