Home / spavaća soba dekor / Naš izbor Conforama za opremanje TV kutka

Naš izbor Conforama za opremanje TV kutka

Olimpijske igre, Tour de France, Europsko nogometno prvenstvo … Ljeto obećava biti puno sportskih događaja! A da biste u potpunosti uživali s obitelji ili prijateljima, ništa nije ugodnije za ugodan TV kut.

Povodom budućih sportskih događaja, Conforama nudi mnoštvo atraktivnih sniženja. Odabrali smo 8 proizvoda kako bismo vaš dnevni boravak učinili puno ugodnijim. Sigurno je da će se svi vaši prijatelji tamo poželjeti dobro zabavljati!

1 – Konvertibilni kutni kauč za smještaj prijatelja

Balto kabriolet kauč na razvlačenje 449 € 736 €

KUPITI

Kutna sofa je sve popularniji model sofe. Obiteljski, toplo, udobno … Može smjestiti 4 do 5 osoba koje udobno sjede, ovisno o modelu. Odaberite kutni kauč na razvlačenje da biste ga jednostavno pretvorili u dodatni krevet u svojoj dnevnoj sobi.

2 – Kauč na razvlačenje za udoban dodatni ležaj

Kauč ​​na razvlačenje klik-klak s kutijom za odlaganje 299,75 € 423,50 €

KUPITI

Kauč ​​na razvlačenje jedan je od najjednostavnijih modela kauča koji se može pretvoriti u dodatni ležaj. Ako imate malu dnevnu sobu, odlučite se za model s kutijom za odlaganje. Možete izravno spremiti jastuke, plahte i druge poplune za svoje sljedeće goste.

3 – Udobna fotelja za hlađenje ispred televizora

Fotelja od tkanine 109,19 € 179,99 €

KUPITI

Ništa poput udobne fotelje za uživanje u igri vašeg omiljenog tima! Odaberite naslonjač s mekanim sjedalom. Fotelje s malim nagibom nude bolju udobnost od ravnih ili niskih fotelja. Razmislite o tome kad dizajnirate svoju dnevnu sobu.

4 – Pametni TV koji će vam uvijek biti povezan

PHILIPS 178cm 4K UHD TV 70PUS7805 799 € 999 €

KUPITI

Sve pristupačniji, pametni televizori nude brojne atraktivne usluge: glasovni asistent, pristup Internetu, ekskluzivne aplikacije, streaming … Smart televizori dragulj su tehnologije koja vam omogućuje da iskoristite nekoliko usluga, bez napuštanja doma. kauč.

Ako nemate proračun za promjenu televizora, znajte da ga možete lako pretvoriti u Smart TV zahvaljujući Google Chromecastu. Vaš trenutni TV samo treba imati USB priključak.

189 cm UHD 4K TCL TV 899 €

KUPITI

Veliki ekrani televizija se postupno demokratiziraju. Za igranje na konzoli, gledanje filmova ili serija, ovi su modeli posebno popularni zbog svoje kvalitete slike. Efekt potapanja koji oni također generiraju vrlo je zanimljiv, pod uvjetom da imate dovoljno udaljenosti u svojoj dnevnoj sobi da biste ga u potpunosti iskoristili.

6 – Zvučna traka za intenzivno doživljavanje utakmica i filmova

Philips Soundbar 129,99 €

KUPITI

Nakon što odaberete televizor, vrijeme je da počnete razmišljati o zvuku. Iako su nedavni modeli televizora napravili značajna poboljšanja, ponekad je potrebno dopuniti zvučnom trakom, pogotovo ako imate veliku dnevnu sobu. Zvučne trake pružaju snažniji i uravnoteženiji zvuk u sobi, posebno s Dolby Surroundom. Uštede prostora, mogu se instalirati na TV ormar kao i na zid.

7 – TV ormar za organizaciju vašeg TV kutka

158 cm TV ormar od punog bora 179,03 kn 255 €

KUPITI

TV ormar je neophodan u TV kutu. Osim što služi kao postolje za vaš televizor, može se koristiti i kao spremište. Odaberite model koji odgovara veličini vaše dnevne sobe kako biste izbjegli nered u prostoru. Sve je više modela TV namještaja i klupa prikladnih za male prostore.

8 – Modularni stolić prema vašim potrebama

Zoe pravokutni stolić s integriranim vrećicama 143,85 € 284 €

KUPITI

Stolić se može transformirati u stol za aperitiv ili za uživanje u pizzama pred dobrom utakmicom. Svakako odaberite stolić za kavu koji je dovoljno velik i praktičan. Modeli s ladicom za podizanje vrlo su praktični ako ste ljubitelj TV ladice.

Ostali modeli imaju dodatna sjedala koja se lako mogu spremiti kad više nisu potrebna. Modularni stolić posebno je pogodan za male stanove koji moraju imati optimiziran prostor u svim okolnostima.

3 savjeta za ugodan TV kutak

TV kut po definiciji mora biti udoban. Zahvaljujući ova 3 savjeta na umu, moći ćete uživati ​​cijelo ljeto, s obitelji ili prijateljima!

  • Odaberite pravi TV zaslon za sobu

Ovo je najčešća pogreška prilikom odabira novog televizora. Ponekad se odlučimo za zaslon koji je prevelik, s premalom udaljenost … Pravilo koje morate imati na umu prilikom odabira sljedećeg zaslona Full HD ili Ultra HD: potrebna udaljenost mora biti jednaka 3x visini zaslona.

  • Imajte udoban kauč ili fotelje

Ne dolazi u obzir da nekoliko sati provedete na trosjedu ili fotelji koja vas boli u leđima. Dakle, ako imamo mogućnost, idemo u trgovinu probati prije kupnje. Važan je stil sofe ili fotelje, ali ne toliko koliko njegova udobnost!

  • Odlučite se za modularnu rasvjetu

To još nismo obradili u ovom članku, ali osvjetljenje u dnevnoj sobi ima puno veze s udobnošću. Ne bi trebao biti ni preintenzivan ni preslab. Ako imate mjesta, uz glavno osvjetljenje ugradite dodatnu lampu ili dvije. To vam omogućuje prilagodbu osvjetljenja prema vašim potrebama. Neki modeli televizora imaju čak i ugrađenu rasvjetu, poput modela Philips Ambilight.

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *