Home / spavaća soba dekor / Najbolji položaji za seks u Vodenjaku: hrabro u spavaćoj sobi

Najbolji položaji za seks u Vodenjaku: hrabro u spavaćoj sobi

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Idemo stvarno o najbolji seksualni položaji za Vodenjake. Jedanaesti znak zodijaka, zračni znak Vodenjak – rođen između 20. siječnja i 18. veljače – poznat je kao pronicljiv, humanitaran, svojeglav, ekscentričan, socijalni i tehnološki pametan. Vodonoša donosi svoju neobičnu osobnost u spavaću sobu, gdje su obožavatelji napada na bilo što konvencionalno. Definiranje njihovog seksualnog identiteta i potreba na jedinstven, osoban način od najveće je važnosti za slobodoumni zračni znak.

Pod vladavinom izmjenjivača igara Urana i voditelja zadataka Saturna, Vodenjak će možda biti spreman za učenje u krevetu, lagano vezivanje, moćnu igru, brze pripreme i provjeru najhladnije nove tehnologije seksualnih igračaka. Njihov MO u i izvan plahti je stvoriti platonske veze iznad svih ostalih vrsta veza, pa je osjećaj prijateljske atmosfere i intelektualna veza sa ljubavnikom nužan. I kao fiksni znak, moguće je da će se oni čvrsto naginjati provjerenim rutinama i zahtijevati malo nagovaranja da promijene kanal.

Evo pet seksualnih pozicija koje će nadahnuti progresivnog Vodenjaka, plus nekoliko zabavnih igračaka za njihovo pojačavanje.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Aquarius

Ljubaznošću Marisse Cuevas.

Zračna plesačica

Kako to radite: U ovom odvažnom, stojećem položaju davatelj je uspravan dok je slušalica obješena, obavijajući noge oko davatelja, dok davatelj stavlja ruke ispod plijena primatelja. Prijemnik tada može omotati barem jednu ruku oko vrata davatelja dok prodiru. “Zračni” aspekt ovog položaja za pumpanje adrenalina zasigurno će fascinirati prozračne Vodenjake.

bolje ljubav plesačica plesna seksualna igračka 5 položaja za seks kako biste oduševili i najnepokornijeg Vodenjaka

Čarobna planina

Kako to radite: Prihvatni partner čuči uz komad namještaja, poput otomana ili ruba kreveta, dok ih primajući položi, nogama prema vanjskoj strani prijamnika dok prodiru odostraga. Ovaj položaj može biti dobrodošao zaokret u uobičajenom starom doggystyleu, ali također može privući Vodenjaka jer je lako ugraditi zabavnu tehnologiju klinanjem vibratora između namještaja i klitora prijemnika, poput Better Love Tap Dancer.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Aquarius

Ljubaznošću Marisse Cuevas.

Uvrnuta Amazonka

Kako to radite: Prijemnik postavlja davatelja sa strane dok napola kleči / napola čuči. S težinom prijamnika uglavnom na jednoj strani tijela davatelja, mogu pomaknuti stražnju nogu prema van, što omogućuje dublji prodor. Ovaj avanturistički oblik izvan okvira zasigurno će zaintrigirati neobične Vodolije.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Aquarius

Ljubaznošću Satisfyer.

Bočni Lotus

Kako to radite: Partneri leže jedni prema drugima na bokovima, a slušalica ih tada obavija oko davatelja i po mogućnosti zakači gležnjeve. Davatelj tada može kontrolirati tempo i dubinu prodiranja, i upotrijebite igračku da prodrete još dublje ako im se sviđa. Ovaj položaj omogućava puno prljavih razgovora i skitnica, što sve privlači Vodenjake koji vole eksperimentiranje.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Aquarius

Ljubaznošću Marisse Cuevas.

Bočno Ohm

Kako to radite: Prijemnik leži na njihovoj strani, oslonjen na podlakticu ili oslonjen na ruku, dok davalac prodire sa strane. Davatelj se može držati za bok prijemnika ili podići vanjsku nogu prijamnika kako bi promijenio kut. A ako prijemnik nasloni donji bok na jastuk, davatelj može postići još dublju penetraciju. Sloboda, fleksibilnost i prilika da se stvari mijenjaju u hodu u ovom položaju trebali bi se svidjeti Vodenjaku.

– Napisala Maressa Brown

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Najbolje traperice za podizanje stražnjice 2021: Traperice koje laskaju figurama za vašu propalicu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Ako ste poput nas, traperice su osnovni ormar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *