Home / spavaća soba dekor / Najbolji valjci leda za uklanjanje napuhavanja i smanjenje otoka 2021

Najbolji valjci leda za uklanjanje napuhavanja i smanjenje otoka 2021

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Kad je riječ o uklanjanju natečenosti lica – bilo od jedenja prekomjerne soli prethodne večeri za večerom ili zbog sezonskih alergija – najbolja isprobana metoda je liječenje kože nekim starim dobrim terapijom ledom. Zaleđivanje lica nudi mnoštvo blagodati povećanja tena, od smanjenja oteklina, smirivanja crvenila i skupljanja pojave proširenih pora. Naravno, zagnjurite glavu u kantu s ledenom vodom ili kopate po zamrzivaču da biste pronašli vrećicu smrznutog povrća, ali iako oni čine trik, nijedna od ovih opcija nije točno udobno. Mislim, nitko ne želi riskirati smrzotine na rukama i licu u ime ljepote (barem, pretpostavljam, svejedno).

Vjerojatno ste čuli za valjke od žada i druge masažere lica, koji se hvale zbog njihove sposobnosti da stimuliraju protok krvi na površini kože, dajući vašem okviru lica definiraniji, konturiraniji izgled, istovremeno pomažući u promicanju limfne drenaže. Iako ove alate za uljepšavanje sigurno možete držati u hladnjaku za dodatni efekt hlađenja, valjci za led za lice puno su bolja opcija jer su obično dizajnirani s visokokvalitetnim metalom ili obloženom površinom gela, što pomaže da površina ostane lijepa i cool – čak i kada naprava dođe u kontakt s toplijom tjelesnom temperaturom vašeg lica.

Najbolji dio? Ovi valjci za led djeluju kako bi se otekli i ispuhali u samo nekoliko minuta, što vam daje trenutne rezultate kada vam treba brzo rješenje. Unaprijed smo skupili nekoliko naših omiljenih valjka za led protiv puhanja da biste ih sami isprobali.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša misija je biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naše pokrivanje mode, ljepote i životnog stila jednako je informativno i nadahnjujuće, a istovremeno i ambiciozno, ali dostižno. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Esarora valjak za led za lice

Esarora valjak za led Amazon

Esarora.

Ne samo da se ovi prikladni valjci za led bore protiv natečenosti lica, već pomažu i stezanju pojave proširenih pora, ublažavanju crvenila i iritacije, pa čak i smirivanju svježe opekline.

2. Kičasti valjak za led

Kič ledeni valjak

Kič.

Ovaj valjak za lice dizajniran je s vrhunskom površinom od nehrđajućeg čelika, omogućavajući alatu da zadrži hladnoću dok masirate kožu. Ovaj alat za hlađenje i smirivanje lica također je izvrstan za smanjenje oteklina podočnjaka.

3. Gyothrig valjak za led

Gyothrig valjak za led

Gjotrički.

Ovaj luksuzni valjak za led dizajniran je s lako prihvatljivom i ergonomskom ručkom, kao i obloženom površinom koja pomaže alatu da zadrži temperaturu radi maksimalnog učinka.

About admin

Check Also

10 ideja za pokazati

Sanjate li o originalnoj kuhinji koju nećete pronaći kod prijatelja i susjeda? Nudimo vam nekoliko …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *