Home / kućni dekor / Naš sljedeći projekt: Moj ured

Naš sljedeći projekt: Moj ured

Bit će naš prvi projekt u novoj godini moj kućni ured! Znam da sam ranije izjavio da smo htjeli udariti u zemlju i prvo dovršiti svoju blagovaonicu, ali Emmett i ja složili smo se da bi optimalno mjesto za rad kod kuće bilo stvarno lijepo i korisno. Nisam mogao biti uzbuđeniji i dobar dio godišnjeg odmora proveo sam ne planirajući, osmišljavajući i idejajući ideje. Htio sam s vama podijeliti neke slike prije, nadahnuće, svoje ideje i službeno (ali ležerno) započnite projekt ovdje na blogu. Kliknite da pročitate sve o tome!

Naš sljedeći projekt: Moj ured - roomfortuesday.comPrije useljenja u naš trenutni dom, SAMO smo završili moj kućni ured u našoj prethodnoj kući, na slici gore. Uživao sam 3-4 tjedna prije nego što smo se odselili – kuća se prodavala mnogo brže nego što smo očekivali. U svakom slučaju, Emmett je obećao da ćemo u našem sljedećem domu stvoriti prekrasan uredski prostor i naravno, složio sam se da će to biti prva soba s kojom ćemo se zajedno pozabaviti nakon useljenja. Putujmo u prošlost, u vrijeme kad smo se preselili u svoj dom . Ove su slike iz siječnja 2019. godine … prije točno dvije godine.

Naš sljedeći projekt: Moj ured - roomfortuesday.comOdlučio sam da ova soba odmah ispred našeg ulaza ima najviše smisla za moj kućni ured. Činilo se da ima pristojno prirodno svjetlo, bio je odvojen od glavnih životnih prostora u kući i jednostavno se osjećao dobro za moj radni prostor.

Naš sljedeći projekt: Moj ured - roomfortuesday.comKao što znate, postoje neke stvari kojima se ne bavim, što se tiče dizajna … tepih, iskrivljeni dovratnik i tretmani prozora bili su na vrhu mog popisa za ažuriranje. Također se borim sa rasvjetom, ili njenim nedostatkom, u ovom prostoru – nema režije, nema zidnih svjetiljki i nema ugradnih svjetala … nema nikakvog osvjetljenja, što nije idealno za radni prostor.

Naš sljedeći projekt: Moj ured - roomfortuesday.comNaš početni plan (odmah nakon useljenja) trebao se obratiti gostinjskoj kupaonici jer je imala glavnih vodovodnih problema koje je trebalo brzo riješiti, a zatim se preseliti u moj ured … čineći je drugom sobom na našoj obnovi (još uvijek visoko na popisu, kao što smo prethodno razgovarali). Premotavajući unaprijed do travnja 2019., odabrali smo parket od tvrdog drva za svoj dom i ured je zapravo bio prva soba u koju smo ga postavili (tutorial potražite ovdje). Bili smo spremni obnoviti ured i podnice su bile prvi dio slagalice! Napredovali smo.

Naš sljedeći projekt: Moj ured - roomfortuesday.comNakon postavljanja tvrdog drva, dobili smo vrlo uzbudljiv Lowe’s (jedan od naših brand partnera), što je dovelo do prilike da izradim plan dizajna kuhinje. Kad su se dogovorili da zajedno rade na tom prostoru, očito smo zaključili da bi naša kuhinja trebala imati presedan nad uredom. To nije bila prilika koju smo bili voljni propustiti – bila je ogromna za nas! Napustili smo moj ured takav kakav je, postavili tvrdo drvo i od tada ga više nismo dirali. Znate kako to ide – život se događa, vaša kuća zahtijeva hitnije, skuplje stvari (bojleri za toplu vodu, novi vodovod, novi krov itd.), i drugi prostori i projekti zahtijevaju pažnju.

Naš sljedeći projekt: Moj ured - roomfortuesday.comEvo nas, današnji dan … KONAČNO smo spremni posvetiti se uredu i skačem od radosti. Čini mi se da je ovo već dugo prošlo, a sada kad dvije godine radim u svemiru, mislim da stvarno znam što želim i moram učiniti ovaj prostor funkcionalnim i lijepim za mene. Ovako izgleda danas … postoji razlog zašto dijelim samo izbliza ovog prostora. Haha! Već je dvije godine bez podnožja.

Naš sljedeći projekt: Moj ured - roomfortuesday.comŽelite li čuti neke od mojih ideja i ciljeva za ovu sobu? Evo velikih stvari kojima bih se želio pozabaviti …

 • Uklanjanje iskošenih vrata i zamjena za francuska vrata.
 • Instaliranje ugrađenih datoteka za pohranu.
 • Zamjena tretmana prozora (ovo ćete dobro pogledati za tjedan ili dva).
 • Dodavanje odgovarajućeg osvjetljenja (nadzemni uređaj, svjetiljke i lampe).
 • Dodavanje arhitektonskog interesa, poput oblikovanja ploča i podnožja.
 • Zamjena namještaja i dodavanje više sjedećih mjesta.
 • Dodavanje prostirke za bolju akustiku.

Znam da je to velika zapovijed, ali mislim da to možemo učiniti. Emmett pretpostavlja da će morati ukloniti cijeli strop (jao), pa će izgledati puno gore prije nego što bude bolje. Jeste li spremni vidjeti neke od mojih nadahnuća?

Iz gornjeg prostora sviđa mi se skladišna kredenca, trava (samo tekstura općenito), i rasvjetna tijela iznad stola. Želim da mi radni stol bude usmjeren prema središtu sobe i volio bih da na njega ovako postavim učvršćenje.

Također bih želio ugraditi neke X detalje u naše mlinove ili ugrađene elemente. Emmett neće biti oduševljen svim tim mitrama, ali izgledaju tako dobro. Mislim da bi se osjećalo skladno i lijepo u našoj formalnoj dnevnoj sobi, lijepo ugrađenoj, budući da smo tamo koristili taj tretman. Ponavljanje oblika, boja, uzoraka i materijala uvijek čini da se dom osjeća skladnije. Možda imam ili ne moram imati nekoliko ovakvih vintage stolica koje se počinju dotjerivati ​​i presvlačiti nekom zabavnom tkaninom sa životinjskim printom.

Uklanjanje ukošenih vrata i postavljanje francuskih vrata vjerojatno će biti najveći mjenjač igre u prostoru. Iako su naša ulazna vrata crna, naginjem se bijeloj boji vrata svojih ureda … vjerojatno s prozirnim staklom jer želim što više prirodnog svjetla. Ionako uglavnom želim instalirati vrata u akustičke i estetske svrhe.

Iz gornjeg prostora volim toplu neutralnu boju. Koliko god volio ići SMO u svom uredu, iskreno radim bolje u svijetlom, neutralnom okruženju. Često radim s bojom i završnim obradama, pa je korisno imati prostor na koji jake boje ne utječu. Moj se ured pretrpava, a intenzivni kreativni dizajnerski trenuci zapravo mi ne pomažu (čudno). Mislim da ću zadržati dramatične uzorke i boje za ostale prostore u cijelom našem domu.

Nadam se da svi visite tamo! Znam da je bio težak, težak tjedan. Evo opuštajućeg ili produktivnog vikenda – što god da vam treba! Radim, radim, radim i bacam se na projekte … što spašava moj zdrav razum. Sretan petak, prijatelji.

Mogli biste i voljeti

 • Kako postaviti podnice od tvrdog drveta od ribje kosti - roomfortuesday.com

  Razgovarajmo o tvrdom drvetu! Znate da sam veliki obožavatelj podova od tvrdog drveta i vjerojatno nije iznenađenje da smo odmah nakon završetka gosta počeli s poda u svom uredu …

 • Nova godina, nova obnova - roomfortuesday.com

  Prvog dana u godini želio sam podijeliti neke ciljeve i uvid u naš plan obnove. Nikad nisam bio uzbuđeniji zbog ažuriranja doma nego što sam …

 • Naš sljedeći veliki projekt: Kuhinja - roomfortuesday.com

  Ako pratite na Instagramu, saznali ste to jučer, ali uzbuđen sam što službeno najavljujem (ovdje na blogu), naš sljedeći VELIKI projekt …. kuhinja! Neki od vas su pogodili …

 • Napomena: Proljetno čišćenje i ažuriranja doma - roomfortuesday.com

  Sretan petak, prijatelji! Dogurali smo do vikenda i nisam mogao biti sretniji. Vrijeme je ovdje u posljednje vrijeme vrlo proljetno, što me definitivno stavilo na čišćenje …

About admin

Check Also

Moderna mediteranska kuća iz snova u mirnom okruženju u Minnesoti

Swanson Homes u suradnji sa Carbon 6 Interijeri je dizajnirao ovu modernu mediteransku kuću iz …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *