Home / spavaća soba dekor / Najbolje silikonske četke za čišćenje koje možete kupiti na Amazonu

Najbolje silikonske četke za čišćenje koje možete kupiti na Amazonu

Čišćenje i piling obično se smatraju dva odvojena koraka u vašoj rutini njege kože, ali ne uz ove pilinge. Silikonske četke za čišćenje istodobno čiste i ljušte vašu kožu. Obično izrađene od silikona namirnica, ove četke koje ne nadražuju lako stanu na dlan vaše ruke. Izvučete ih kad je vrijeme da operete lice. Namočite četku, dodajte malo sredstva za čišćenje i kist masirajte kružno na koži. Uz male male fleksibilne šiljke na kraju, silikonska četka nježno uklanja prljavštinu, ulje i ostatke šminke iz vaših pora. Uklonit će mrtvu kožu, dajući vam svjetliju i glatku kožu. Četke čak daju i malu malu masažu, koja potiče protok krvi i može se boriti protiv bora.

Pronašli smo najbolje silikonske četke za čišćenje za vas. Dva su naša odabira ručna – a vaša je ruka alat koji ih pokreće – a jedan je električni. Svaki naš odabir je svijetao i živopisan. Ovaj čistač nećete slučajno ostaviti nigdje.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša je misija biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Foreo LUNA mini 2

Ljubaznošću Forea.

Ovo mini sredstvo za čišćenje ima osam različitih postavki koje će vam pomoći istresati ostatke iz pora i pročistiti tonus kože. Da biste ga koristili, nanesite sredstvo za čišćenje na lice, uključite vrhunsku silikonsku četku za čišćenje, masirajte je kružnim pokretima do jedne minute, a zatim isperite lice. Dolazi u šest zabavnih nijansi.

2. Super mekani silikonski četkica za sredstvo za čišćenje lica i masažer

Super meko silikonsko sredstvo za čišćenje lica i četka za masažer

Ljubaznošću INNERNEED.

Napravljen od prirodnog silikona i prehrambene namirnice, ovaj piling za lice može se koristiti na bilo kojoj vrsti kože. Opremljena gustim, ali fleksibilnim čekinjama, ova četka pomaže vam u dubokom pilingu i čišćenju koji vam začepljuje pore i uklanja mitesere. Maser je mali, a vi ga kažiprstom i srednjim prstima pričvrstite na ruku. Omogućuje vam veću kontrolu kada čistite. Uz ovaj set dobivate četiri.

3. PMD Clean – pametni uređaj za čišćenje lica silikonskom četkom

PMD Clean - pametni uređaj za čišćenje lica silikonskom četkom

Ljubaznošću PMD Clean.

Ova četka ima četiri različita načina rada – dva načina čišćenja i dva načina masaže. Načini masaže omogućuju vam umasiranje seruma i hidratantnih krema u kožu, tako da noću ne završe na jastuku. Četka se može pohvaliti do 7000 vibracija u minuti. Pregledavate 10 četkica različitih boja.

4. Silikonski piling za lice

Silikonski piling za lice

Ljubaznošću Luckyiren.

Ovaj pročišćivač ima ručku koja se lako hvata, tako da ne morate brinuti hoćete li izgubiti stisak na ovoj četki. Na ovom pilingu postoje dvije različite vrste čekinja koje vam duboko ulaze u pore i uklanjaju prljavštinu, ulje i druge nečistoće. Unatoč rigoroznom čišćenju, same dlake su mekane. Možete naručiti dva ili četiri pakiranja u raznim svijetlim bojama.

5. EZBASICS četka za čišćenje lica

EZBASICS četka za čišćenje lica

Ljubaznošću EZBASICS-a.

Ova potpuno vodootporna četka za čišćenje ima pet različitih brzina, tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vama. Četkicu možete bezbrižno koristiti pod tušem ili kadom. Otključajte pore pomoću ove četke dva puta dnevno po jednu minutu svake upotrebe. Potrebna su samo tri sata punjenja. Dolazi u ružičastoj, ljubičastoj ili plavoj boji.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *