Home / spavaća soba dekor / Naši savjeti za iznajmljivanje kućanskih aparata na lokaciji Boulanger

Naši savjeti za iznajmljivanje kućanskih aparata na lokaciji Boulanger

Ekološki odgovoran način života, održivo uređenje … O tim temama redovito raspravljamo na Homelistyju. Posljednjih godina novi je fenomen promijenio naše potrošačke navike: najam kućanskih aparata.

Boulanger Location postoji od 2009. Poznata prije svega kao Lokéo, ponuda se posljednjih godina razvila kako bi ponudila ekološki odgovoran način života, u skladu s trenutnim zabrinutostima potrošača.

  • Fleksibilno razdoblje najma

Ovisno o proizvodu, možete ga unajmiti od 6 do 48 mjeseci. Ako sumnjate u trajanje zaruka, odaberite duže ili kraće početno trajanje. Na kraju ovog razdoblja imate nekoliko izbora: produžiti, nastaviti, ukinuti ili promijeniti proizvod.

Dobro je znati: kupac može produžiti svoju obvezu u bilo kojem trenutku tijekom najma i vidjeti kako mu mjesečne uplate automatski padaju.

  • Izbor ekološki odgovornih proizvoda

Proizvodi dostupni za najam od tvrtke Boulanger prepoznati su kao pouzdani, ekološki odgovorni i učinkoviti. Proizvodi najvećih marki (Samsung, Moulinex, LG, Delonghi itd.). To su najčešće uređaji s malom potrošnjom energije, popravljivi ili obnovljeni uređaji.

  • Personalizirana podrška

Boulanger Location nudi personaliziranu podršku tijekom cijelog razdoblja najma. Stručnjaci za Boulanger tako vam nude pomoć, ali i savjete kako najbolje iskoristiti svoj novi uređaj.

Servisna usluga 6 dana u tjednu posvećena je ponudi Boulanger Rental. Ova usluga nudi dijagnozu, popravak ili zamjenu proizvoda. 70% kvarova riješi se za manje od 24 sata.

Dobro je znati: najam uključuje i povratnu dostavu.

  • Drugi život za uređaje

Zahvaljujući redovnom održavanju proizvoda, moguć je drugi život za uređaje za iznajmljivanje. Boulanger Location posebno se obvezuje popraviti, popraviti i reciklirati uređaje kako bi se izbjegao otpad. Favoriziranjem ponovne upotrebe proizvoda, 70% uređaja ponovno se koristi za istu upotrebu, 20% dijelova ponovno koristi, a 10% reciklira. “

Koje su prednosti najma uređaja?

Tko nije kupio uređaj koji je brzo završio u ormaru nakon samo nekoliko korištenja? Jednostavno zato što je udovoljavao određenoj potrebi ili zato što nije bio prilagođen vašim potrebama.

Nekoliko se godina upotreba počela mijenjati. Sve više potrošača želi opremiti i opremiti svoj interijer na odgovoran i održiv način.

Uz obnovljene uređaje, iznajmljivanje uređaja vrlo je dobra ideja da svoj dom razvijate odgovorno.

Iznajmljivanje kućanskih aparata, bez obzira na trajanje, omogućuje vam:

  • biti u mogućnosti testirati proizvod prije kupnje
  • udovoljavaju određenoj potrebi
  • sačuvati resurse planeta

Posudite svoje kuhalo za robote u Boulangeru

Od prvog zatvaranja, sve je više Francuza koji su počeli kuhati. Prvo ja! Već sam kuhala, ali ne toliko. I brzo sam uvidio ograničenja svoje kuhinjske opreme, kad sam započeo neke recepte.

Iznajmljivanje kućanskih uređaja, poput robotskog kuhala, vrlo je dobro rješenje za zadovoljenje jednokratnih potreba ili testiranje robota prije kupnje. To nam posebno omogućuje da vidimo ispunjava li naše potrebe.

Na web mjestu Boulanger nalazi se deset posuda za kuhanje robota za iznajmljivanje. Trendi modeli visokih performansi koji imaju određenu cijenu za kupnju. Na primjer, procesor hrane Moulinex Companion XL može se unajmiti na razdoblje od 6 do 36 mjeseci. To je robot posebno pogodan za obiteljsku uporabu: u njegovoj zdjeli zapremine 4,5 L može se pripremiti hrana za 10 osoba (ovisno o receptima).

3 dobra razloga za najam vašeg robot štednjaka:

  • Tako možete dobiti nedavno objavljeni najnoviji model
  • Možete testirati svu funkcionalnost robota prije nego što ga kupite
  • Ako vam prođe strast za kuhanjem, ne pretrpavate kuhinju često glomaznim aparatom

Iznajmljivanje, rješenje za opremanje vaše kuhinje kućanskim aparatima

Bez obzira radi li se o privremenom opremanju nove kuhinje ili zadovoljenju jednokratnih potreba, ponuda Boulanger Location pruža pristup kvalitetnoj opremi po smanjenim troškovima. To je rješenje i za one koji vole redovito mijenjati kućanske aparate.

Osim robota za kuhanje, možete unajmiti i drugu opremu koja se nalazi u kuhinji: hladnjak, pećnica, štednjak, perilica posuđa, mikrovalna … O uređaju čija kupnja često boli glava, a da ne govorimo. : perilica rublja !

Iznajmljivanje perilice omogućuje vam odabir uređaja zbog niske potrošnje vode ili električne energije koji zadovoljava vaše potrebe. Ovo bi mogla biti i prilika za testiranje perilice-sušilice, kao što je perilica rublja Samsung WD90T634DBH, koja nudi neporecivu uštedu prostora.

Kao što ste shvatili, najam ima brojne prednosti, bilo u smislu fleksibilnosti ili utjecaja na okoliš. A vi, biste li bili spremni unajmiti svoj uređaj?

Boulanger

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s Boulanger Location. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom.

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *