Home / uređenje dnevnog boravka / Naše najnovije ljetne dojenčad – Crystalin Marie

Naše najnovije ljetne dojenčad – Crystalin Marie

Ovdje smo već u jeku ljeta – bazen je vani, uživa se u prskalicama, gotovo je kupljen vanjski namještaj, a naši su radni dani sve kraći i kraći. Kako dijelim sve više i više priča o našim vanjskim danima, dobivam nekoliko zahtjeva za dijeljenje svih Harperovih ljetnih igračaka i potrepština. U nastavku sam zaokružio naše omiljene i najčešće korištene predmete za ljeto.

Minnow kupaći kostimi – Apsolutno OBOŽAVAM Minnow Swim. Isprobala sam druge kupaće kostime za Harper i kvaliteta ih ne odgovara. Stilovi, grafike i boje izvrstan su balans onoga što volim i što je prikladnije za djecu. Cijenim pažnju na detaljima na njima. Stalno dobivamo komplimente na njezinim kupaćim kostimima, oni su iskreno najbolji!

Crocs – Harper svakodnevno nosi svoje Crocs! Nabavili smo ih za nju da ih nosi u našem dvorištu i stvarno ih je dobro odvela. Može ih sama stavljati i skidati, izvrsne su za igranje vode, ali remen joj omogućuje i trčanje okolo u njima. Ovo je jedna od naših najboljih kupnji od preseljenja u Kaliforniju.

Mylles Shop Bazen – Netoksični, neutralni dječji bazen – oni postoje! Kad sam vidio ovaj bazen, znao sam da ga moram imati. Bila sam na listi čekanja pola godine za ovu, bila je izvan sezone, srećom, ali ipak hahaha. Izvrsne je kvalitete, dobro se drži i dobre je veličine. Koristit ćemo ovo cijelo ljeto!

Jastučić za prskanje – To imamo već dvije godine i dobro se održalo. Harper će se prebacivati ​​između odlaska u bazen ili prskalice – to je lijep način da se stvari promijene. Ovo je izvrsna veličina za 1-3 djece, ne zauzima previše prostora i izuzetno je povoljna.

Šeširi Polo Ralph Lauren – U početku smo imali manje kape sa životinjama, ali morao sam naručiti još nekoliko u većim veličinama jer ih je Harper prerastao. Pronašao sam nekoliko mogućnosti na Zapposu i sviđa mi se kako se one na njoj nalaze. Imaju neutralne, klasične boje, a cjelokupni stil je upravo tako klasičan. Šeširi su još jedna od onih stvari u kojima je teško pronaći nešto što nije previše dječje i jarko crveno, hahaha. Toplo preporučam ove!

Liewood igračke na plaži – Moje omiljene igračke za plažu. Ako ne idete kopati, stvarno je teško pronaći dječje igračke na otvorenom koje nisu plastične, svijetle i boluju od oka. Sve iz Liewooda je zapanjujuće, netoksično i izvrsne kvalitete. Ne mogu preporučiti ovu marku dovoljno!

Smeđe sandale Zara – Harper ih nosi posljednje 2 godine. Kupio sam drugi par jer je prerasla prvi par, ali već idemo na treći (upravo naručen neki dan). Volim ih jer im je ugodno odmah iz kutije. Sandale za malu djecu i klinke čudne su, nikad ne mogu reći hoće li dobiti mjehurić / rez od nečega što joj se zabija u stopalo. Ali, ne s ovima. svuda su mekani, izvrsne kvalitete i izgledaju preslatko. Oni vode TTS.

Izvorne tenisice prihvatljive za vodu – Upravo sam dao Harperovu narudžbu za njih. Proveli smo ih zadnja 2 ljeta i volimo ih! Izvrsne su za vodene aktivnosti ili za svakodnevni rad. Možete ih nataknuti i isključiti i oni idu sa svime. Dolaze u tonu boja i za djevojčice i za dječake. Oni stvarno trče, pa smanjite veličinu.

Krema za sunčanje – Kremu za sunčanje Think Baby koristimo od samih početaka. Ovo ide prilično bijelo i gusto, ali je čisto i sigurno. Htio sam isprobati i ovu kremu za sunčanje ovaj štap (za lice).

Ručnik za plažu – Mislim da se puno puta roditelji uhvate u kupnji stvari veličine djece (samo da mogu iz toga izrasti). Znam da vani ima puno dječjih ručnika, ali volimo se držati toga što imamo. Volimo naše ručnike Serena & Lily – plišani su, gusti, mekani i upijajući. Dovoljno su velike za Mikea, ali Harper se i dalje voli zamotati u njih. S skuplje strane, ali nevjerojatni su.

Hydro Flask boca za vodu – Koristimo ih posljednje 2 godine i zaista smo uživali. Dosta se zaprljaju (kako se očekivalo), ali uspjeli smo ih lako očistiti. Cijela naša obitelj koristi Hydro tikvicu, a naša voda ostaje hladna.

Gathre Mat – Gathre tepihe koristim od Harperovog rođenja (mali smo imali kao presvlaku u dječjoj torbi). VOLIMO ovo. Veganske su kože, dobro se čiste i preslatke su. Veliki donosim sa sobom (midi +) na plažu, u park ili ga odlažem u dvorište. Izvrsne su jer su dovoljno guste da se na travi ne osjeća ništa prljavo itd.

Vanjska stolica (povezano s drvenom verzijom, čini se da je plastika posvuda rasprodana) – Mike je pronašao ovu majušnu ​​stolicu u Targetu, ali izgleda kao da je rasprodana. Povezivanje sa sličnom opcijom za vas. Harper voli bilo koju stolicu / sjedalo koje su njezine veličine. Ako vaše dijete voli malu stolicu, one su izvrsne za upotrebu, ali i izvrsna zabava, hahaha.


About admin

Check Also

Uređivanje vikenda: prodaja + krađe

Ovaj nadolazeći tjedan započinje Nordstromova godišnjica rasprodaje koji ću detaljno pokrivati ​​od ponedjeljka i zasigurno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *