Home / spavaća soba dekor / Nema prostora, mali proračun … 4 rješenja za vaš dom

Nema prostora, mali proračun … 4 rješenja za vaš dom

Nedostatak prostora, nizak proračun, nedostatak ideja za uređenje … Zatvorenost otkriva činjenicu da se čovjek zaista mora osjećati kao kod kuće. Kao kod kuće “. Lakše je reći nego učiniti! Ipak, postoje rješenja za sve svakodnevne probleme.

Cdiscount to dokazuje i želi vam olakšati svakodnevicu. Francuski e-trgovac nudi široku paletu proizvoda i usluga za opremanje, opremanje i uređenje vašeg doma. Bez obzira na vaš proračun, dužni ste pronaći rješenja za sve probleme ili frustracije s kojima se možete susresti kod kuće.

Nemam proračun za udoban i moderan kauč

Trosjed u benzinsko plavoj tkanini Sofia 499,99 €

KUPITI

Cdiscount nudi ovu lijepu sofu s 3 sjedala izrađenu u Francuskoj, petrolej plave tkanine, za manje od 500 eura. Savršen spoj stila, udobnosti i dobre vrijednosti za novac. Dodajte nekoliko jastuka ili zamijenite jastučnice za stil i vaša će se dnevna soba transformirati. Zimi koristite udobnu i ugodnu deku za dotjerivanje kauča. Da biste prošli dalje, otkrijte naš trenutni izbor ukrasa na Cdiscountu.

Ne mogu pronaći idealno spremište za svoj ulaz

Ormar za cipele Cuba od 18 par 119,99 €

KUPITI

Odabir savršenog ormarića za spremište za dvoranu zaista nije lako. Često smo ograničeni raspoloživim prostorom, a najpraktičniji namještaj rijetko je estetski. Ovaj ormar u drvenom stilu u skandinavskom stilu može pohraniti do 18 pari cipela. Možete čak i ostaviti ključeve ili poštu tamo u gornjem dijelu. Pazite, međutim, da ne dopustite da se tamo nakuplja čaršija. Odaberite male košare za organizaciju i dodajte malu stolnu svjetiljku za ukrasni dodir. Kompaktni, praktični i estetski, potvrđujemo!

Ponestaje mi ideja za dekor moje blagovaonice

Stol za dnevni boravak od punog bora s željeznom podlogom Matix 299,99 €

KUPITI

Odaberite grafički namještaj, poput ovog masivnog borovog stola sa željeznim nogama. Sviđa nam se kombinacija materijala koja donosi industrijski stil u blagovaonicu, a pritom ostaje prilično diskretna. Da biste dovršili izgled, samo se kladite na nekoliko stolica kako biste se neuskladili i istaknuli lijepom podnom svjetiljkom.

Previše vremena trošim na čišćenje

IRobot Roomba E5154 Usisavač s povezanim robotom 352,79 €

KUPITI

Trenutno svi provodimo više vremena kod kuće. Stoga je normalno da se naši interijeri brže zaprljaju! Robotski usisavač može olakšati kućanski posao, vrlo je dobra nadopuna konvencionalnom usisavaču kako bi lakši pod održavao čistim. Najvažnije je opremiti se uređajima koji su jednostavni za upotrebu.

Predana e-trgovina

Cdiscount je e-trgovac koji sudjeluje putem:

C popust""

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s Cdiscountom. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *