Home / spavaća soba dekor / Narwal Robot Vacuum & Mop Review 2021: Vjerujte mi, istinski izmjenjivač igara

Narwal Robot Vacuum & Mop Review 2021: Vjerujte mi, istinski izmjenjivač igara

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Neću lagati – što se tiče proizvoda, uređaji za čišćenje i elektronika nisu kategorije koje me oduševljavaju. Iskreno rečeno, što se tiče čišćenja (posebno brisanja i čišćenja), nekako sam lijen, pa kad sam saznao da postoji robot koji će obaviti oba ova užasna zadatka za mene, moja apatija prema takvim uređajima odmah je poništena, koji su me doveli do toga da pokrivam nešto što obično ne bih razmatrao: potpuno novu recenziju Narwal Robot Vacuum. Jao, evo me, i reći ću vam, nisam bio toliko oduševljen nekim proizvodom – bio to moda, ljepota ili životni stil – u vrućoj minuti.

Što se tiče prostora za čišćenje robota, iRobot Roomba Vacuum prilično je zlatni standard – i to ne samo zato što je OG već i zato što uistinu djeluje. No, iako je možda na kartu stavio uređaje za čišćenje robota, sveprisutna Roomba više nije jedina opcija koja se nudi, i iako znam da Roomba ima solidnu i zasluženu reputaciju, želio sam dati ovom samoočišćenom došljaku probna vožnja.

Evo kratkog sažetka: Narwalov T10 dva-u-jednom automatski robot za brisanje i usisavanje mi potpuno mijenja život – mislim da bih ga možda volio više nego dečka u ovom trenutku (šalim se, naravno, ali još). TBH, u početku sam se nekako zastrašio kad sam otvorio kutiju – priručnik s uputama bio je prilično uzvišen, a veličina kućne baze bila je veća nego što sam zamišljao (iako je, da budemo pošteni, nekako ima to je zato što sadrži odjeljak za vodu za čiste i otpadne vode, ali o tome kasnije).

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Narwal Robot Vacuum Mop Review

Uz dopuštenje Narwala.

The Narwal T10 Automatski robot za samočišćenje dolazi s nekoliko različitih dijelova i dodataka: kućna bazna stanica koja je opremljena baterijom za brzo punjenje (kad sam prvi put otvorio svoj i instalirao sve, trebalo ga je puniti samo dvadesetak minuta), gumb za dom komande, dva spremnika za vodu za brisanje (jedan za čistu vodu i jedan za otpad) i funkcionalnost pametnog mapiranja / navigacije. Uz to, dolazi i sa samim robotom, koji je izrađen s magnetskom trakom koja omogućuje robotu da se automatski vrati u bazu kako bi se napunio kada izvrši svoj “zadatak”.

Također dolazi s uređajem za brisanje i usisavanjem, koji su iznenađujuće jednostavni za izmjenu. Također možete dodati Narwalove lagano mirisne listove deterdženta kako biste poboljšali iskustvo brisanja, što preporučujem jer, prema mom iskustvu, omogućuje dublje čišćenje.

STILEKSTAR |  Narwal Robot Vacuum & Mop Review

Uz dopuštenje Narwala.

Pretpostavio sam da će funkcija usisavanja biti malo malo manje zbunjujuće za shvatiti, pa sam se odlučio prvo isprobati ovu funkciju. Bilo je izuzetno jednostavno pričvrstiti pomični nastavak na bazu robota, na moje iznenađenje. Nakon što je pravilno postavljen, jednostavno pritisnete start na matičnoj stanici, a pametna tehnologija robota kreira kartu prije nego što pokrene čaroliju. Kad to završite, spremni ste za početak (ili ću reći, to je dobro krenuti jer doslovno ne morate maknuti još jedan prst).

Sve u svemu, ovaj elegantni mali robot (zapravo razgovara s vama i pruža vam ažuriranja dok čisti kuću, BTW) ima prilično zvjezdanu snagu usisavanja. Za referencu, imam crnu mačku koja se trenutno ljuti, a moj Narwal brine o njoj poput šefa. Sada živim u malom studiju (samo oko 500 četvornih metara) i imam betonske podove, pa se robot brzo pomiče dok mete, usisava i briše brisanje. Kantu za prašinu vrlo je jednostavno ukloniti s robota kad se napuni (obavijestit će vas kad je treba isprazniti), ali pretpostavljam da biste je za veće domove morali isprazniti najmanje dva puta tijekom jedne sesije jer je kapacitet je prilično mali.

STILEKSTAR |  Narwal Robot Vacuum & Mop Review

Uz dopuštenje Narwala.

Sada, razgovarajmo o funkciji brisanja koje sam padao u nesvijest tijekom cijelog vikenda – znam, znam, koga jesam Ja? Dakle, znao sam da u bazi matične stanice postoji spremnik za vodu, pa bih, naravno, mop zapravo koristio vodu za dubinsko čišćenje mojih podova, ali nisam bio baš siguran kako će robot dobro proći, smočiti se. Neću lagati, još uvijek nisam potpuno siguran kako to funkcionira – znam samo da kada pritisnete gumb kako biste naznačili da želite prijeći na brisanje i zamijeniti vakuumski nastavak za blazinice za brisanje, on ulazi u baza i izlazi vlažna i spremna da vašim prljavim podovima donese ozbiljan piling.

Ajmo sada i adresa je ružičasti slon u sobi, hoćemo li? The Narwal T-10 robot za samočišćenje nije baš jeftin i, kao što ste vjerojatno pretpostavili, ne, ne mogu si to priuštiti. Za potpuno otkrivanje, marka mi je darovala uređaj na razmatranje – ovo nije sponzorirano, jednostavno sam stvarno opsjednuta njime – samo pitajte svoje prijatelje. Srećom, čuli smo neke unutarnje glasine da će se ovaj hibridni robot i čistač kuća koji se mijenjaju u životu prodati za nadolazeći Amazonov dan premijera, pa ćete možda htjeti označiti ovu stranicu. U svakom slučaju, Narwal je postao moja najdraža stvar koju posjedujem, pa se možete kladiti da ga podržavam 100 posto. Ako ga možete zamahnuti, TOLIKO vrijedi svaki peni.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *