Home / spavaća soba dekor / Naše najbolje ideje za stvaranje umjetnog kamina u dnevnoj sobi

Naše najbolje ideje za stvaranje umjetnog kamina u dnevnoj sobi

Da se stvori atmosfera konzervacija u dnevnoj sobi, ništa bolje od kamina. Nažalost, u svojoj kući nemate kamin? Ne brinite, postoji puno ideja za stvaranje lažne ili čak davanje električnog kamina jedinstvenom izgledu. Uživat ćete u izgledu udoban što kamin donosi u sobu. Evo naših najboljih ideja za stvaranje ili uređenje umjetnog kamina i opuštanje u vašem omiljenom prostoru!

Udahnite život starom vintage kaminu

vintage umjetni kamin

Vintage je i dalje u trendu u svijetu ukrasa. Udahnite novi život starom domu pronađenom na tržnici ili na buvljaku. Kako ne biste potrošili astronomsku sumu, potražite kamin koji zahtijeva neke dotjerivanja ili koji je, na primjer, onemogućen. Nije potrebno kupiti kamin u savršenom stanju jer je vaš plan stvoriti lažni kamin. Nakon što pronađete svoj mali dragulj, možete ga ponovno slikati sjajno slikajući ga!

Pitate se je li berba vaš stil uređenja, saznajte ovdje -> Koji ste stil uređenja?

Stvorite kamin za svoj umjetni kamin

kamin od umjetnog drvadrvena konstrukcija za lažni kamin

Imate li materijala koji leže kod kuće? Staro drvo, stari lajsni ili stari namještaj … budite kreativni! Ideja je stvoriti lažni kamin sa svojim materijalima. Prvo pronađite izgled koji želite postići, a zatim ga ponovno stvorite. Malo boje za popravke i gotovi ste!

Ako razmišljate o ponovnom bojanju starog kamina od opeke, o tome razgovaramo ovdje -> Bojenje unutarnje opeke: preobrazba vašeg kamina.

Dajte svom TV postolju izgled kamina

lažni kamin u TV ormaru

Dobar koncept da ne zatrpate malu sobu je integriranje kamina ili lažnog kamina u vaš TV ormar ili namještaj za odlaganje. Da biste to postigli, morat ćete napraviti neke preinake na svom namještaju. Ako nemate električni kamin za ugradnju u svoj namještaj, još uvijek je moguće vašem kaminu dati izgled kamina kao na gornjoj slici. Rezultat je u zabludi!

Također želite redizajnirati svoje TV područje, pogledajte naš post 12 ideja za redizajn vašeg TV područja (promjenom samo 1 zida!) Za inspiraciju.

Integrirajte zapisnike kako biste stvorili dekor dostojan pravog doma

dekorativni predsoblje

Nakon što je vaša struktura kamina dovršena, preostaje samo dovršiti dekor. Trupci su lijepa opcija za realan koncept. Stavite nekoliko trupaca u kamin ili ispunite prostor drvenom vrpcom, sve ovisi o vama. Riječ savjeta, pobrinite se da su vaši dnevnici čisti, da ne želite u svoj vrt unositi gamad ili slično konzervacija!

Stvorite kamin sa svijećama ili lampicama

umjetni kamin deco svjetlo

Da biste stvorili učinak topline ili plamena, integrirajte vijenac svjetla kroz svoju drvenu vrpcu ili ga postavite na nekoliko trupaca. U svoj lažni kamin također možete postaviti svijeće ili lijepe lampione. Navečer ćete cijeniti atmosferu koju stvaraju svjetla ili svijeće.

Smjestite svoje najbolje knjige u svoj lažni dom

knjiga kao ukras kamina

Ako ste kolekcionar knjiga, ovaj koncept je za vas. Vaš kamin je savršeno mjesto za dobrodošlicu vašim najljepšim knjigama! Ako je vaš kamin stari kamin, pobrinite se da bude čist kako ne bi oštetio vaše knjige. Zatim slučajno ili uredno ispustite svoj odabir, nema veze, rezultat će biti jedinstven. Recenzije su također dobrodošle!

Ukrasite svoj kamin jastucima i tekstilom

jastuci i tekstil za lažna ognjišta

Kad govorimo o uglu konzervacija, nužno postoje jastuci i pokrivači. Zašto ne stvoriti lažni kamin ili upotrijebiti kamin koji godinama nije radio, a zatim prikazati svoj najljepši tekstil? Stavite ih u lijepu pletenu košaru, drvenu kutiju ili drugu kako biste dovršili dekor.

Pogledajte i naš post 14 izmjena ukrasa koje ćete napraviti za manje od 60 minuta za ostale male ideje ukrašavanja.

Postavite biljke oko svog lažnog kamina

biljke za ukrašavanje kamina

Zelenilo je sve više prisutno u ukrasima. Iskoristite svoj lažni kamin da predstavite svoje najljepše biljke. Dekoracija koja će u vašu dnevnu sobu unijeti puno života udoban!

Dodajte pozadinu ili umjetničko djelo u svoj kućni kutak

umjetna tapeta za kamin

Prilično originalna ideja je dodati pozadinu u vaš lažni kamin. Možete se odlučiti za tapete s uzorcima, krajolikom ili čak onu koja predstavlja drvenu vrpcu kao na gornjoj slici. Idite na to, ovisno o stilu vaše sobe. Osim tapeta, možete jednostavno staviti lijepi okvir u podnožje kamina!

Kad smo već kod tapeta, evo naših najboljih ideja za uređenje zida -> Unutarnji freski: 101 ideja za uređenje vaših zidova!

Postoji tisuću i jedna ideja za stvaranje umjetnog kamina ili uređenje kamina koji ne funkcionira. Uz malo istraživanja na internetu pronaći ćete savršen koncept za svoju dnevnu sobu!

Da biste ovog ljeta također stvorili vanjski kamin, pronađite inspiraciju u našem postu Planiranje vanjskog kamina: ideje za kamin koji možete sami izraditi

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *