Home / spavaća soba dekor / Najbolji korektori za korijene za trenutne dotjerivanja između posjeta salonu

Najbolji korektori za korijene za trenutne dotjerivanja između posjeta salonu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Bez obzira jeste li plava plavuša, bakrena brineta ili slatka jabuka crvena, ako bojite kosu, znate da suočavanje s neizbježnim izrastanjem korijena kad ste između termina u salonu može biti više od samo mala neugodnost. Ako ste poput mene i obično dopuštate da vam istaknuti elementi narastu nekoliko centimetara prije nego što se zakopčate i zakažete sastanak, znate da pronalaženje bezumnog rješenja za prikrivanje (ili barem omekšavanje) tamnih korijena nije baš jednostavno. Često sam se oslanjao na suhi šampon bijele boje kako bih spojio liniju razgraničenja između moje prirodno brinete grive i mojih izbijeljenih plavih pramenova, ali kad sam otkrio korektori za korijenje jer kosa stvarno postoji, nikad se neću vratiti svom malom (i ne baš učinkovitom) DIY hacku.

Odbijanje vašeg skupog sastanka s koloristom postalo je malo manje bolno zahvaljujući ovim korektorima koji mijenjaju igru. Iako sigurno nisu trajni popravak i jasno će se isprati kad se šamponirate, izvrsni su kad ste u stisci prije velikog događaja ili jednostavno između primanja plaća. Bez obzira volite li brzu formulu za raspršivanje ili preciznu opciju pudera, odabrali smo nekoliko naših omiljenih korektora za zaštitu korijena i dugotrajnih korektora koji će vas provesti kad ste između termina salona.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša je misija biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. L’Oreal Paris Pokrivanje korijena u boji kose

Korijen korijena boje kose L'Oreal Paris

Ljubaznošću L’Oreal Paris.

Da biste koristili ovaj korektor za korijene, jednostavno ga raspršite u korijene i pričekate da ih boja pokrije. Brzo se suši ne ostavljajući za sobom ljepljive ostatke. Osim toga, bez peroksida i amonijaka. Dostupna je u osam različitih nijansi, od plave do crne, tako da možete pronaći pravu nijansu za sebe.

2. PROTÉGÉ Premium dotjerivanje korijena

Evo kako odmah prikriti izrasle korijene |  STILEKTAR

Amazon.

Ovaj korektor u prahu pomaže vam postići postupnu boju i prekrivanje, a dolazi u širokom rasponu nijansi. Također je vodootporan i dugotrajan, tako da se nećete morati brinuti da će nestati tijekom cijelog dana.

3. Sprej za uređivanje korektora za korekciju stila

Evo kako odmah prikriti izrasle korijene |  STILEKTAR

Amazon.

Ova mješavina formule u spreju trenutno prikriva izrastanje korijena s vremenom i gnjavažom. Također je otporan na prijenos, tako da se neće ljuštiti ili odlijepiti na vašoj odjeći.

4. Korektor korijena minerala Fusion

Evo kako odmah prikriti izrasle korijene |  STILEKTAR

Amazon.

Ovaj dvostruki korijenski štapić jednostavan za uporabu izgleda poput gela za obrve, ali djeluje prikrivajući dosadno izrastanje korijena. Sve je kompaktno, pa je sjajno baciti torbu za putovanje ili dotjerivanje u pokretu.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *