Home / spavaća soba dekor / Najbolji toneri za vješticu od lješnjaka koje možete kupiti na Amazonu

Najbolji toneri za vješticu od lješnjaka koje možete kupiti na Amazonu

Vještičja lješnjak možda zvuči kao čudan prirodni lijek, što je potpuno točno. Lišće ovih malih cvjetnica koristi se stoljećima. Poznato je da je vještičja lješnjak adstringens – to znači da smanjuje tjelesna tkiva, u ovom slučaju vašu kožu. Spužva ulje na vašoj koži, zajedno s mrtvim stanicama kože, i očisti je. Nije ni čudo da ovaj prirodni sastojak ima velik trenutak u njezi kože. Ako imate problema s izjednačavanjem tona kože, svakako biste trebali posegnuti za tonikom vještica lješnjaka. Zaokružili smo najbolje tonere za vještice lješnjaka na Amazonu.

Očistit će vam pore, čak i nakon što ste se oprali. Vještičja lješnjak cilja čestice koje su vam možda nedostajale dok ste čistili (ne brinite, to se događa najboljima od nas). Smanjit će i crvenilo i upale, što je sjajna vijest ako imate osjetljivu kožu. Ovaj sastojak sigurno puno diže u teške ruke. Ako želite čvršće pore, prvo ih treba očistiti od mrtve kože, ostataka šminke i drugih toksina. Inače ćete jednostavno izbiti.

Da biste koristili ovaj toner, nanesite malo na pamučnu podlogu ili kuglu i trljajte ga po koži nakon čišćenja. Dovoljno je jednom upotrijebiti toner da biste vidjeli kako vaša koža reagira, no možete ga koristiti čak dva puta dnevno ako utvrdite da stvarno uravnotežuje vašu kožu.

Pogledajte naše odabire u nastavku.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil za ljude“ – a naša je misija biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem poveznice na našoj web stranici, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. THAYERS tonik za lice vještica lješnjak

Ljubaznošću THAYERS.

Ovaj se toner može pohvaliti organskom vještičjom lješnjakom kao sastojkom, zajedno s uljem latica ruže i umirujućom i hidratantnom aloe verom. Ovaj tonik također sadrži vitamin A, vitamin C i vitamin E, tako da će osvijetliti kožu dok smanjuje crvenilo i kontrolira proizvodnju ulja.

2. Dickinsonov originalni tonik za uklanjanje pora kod vještica lješnjaka

Dickinsonov originalni tonik za usavršavanje pora Witch Hazel

Ljubaznošću Dickinsona.

Ako imate masnu, ali osjetljivu kožu, ovaj će toner učiniti samo trik. Pomoći će u kontroli proizvodnje ulja, dok će hidratizirati kožu. Ovaj toner nema glutena, parabena ili sulfata. Osim toga, nema mirisa.

3. Bioré Pore pojašnjavajući tonik

Bioré Pore pojašnjavajući tonik

Ljubaznošću Bioré.

Ovaj toner može riješiti neke od vaših briga o njezi kože smanjenjem upale, čišćenjem vaših pora i zatim stezanjem. I neće ostaviti ljepljive ili masne ostatke.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *