Home / spavaća soba dekor / Najbolji savjeti za pametni lov, prema rabljenom trgovcu

Najbolji savjeti za pametni lov, prema rabljenom trgovcu

Mnogi od vas čitaju naš članak o internetskim buvljacima, popis vam daje dobru ideju o tome “gdje pronaći” svoj dekor i namještaj. Pa kad je Jérémy, sin rabljenog i antikviteta, i tvorac stranice vintagefrenchart.com kontaktirali su nas, mislili smo da je bila dobra ideja dati mu riječ i podijeliti savjete o “kako loviti”.

Proljeće neće dugo doći, što znači da je sezona prodaje garaža pokrenuta na radost amaterskih lovaca na povoljne cijene. U vrijeme boljeg života i bolje potrošnje tržište ne poznaje krizu: priliku.

Potrošači su se odavno izbjegavali, a rabljeni predmeti postali su neophodni iz različitih razloga:


Homelisty Presents


 • Ekonomično: vrlo često jeftinije od novog ekvivalenta
 • Okoliš: to je opravdana kupnja, čin u korist održivog razvoja koji se bori protiv prekomjerne proizvodnje i prekomjerne potrošnje
 • Trend: Rabljeni predmeti bijes su na mnogim područjima poput mode, dekora, pa čak i na televiziji s emisijama na tu temu

Ali pronalazak željenog predmeta ne može se improvizirati. S obnovljenim zanimanjem za modu i vintage predmete, pronalazak rijetkog bisera postaje sve teže i teže.

Zajedno ćemo vidjeti najbolje prakse pametnog lova i tako maksimizirati vaše šanse da se više ne vratite praznih ruku iz lova na blago.

Lov u garažnim rasprodajama ne može se improvizirati

Prodaja garaža vrlo su popularni događaji za ljubitelje starog doba, a također ih nude i profesionalci koji se ne ustručavaju pružiti ih. Sve je teže pronaći tako traženi biser. Evo kako ćete staviti šanse u svoju korist, evo nekoliko savjeta:

 • Planirajte prodaju garaže pomoću direktorija poput vide-greniers.org ili brocabrac.fr i ne propustite više!
 • Ustanite rano, profesionalci ove prilike (rabljeni i antikvarci) prisutni su čim se izlagači raspakiraju kako bi pronašli najbolje komade.
 • Ne zaboravite se opremiti svjetiljkom za vrlo rane jutarnje ekspedicije za procjenu predmeta.
 • Ne zaboravite uzeti promjene! Malom promjenom lakše je trgovati nego velikim ljubičastim novčanicama.

Budite u potrazi za ljudskom pogreškom

U rabljenim trgovinama i skladištima za pretvorbu gotovine rijetko se mogu vidjeti cijene koje nisu u skladu s pravom vrijednošću predmeta.

Ako imate područje sklonosti gdje je vaša stručnost besprijekorna, zasigurno ćete naći sjajne ponude ako je sreća na vašoj strani. Možda ćete se iznenaditi nekim prikazanim cijenama. To može biti istina u svakom slučaju.

Generalistička strana ovog lanca trgovina znači da prodavači ne mogu biti stručnjaci u svim odjelima. Stoga budite u potrazi za ljudskom pogreškom.

Internet je vaš najbolji saveznik

Lov na internetu nikada nije bio lakši. Postoje mnoge platforme za kupnju od jednostavnih web mjesta s oglasima do internetskih buvljaka putem višestrukih buvljaka kao što su smirenost.fr i Luckyfinds.fr.

Specijalizirani forumi

Ovi su forumi izvrsni za razmjenu resursa, dobivanje informacija i dijeljenje vašeg kineskog plijena između entuzijasta i kolekcionara. The medvjed mjesto forum je sjajan primjer.

U odjeljku o buvljaku postoji mnoštvo tema za raspravu klasificiranih prema obitelji predmeta ili razdoblju. Tu je i dio “oko trga”, mjesto neformalne razmjene između ljubitelja buvljaka.

Oglasna mjesta

Stranice s oglasima prepune su milijuna predmeta svih vrsta. Za osobu koja je navikla zabijati nos u nju, prava je pećina Ali Baba.

Nekoliko tisuća potencijalnih kupaca skenira ove web stranice cijeli dan. Zbog toga sjajne ponude ne ostaju dugo na mreži.

Ključ uspjeha na internetskim stranicama s oglasima poput leboncoin.fr je reaktivnost!

Da biste uspjeli u pametnom lovu na Leboncoin, slijedite ovih nekoliko pravila:

 • Pretražite nekoliko proizvoda, igrajući se terminima i sinonimima.
 • Pokušajte upisati svoje pretraživanje s uobičajenom pravopisnom pogreškom. Oglasi s pravopisnim pogreškama u naslovu gledaju se puno manje.
 • Proširite svoje pretraživanje na druge kategorije, brzo se pojavljuje pogreška!
 • Nakon što su različita pretraživanja spremljena, aktivirajte upozorenja i obavijesti o objavljivanju. Tako ćete primiti upozorenje svaki put kad se objavi objekt koji odgovara vašim očekivanjima. I to izravno na vašem pametnom telefonu!

Društvene mreže

Prednost društvenih mreža je u tome što lako pronalaze ljude s istim interesima. Facebook je dobar primjer za to sa svojim brojnim grupama, zajednicama, fan stranicama i svojim tržištem. Pozivam vas da pretražite ovog diva web stvarnog grumena kako biste pronašli povoljne ponude.

Usmena predaja vaše je najbolje oružje

I dalje sam uvjeren da su ljudski odnosi stvarna imovina za lov na pametne. Razmazite svoj adresar, ne ustručavajte se komunicirati o svom istraživanju.

Za kolekcionare se mnoge transakcije obavljaju kontaktom. Oni su strastveni ljudi koji puno razmjenjuju tijekom svojih rasprava promovirajući usmenu predaju.

Sada znate pametno loviti bilo na internetu ili u stvarnom životu. Nema ništa komplicirano: malo organizacije, polet istraživanja, prstohvat metodologije i trunka sreće učinit će trik.

istaknuta slika: Charlotte May de Pexels

Ronan

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *