Home / spavaća soba dekor / Najbolji bronzani serumi koje možete kupiti na Amazonu

Najbolji bronzani serumi koje možete kupiti na Amazonu

Osjećate li kako vašoj blijedoj koži treba malo pomoći da se osunčate? Ako više volite lažnu preplanulost nego da se slučajno opečete dok ležite, imamo samo vodič za vas. Kuhanje na suncu kako biste dobili malo boje nije sjajno za vašu kožu, tako da smo u ovom slučaju svi lažni. Ovi serumi za samotamnjenje manje su neuredni od sunčanja i neće stvoriti neugodne tragove na koži. Bez obzira na to imate li događaj ili želite samo brončano pojačanje, prirodni izgled možete postići jednim od najboljih brončanih seruma na Amazonu.

Ovi serumi za samotamnjenje djeluju već dva sata (ako se žuri) ili postupno kao nekoliko dana (ako tražite polagano preplanulost). Neki od naših odabira ipak pružaju vašoj koži malo dodatne boje. Nekoliko naših izbora sadrži hidratantne i anti-age sastojke koji će izgladiti teksturu vaše kože i zategnuti je. Prijavite nas. Napokon, neki samotamnjivači mogu isušiti vašu kožu, pa je sjajno znati da su ti na strani kože.

Odabrali smo nekoliko za koje mislimo da ih vrijedi iskoristiti. Jedna se smatra luksuznom ljepotom, dok su druge dvije nešto što biste pronašli u svojoj prosječnoj drogeriji. Idi uzmi taj sjaj.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša misija je biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem poveznice na našoj web stranici, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. L’Oreal Paris Njega kože Sublime Bronze serum za samotamnjenje

Ljubaznošću L’Oreal Paris.

Recimo da vam treba preplanulost za nekoliko sati. Ovo je bronzajući serum za kojim trebate posegnuti u tim hitnim slučajevima preplanulosti. Dobijte onaj osunčani izgled nanošenjem ove preplanule boje kod kuće. Sjaj ćete dobiti za 2-4 sata, a preplanulost će potrajati i do dva tjedna prije nego što se trebate ponovno prijaviti.

2. Fake Bake besprijekoran serum za sunčanje kokosa

Fake Bake besprijekoran serum za sunčanje kokosa

Ljubaznošću Fake Bake.

Dobijte broncu s ovim serumom za samotamnjenje bez tragova. Osim što će dobiti taj idealni sjajni izgled, serum će i hidratizirati vašu kožu i zategnuti je. Sadrži hijaluronsku kiselinu i kokosovo ulje, koji su poznati kao sastojci protiv starenja, tako da će vaša koža izgledati najbolje kad udarite u grad.

3. COOLA organski serum za sunčanje bez sunca

COOLA Organski serum za sunčanje bez sunca

Ljubaznošću tvrtke COOLA.

Ovaj serum za samotamnjenje djeluje tijekom nekoliko dana kako bi vam stvorio postupnu preplanulost. Ovaj proizvod prirodnog izgleda također se može pohvaliti obiljem prirodnih sastojaka, uključujući biljne STEM stanice, arganovo ulje i hijaluronsku kiselinu. Dobit ćete preplanulost bez tragova, a koža će dobiti poticaj protiv starenja.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *