Home / kućni dekor / Naše uredsko blagovanje i proljetni favoriti

Naše uredsko blagovanje i proljetni favoriti

Nadam se da ste imali sjajan vikend! Radili smo i u subotu i u nedjelju, ali bilo je lijepo puno toga obaviti. Malo po malo pretvaramo uredski prostor koji smo unajmili u mjesto koje više sliči na nas. Obojila sam kupaonicu, obnovili smo čajnu kuhinju i sad sam upravo završila blagovaonicu na suprotnoj strani prostora za odmor. U posljednje vrijeme provodimo ovdje puno vremena, a čak imamo i novog člana tima koji nam pomaže u trgovini. Uskoro ću te morati pravilno upoznati s Jordanom! Svejedno, to nam je u posljednje vrijeme daleko od kuće i osjećam se zadovoljno kako se stvari polako slažu. Kliknite da biste je provjerili, a također dijelim i 10 mojih najdražih kućnih nalaza iz Joss & Main’s Spring Edit!

*Ovaj post sponzorira Joss & Main. Sav sadržaj, ideje i riječi moji su. Zahvaljujemo na podršci brendovima koji nam omogućuju stvaranje jedinstvenog sadržaja uz prikazivanje proizvoda koje zapravo koristimo i u kojima uživamo!

Dopustite mi da uvodim ovaj post rekavši: Nemam pojma što radim kada je riječ o fotografiji pod fluorescentnom rasvjetom. Oof. Mučio sam se! Osobno izgleda jako lijepo (unatoč standardnoj uredskoj rasvjeti), pa ćete mi morati vjerovati na riječ. Nadamo se da još uvijek možete dobiti dobar vizualni prikaz izgleda prostora!

Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com Polako ažuriramo uredsku zgradu s ograničenim proračunom. Prethodni stanari (betonska tvrtka), ostavio stol za blagovanje iza sebe, i zapravo su mi se jako svidjeli oblik i moderna baza postolja. Dao sam gornji dio svježeg sloja boje jer je vidio bolje dane, ali ništa nije bolje od slobodnog stola! Mislim da se lijepo očistilo. Stolice su bile sretan vintage nalaz i mislim da su lijep kontrast modernom stolu.

Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com S obzirom na to da se ovaj prostor osjeća prilično hladno i klinički s LVP podovima, bijelim suhozidom i zidanim blokom, želio sam dodati puno teksture ovom području unutar namještaja i umjetnosti. Također sam dodao par stolnih svjetiljki zbog kojih se nadam da će se osjećati malo privlačnije.

Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com Instalirali smo dva ormara, jedan do drugog, kako biste stvorili povoljnu kredencu za pohranu. Čini mi se da je suparnik nekima od vrhunskih dizajnera, ali košta manje. To je zapravo isti ormar koji imamo u uredskoj kupaonici, osim u crnoj boji.

Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com Ormarići su stigli iz Joss & Main’s Spring Edit. Upravo su pokrenuli ovosezonski izbor koji sadrži trendove, materijale, boje i predmete za koje se predviđa da će biti popularni u nadolazećoj sezoni. Primijetio sam puno tkanih materijala, ležernih presvlaka, organske keramike, cvjetova, a njihov je rasvjetni dio u ovom bio jako dobar! Podijelit ću svojih 10 favorita iz uređivanja u nastavku.

Kliknite izravno na moje nalaze da biste bili preusmjereni na izvor – ili koristite numerirane veze ispod kolaža za kupnju …

01: luster // 02: pletena stolica // 03: keramička vaza // 04: kabinet akcent // 05: vaza od terakote // 06: stolić za kavu // 07: podna svjetiljka // 08: tkana stolica // 09: konusni privjesak // 10: ljuljačka za zamah

Stolice od trske (# 2) izgledati jako blizu mojih vintage! To je bilo zabavno otkriće. Od namještaja do dekora, sve se isporučuje brzo i besplatno. Predmeti u njihovom Spring Edit također su dizajnirani za miješanje i usklađivanje, radi jednostavnog oblikovanja. Svake sezone dijele uređivanje trendova i zaista sam uživao čitati njihova predviđanja i pregledavati nove sezonske proizvode. Drago mi je što sam uspio uhvatiti nekoliko ormarića za naš ured.

Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com Na suprotnoj strani blagovaonice nalazi se naša mala čajna kuhinja. Nazvao sam ovu sobu dobrom. Između prostora za blagovanje i kuhinjskog prostora, zaista sam zadovoljan kako su se stvari spojile … i to smo učinili uz mega proračun!

Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com Dalje, moram oslikati i oblikovati naše radne prostore (glavni ured), malo mjesto za sjedenje i hodnik. Ovdje smo na domaćem terenu! Želim samo osigurati da je to sretno okruženje za nas i naš tim, jer se nadamo da možemo malo porasti u godini koja je pred nama. Bilo je zabavno.

Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com Svakako ću podijeliti svoj vodič s gel mrljama (za okvir umjetničkog djela) uskoro. Javite mi ako želite još nešto znati! Imate pitanja o ovom prostoru, našoj poslovnoj zgradi, trgovini ili čak o mojim proljetnim odabirima? Volio bih ih čuti u komentarima ispod. Želim vam fantastičan tjedan, prijatelji moji!

Mogli biste i voljeti

 • Sezonski nalazi kuće (+ Makeover kupaonice našeg ureda) - roomfortuesday.com

  Prošli tjedan podijelio sam na Instagramu neke isječke našeg uredskog prostora i dok sam kupovao zimski i sezonski dekor za našu kuću – odlučio sam naručiti neke stvari …

 • Naše dvorište i vanjski životni prostor - roomfortuesday.com

  ZAUVIJEK mi je trebalo da fotografiram i podijelim ovaj prostor jer smo ovdje, u Utahu, imali najkišovitije proljeće. Bila je rekordna sezona padalina …

 • 2018: Pregledna godina - roomfortuesday.com

  Nadam se da ste imali najljepši Božić! Vratili smo se u stvarnost (dobro gotovo – još uvijek imamo gostiju iz kuće do četvrtka), ali osjećam se kreativno osvježenom nakon dobre, duge pauze ….

 • Izvori za obnovu - roomfortuesday.com

  Ponovno sam opisao našu prethodnu obnovu početkom mjeseca i volio sam se osvrtati na svaku sliku prije i poslije. Kako bih zaključio godinu, mislio sam pripremiti još jednu …

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *