Home / spavaća soba dekor / Najbolji grijači za menstrualne grčeve 2021

Najbolji grijači za menstrualne grčeve 2021

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Postoji bezbroj različitih razloga zašto je to doba mjeseca sranje. Od nadutosti do promjena raspoloženja, iscrpljenosti i neprestanih žudnji, jednostavno nije zabavno vrijeme za život. Ali jedan od najslabijih simptoma svih su grčevi u razdoblju. Iako su neki sretnici blagoslovljeni razmjerno bezbolnim razdobljima, drugi pate od jakih bolova na mjesečnoj osnovi (ili kad god i koliko često imate svoj protok) što duboko uzrokuje velike poremećaje u njihovom svakodnevnom životu.

Iako su lijekovi za simptome i bol od PMS-a opcija za ublažavanje menstrualnih grčeva i bolnosti te regije trbuha i donjeg dijela leđa, grijaća pločica izvrsna je potpuno prirodna alternativa koja će vam u najmanju ruku olakšati to doba mjeseca. malo podnošljiviji.

Pokazalo se da toplina koja se emitira iz ovih grijaćih jastuka nudi aktualno olakšanje jer je u stanju smanjiti kontrakciju mišića, a osjeća se i umirujuće kad se ni na koji način, oblik ili oblik ne osjećate poput sebe. Kao i kod većine lijekova kod kuće koji ne zahtijevaju posjet liječniku ili recept, nisu sve grijaće pločice jednake. Pogledajte naše najbolje odabire u nastavku.

Comfier bežično grijanje Amazon

Ljubaznošću Comfier.

Menstrualni jastučić za grijanje Comfier

Ne samo da je bubblegum ružičasta električna grijana jastučnica oko pojasa super slatka, već i čvrsto leži na trbuhu kako bi osigurala ciljano i pojačano olakšanje. Također je super prenosiv, tako da možete bez problema putovati s njim ili ga ponijeti sa sobom u ured.

Novi!  VELIKI ZAGRLJAJ

Ljubaznošću PopMaska.

PopMask Big HUG jastučići za grijanje

Ovi inovativni i super-diskretni flasteri jednostavno se lijepe na vašu kožu ili donje rublje i samozagrijavaju se kako bi olakšali bol kod menstrualnih grčeva. Savršeni su za smirenje u pokretu ili kad patite u uredu.

Homech grijaća pločica Amazon

Ljubaznošću Homecha.

Homech grijaća pločica

Ovaj napredni električni jastuk za grijanje standardne veličine nudi šest različitih postavki intenziteta topline koje možete odabrati. Sadrži i izdržljivu mikrofibru koja se osjeća meko i ugodno na koži.

Podloga za grijanje sunčevih zraka

Uz dopuštenje Sunbeama.

Sunbeam tanki jastučić za grijanje

Ova tanka grijaća pločica u punoj veličini sadrži tri postavke topline za prilagođeno olakšanje, kao i jednostavnu značajku upravljanja klizanjem za jednostavnu upotrebu. Također je izrađen s funkcijom automatskog isključivanja koja ga isključuje nakon dva sata uporabe kako bi se spriječilo pregrijavanje

STILEKSTAR |  najbolje apds za grijanje

Ljubaznošću Cora.

Melem za razdoblje Cora + flaster za uklanjanje topline

Ovaj inovativni balzam za razdoblje ubrizgan je u prirodne sastojke za zagrijavanje koji pomažu u ublažavanju napetosti i grčeva. Komplet također sadrži jedan od njihovih grijaćih dijelova, koji prianja na kožu kako bi izravno ciljao na nelagodu i bol.

About admin

Check Also

Mark “Ljubav je slijepa” djevojka 2021: Tko je Aubrey Rainey?

Upozorenje: Ljubav je slijepa: Poslije oltara spojleri naprijed. Markova djevojka poslije Ljubav je slijepa bilo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *