Home / kućni dekor / Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ

Nakon dijeljenja gostinjske sobe otkrijte u kojoj se nalazila prilično zabavna starinska roba (moje podne svjetiljke, klupa od mohera i moja umjetnička djela o pticama), Dobio sam puno poruka s pitanjem kako i gdje nalazim cool vintage dekor. Tema uštede i kupovine polovnih stvari također se pojavila u mom postu o trendovima iz 2021. godine, i prošlo je prilično vremena otkako dijelim Facebook Marketplace Finds, pa tako- pomislila sam da bi ovo bio prikladan i zabavan post koji bi vam mogao pomoći okretanje. Grad ovog mjeseca? Feniks! U desertu tražim namještaj, dekor i lijepe kućne nalaze. Kliknite da biste vidjeli što sam pronašao … nije razočaralo.

* Izjava o odricanju odgovornosti za fotografije … Sljedeće slike izvukao sam izravno s Facebook Marketplacea, tako da veličina i kvaliteta nekih nisu najbolje. Jeste li spremni vidjeti moje nalaze?

Vintage pletene barske stolice

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comBaš su slatke i izgledaju kao da su dorađene. Par možete zgrabiti za 130 dolara, a ja ne bih ni pregovarao jer novac ide u veliku svrhu – sav prihod koristi prijelaznim veteranima, beskućnicima ili lokalnoj indijanskoj zajednici (prema popisu). Čini se da ovaj prodavač posjeduje trgovinu koja radi na stručnom programu kako bi prikupila prihod. Zapravo bi me zanimalo da saznam više o tome, ako ima mještana koji to znaju! Bez obzira na to – hladne barske stolice.

provjeri


Starinska stolica

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comNe možete pogriješiti s klasičnom, kožnom antiknom stolicom. Ovo ide sa svime i svačim. Definitivno sam mogao vidjeti lumbalni dio na poleđini sa zabavnom tkaninom dizajnerskog printa. Čini se da je ova stolica u predivnom stanju i upravo je jučer stavljena na popis za 100 dolara. * Mislim * da se u ovoj jedinici za pohranu mogu nalaziti neki drugi dragulji (na temelju pozadinskih fotografija). Možda je jedno od onih na kojima se pojavite i dođete do kopanja po još iznenađenja ?! To su najbolji.

provjeri


Luster

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comZa 50 dolara ovaj bi prekrasni luster mogao biti vaš! To je stvarno bezvremenski svjetiljka i volim crne nijanse. Da sam bliže, zakvačio bih ovo za našu blagovaonicu.

provjeri


Mali stol

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comOvaj je mali stol naveden sinoć i pretpostavljam da se neće dugo zadržati po cijeni od 20 dolara! Volim stil nogu i čini mi se kao da je u izvrsnoj formi. Vrhu bi trebalo malo posla, ali za tu se cijenu isplati. Vidio sam da se ovo koristi kao ulazni stol, mali stol za blagovanje ili čak stol za igre. Toliko koristi!

provjeri


Set za valjanje ruku

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comS obzirom na to da je ovaj kauč presvučen trajnom, prilagođenom kriptonskom tkaninom … Pretpostavljam da je okvir sofe dizajnerski. Da se moram kladiti – pretpostavljam da je to marka Hickory Chair, koja ima kvalitetno nasljeđe. Čini se da je presvučen sasvim nedavno. Za 200 dolara ovo je izvrsno otkriće! Volim stil valjanih ruku i zasvođena leđa. To je prekrasan komad namještaja. Upravo je naveden, pa ne bih pregovarao.

provjeri


Bar kabinet

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comKakav lijepi mali bar kabinet! Taj je hardver nevjerojatan, završna obrada je u savršenom stanju i zaključava se (što ga čini idealnim za domove s djecom ili tinejdžerima). Definitivno mi ne bi smetalo da tamo spremimo alkohol. Nalazi se na cijeni od 100 dolara, a upravo je označen s 200 dolara. Možda imate pregovaračku moć, ali mislim da je to poštena cijena.

provjeri


Par mramornih obeliska

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comNisam sasvim siguran koliko su velike (to je moj ljubimac kada prodavači FBMP-a ne navedu veličinu), ali izgledaju prilično velike. To bi napravilo nevjerojatne predmete za oblikovanje! Zapravo sam bio u iskušenju da vidim hoće li mi ih prodavač poslati ili zamoliti moju omiljenu Phoenixovku, Laurie Anne, da mi ih kupi i odvede ih sljedeći put kad se odveze u Salt Lake u posjet. Stvarno su super.

provjeri


Umetnuti kredenc

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comNisam 100% uvjeren da je ova kredenca berba, ali je zasigurno prekrasna! Nalazi se na cijeni od 350 dolara, što se čini malo visokom jer je na tržištu više od tri tjedna. Pregovarao bih i vidio hoće li prihvatiti 275 ili 300 dolara. Volim detalje o ulošku, hardver i završnu obradu. To je zaista zapanjujuće otkriće. Kad smo kod toga – čini se da u pozadini ima i drugih sjajnih komada … Pročitao sam dublje u popisu i nalazi se u Antique Antique East Valley. Prijatelji iz Phoenixa – trebali biste to provjeriti i sjetiti se ovog. Izgleda da imaju TONE nevjerojatnog blaga ako kupujete namještaj.

provjeri


Otomanski životinjski otisak

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comSiguran sam da me u ovom trenutku poznajete dovoljno dobro da biste znali da OBOŽAVAM dobar otoman otiska životinja. Haha! Morala sam uključiti ovu malu slatkicu. Bilo bi savršeno kao isprazna stolica, uparena s vašom omiljenom stolicom, smještena ispod konzolnog stola ili oblikovana u blizini kamina. To je samo 30 dolara. Netko ga zakači!

provjeri


Vintage stolica

Nalazi na Facebook tržištu: Phoenix, AZ - roomfortuesday.comPosljednje, ali ne najmanje važno – projektna stolica. Oblik ove stolice zaista je fenomenalan. Vjerujte mi kad sam rekao da to može biti DOBRO. To je prekrasan komad namještaja. Posebno volim mesingane završne dijelove, tkane naslone i završnu obradu od drveta. Presvukao bih sjedalo i izbacio lak za namještaj. Ovaj grubi dijamant će lijepo zasjati! Na tržištu je zauvijek i kotira se na cijeni od 40 dolara … Kladim se da biste ga mogli dobiti za 20 ili 30 dolara. Kome treba zabavni projekt?

provjeri

Pa, to je bilo zabavno! Trebao sam neko sretno pomicanje i ovo je učinilo trik. Vratite se sutra na bonus post od petka na blogu! Ispunio sam svoj blog kalendar do vrha svim vašim nevjerojatnim idejama za postove, pa se u posljednje vrijeme osjećam dodatno nadahnuto (čak i ako to znači pisanje kasnih noći). Ha! Jedva čekam podijeliti s vama svoj plan uređenja ureda. Ovaj tjedan obrađujem posljednje detalje, a onda je vrijeme. Woohoo!

Mogli biste i voljeti

 • 5 načina za proračun kvalitetnog, vrhunskog namještaja - roomfortuesday.com

  Kao dizajneru, ne smeta mi trošenje novca na naš dom. Zapravo bih radije trošio novac na namještaj, uređenje i adaptacije nego na odjeću ili kozmetiku, ali to je samo moje …

 • Nalazi na Facebook tržištu: Louisville, KY - roomfortuesday.com

  Znam da još nije petak, ali iznenađenje – za danas imam postavljenu objavu na Facebook Marketplace Finds! Pomalo rano donosim vam vikend radost, budući da …

 • Savjeti za bodovanje rabljenog i vintage namještaja na mreži - roomfortuesday.com

  Ovaj post već dugo traje! Nakon što sam u srijedu podijelio Instagram priču o mojim nedavnim stolicama za ručavanje u stilu Milo Baughman koje sam uzeo, pitanja su se neprestano kotrljala …

 • Napomena: Soba za utorak na blogu

  Prošli tjedan bio je glup, pa sam vikend provela nadoknađujući posao i dojeći svog psa Casha natrag na zdravlje nakon što je upao u breskve (ne brinite, skoro je …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *