Home / spavaća soba dekor / Najbolji primerci za lice za podešavanje tona za crvenilo 2021

Najbolji primerci za lice za podešavanje tona za crvenilo 2021

Primeri za kožu nevjerojatni su za popunjavanje proširenih pora, glačanje izgleda tankih linija i vrana, izglađivanje teksture i kontrolu viška ulja, no određene formule zapravo mogu ispraviti i prikriti specifične probleme njege kože, od crvenila do mutnog tona. Ovi temeljni premazi za lice s podešavanjem tona i bojom uklanjaju neželjenu pigmentiranu, mrljastu kožu, a mogu čak prikriti i druge nedostatke, poput sunčevih pjega i mrlja (posebno uz pomoć podloge s punim pokrivačem nanesene na vrh). Proizvodi za korekciju boje temelje se na principima kotačića u boji.

U osnovi, boje koje su suprotne jedna od druge na kolu s bojama mogu poništiti drugu. Primjerice, budući da su crvena i zelena jedna preko druge, zelena će pomoći u uklanjanju crvenila i prikrivanju iritacije, dok će se proizvodi ljubičaste boje boriti protiv tuposti i kože sladolikog izgleda.

Naravno, osim svojstava korekcije tona, ovi multifunkcionalni premazi opremljeni su i svim ostalim prednostima njege kože koje očekujete od tradicionalnih primera, od produljenja vremena nošenja proizvoda za ten do zamagljivanja ostalih nedostataka. Unaprijed smo poredali nekoliko naših omiljenih (i pristupačnih) primera za lice koji pojačavaju ton koji će vam ujednačiti kožu prije nego što uopće nanesete podlogu.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša misija je biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naše pokrivanje mode, ljepote i životnog stila jednako je informativno i nadahnjujuće, a istovremeno i ambiciozno, ali dostižno. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Elf Tone Adjusting Face Primer

patuljak

Ovaj temeljni premaz za lice zelene boje klizi glatkom i svilenkastom teksturom dok radi na uklanjanju crvenila, promjene boje i ostalih uobičajenih znakova iritacije. Pogodan je za sve tipove kože (uključujući osjetljivu) i bez parabena.

2. DODIR U SOL-u No Pore Blem temeljna podloga

    DODIR U SOL-u No Pore Blem temeljna podloga

Dodirnite u Sol.

Trenutačno izblijedite crvenilo izgleda s ovom formulom za zaglađivanje pora i korekciju tona. Također se ulijeva s hranjivim sastojcima za njegu kože, uključujući jojobu i bučino ulje koji pomažu omekšati i hidratizirati kožu bez ostavljanja masnih ostataka iza sebe.

3. Covergirl Base Business Face Primer

Covergirl tone primer Amazon

Covergirl.

Ovaj podloga za lice s korekcijom tona i neutralizacijom crvenila trenutno bledi u boji i daje koži svjetliji efekt, dok istovremeno pomaže produžiti vrijeme nošenja vaše podloge i korektora.

4. Algenist REVEAL koncentrirane kapi za korekciju boje

STILEKSTAR |  temeljni premaz za podešavanje tona

Algenist.

Ovaj hipoalergeni temeljni premaz za korekciju boje pomaže trenutno smanjiti crvenilo, iritaciju i pročistiti proširene pore. Ima konzistenciju seruma i dobro stoji ispod šminke.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *