Home / spavaća soba dekor / Najbolje sklopive trake za trčanje Amazon 2021: pristupačni predmeti za kućnu teretanu

Najbolje sklopive trake za trčanje Amazon 2021: pristupačni predmeti za kućnu teretanu

Bez obzira jeste li početnik ili dugogodišnji maratonac (ili poput mene i uživate li u šetnji uz nagib kao moj odabrani trening), postavljanje treninga kod kuće izuzetno je prikladno za trenutke kada ne možete uđite u teretanu i ne želite trčati na otvorenom. Iako volim trčati vani, kiša i sigurnost dva su faktora koja me često sprječavaju da lupam po pločniku. Nažalost, trake za trčanje očito nisu najslađe kada je u pitanju oprema za fitness u zatvorenom, a standardni modeli sigurno nisu jeftini.

Srećom postoje ultrakompaktne sklopive trake za trčanje koje će vam pomoći da ostanete na vrhu svojih ciljeva vježbanja – čak i ako živite u super malom studio apartmanu poput mene. Ove su povoljne alternative savršeno rješenje za kućne trke, a tako ih je lako preklopiti i odložiti u ormar kad ih završite.

Osim ostalog asortimana pogodnosti koje ove pokretne trake za trčanje nude, oni će vam također pomoći da vas zadrže odgovoran. Svakako, ako vani kiša mačaka i pasa, imate trenutni (i valjani) izgovor da propustite jutarnji jog. I naravno, ako imate rani konferencijski poziv od kuće, ima li stvarno smisla dodati dodatno vrijeme putovanja na posao koje će vam trebati da biste stigli do teretane? Pretpostavljam da nije. Ali s jednim od ovih tipića nećete imati razloga za izmicanje dnevnoj vježbi. Uvjereni da vam treba vlastiti sklopivi trak za trčanje? U nastavku pogledajte nekoliko naših omiljenih pristupačnih modela.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša je misija biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. MaxKare sklopiva traka za trčanje

MaxKare.

Tražite malu traku za trčanje koja je opremljena svim nadogradnjama na koje ste navikli u svojoj teretani? MaxKareova električna sklopiva traka za trčanje možda je upravo ona. Dizajniran je s LCD zaslonom u punoj veličini za prilagođavanje razine brzine i nagiba, kao i nudi 15 unaprijed postavljenih treninga kako biste bili angažirani (i spriječili da vam dosadi). Također prati brzinu, puls, udaljenost i vrijeme.

2. Motorizirana električna sklopiva traka za trčanje Confusion Power Plus 600W

Povjerenje Snaga Traka za trčanje Amazon

Moć samopouzdanja.

Neću lagati; u prvi mah mi je zapela za oko ružičasta nijansa ovog sjajnog traka za trčanje. Mislim, to mi je najdraža boja. Međutim, ova kompaktna traka za trčanje također je opremljena mnoštvom nadograđenih značajki za podizanje vašeg sljedećeg trčanja, uključujući snažni motor koji podržava do 250 kilograma, kao i ultra bistri LCD zaslon koji prikazuje vaše statistike i omogućuje vam prilagodbu vašeg trčanje.

3. XTERRA Fitness TR150 sklopiva traka za trčanje crna

Xterra sklopiva traka za trčanje

Xterra.

Za one koji vole hodati i trčati na usponu, ova kompaktna traka za trčanje dizajnirana je s ručnom nagibom (tri različite razine) tako da otpor možete lako prilagoditi. Također je opremljen s 12 različitih unaprijed postavljenih postavki trčanja kako bi vam pomogao da promijenite rutinu i izbjegnete zaglavljivanje u kolotečini. Jasni LCD zaslon također prati vaš puls, brzinu, udaljenost i vrijeme.

4. Egofit Walker Pro električna traka za trčanje

STILEKSTAR |  kompaktne trake za trčanje Amazon

Ljubaznošću Egofita.

Savršena kompaktna traka za trčanje za one koji rade od kuće, ali žele biti sigurni da će krenuti u svoj dan, ovaj napredni uređaj za hodanje izrađen je s Bluetooth funkcijom i ima LCD zaslon.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *