Home / spavaća soba dekor / Najbolji primjeri za sjenilo Amazon 2021

Najbolji primjeri za sjenilo Amazon 2021

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Bez obzira imate li masne kapke ili ne, ako ste ljubitelj sjenila (pogotovo sjenila u boji svjetlucave boje), vjerojatno ste već dobro svjesni važnosti pripreme kapaka čvrstim temeljnim premazom za oči. Iako se neki odlučuju premazati kapke uobičajenim temeljnim premazom za šminkanje ili koristiti korektor s tjelesnim tonom kako bi ujednačili stvari, nanošenje temeljnog premaza posebno dizajniranog za zaključavanje i produljenje vremena nošenja šminke za oči učinit će velik utjecaj ako ” tražeći izbjegavanje padavina i blijeđenja.

U prošlosti sam mislila da su temeljni premazi za oči samo trik i da se lako mogu izvući pripremajući kapke nekim od podloge i pudera koje sam upravo nanijela na ostatak lica. Međutim, kad zapravo pokušao jedan prije nanošenja sjaja s fokusom na sjenilo prije vrlo, jako dugog noćnog provoda, moj je um zapravo bio otpuhan u kakvoj su razlici stvarno ove stvari.

Bila sam šokirana kad sam se vratila kući u sitne jutarnje sate i pronašla svoj blistavi blistavi izgled još uvijek savršeno netaknut – a da ne spominjem da se moji proizvodi za oči nisu prebacili na lice ili mi zapeli u očima (ovo je glavno!) Ne samo da temeljni premaz za oči pomaže produljiti vrijeme trošenja vašeg izgleda, već također sprječava gradacije i različite nijanse sjene i olovke da se međusobno stapaju i čine višedimenzionalno oko potpuno ravnim.

Primeri za oči jedna su kategorija unutar sfere šminkanja na koju doista ne morate potrošiti bogatstvo da biste dobili visokokvalitetni proizvod. Unaprijed sam zaokružio neke od svojih omiljenih novčanika koji se jednako dobro ponašaju kao i njihovi luksuzni kolege.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša je misija biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Napitak za podmazivanje sjenila za urbano raspadanje

STILEKSTAR |  najbolji primer za oči Amazon

Ljubaznošću Urban Decay.

Ne samo da ovaj primer za oči dolazi u premium cijevi, već i ozbiljno djeluje. Ova poluljepka formula zaključava sjenu na mjestu i sprječava ispadanje kvarenja vašeg izgleda te neutralizira bilo kakvu promjenu boje kapaka.

2. Bella Terra Primer za oči

Bella-terra-eye-primer-amazon

Amazon.

Ovaj višenamjenski temeljni premaz za oči ima nijansu boje mesa, što mu omogućuje da se dvostruko upotrijebi kao korektor za kapke kako bi otkazao promjenu boje i temeljni premaz za glatko platno.

3. NYX PROFESIONALNI Šminka Dokaz! Vodootporni podloga za sjenilo

NYX-Proof-it-Amazon

Amazon.

Ovaj ekonomični temeljni premaz za kapke pomaže stvoriti glatku podlogu za sjenilo i značajno produžuje vrijeme nošenja vašeg izgleda do 12 sati.

4. Wet n ‘Wild Eye Shadow Primer

STILEKSTAR |  temeljni premaz za oči amazon

Ljubaznošću Wet n Wild.

Wet n ‘Wild-ov temeljni premaz za oči koji se proteže sjenom klizi poput sna, što vam omogućuje da napravite formulu i uklopite je prema vašim potrebama. Primer pomaže vašim proizvodima za oči da ostanu na mjestu i smanjuje ispadanje tijekom cijelog dana.

5. Revlon ColorStary Primer za sjenilo za oči

STILEKSTAR |  temeljni premaz za oči amazon

Ljubaznošću Revlon.

Revlonova linija ColorStay poznata je po formulama visokih performansi i dugotrajnom nošenju, a ovaj kremasti temeljni premaz za oči nije iznimka. Primer pomaže u uklanjanju pigmenta sjene, produžuje vrijeme trošenja i smanjuje gužvanje.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *