Home / spavaća soba dekor / Najbolje seksualne pozicije za Blizance: 5 poteza koje možete probati večeras

Najbolje seksualne pozicije za Blizance: 5 poteza koje možete probati večeras

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Idemo stvarno o najbolje seks pozicije za Blizance! Kao treći znak zodijaka, zračni znak Blizanci – rođen između 21. svibnja i 20. lipnja – poznat je kao intelektualno znatiželjan, beskrajno društven i vrlo vješt u komunikaciji.

Ova vokalna vibracija često se širi i na seksualni stil blizanaca, čineći ih ljubiteljima prljavih razgovora i senzualnih zvukova. (U stvari, slanje Geminija sparne audio datoteke može biti još učinkovitije od dijeljenja fotografija s ocjenom X.) Sklonost promjenjivog znaka seksi pričanju priča i razgovoru potaknut je njihovim ključnim planetom Merkurom (koji vlada komunikacijom, prijevozom i tehnologijom) .

S obzirom na njihovu promjenjivost i prozračnost, Blizanci vole neprestano mijenjati položaje, lokacije, scenarije itd., A njima može biti lako dosadno vođenje ljubavi koje je sporo, senzualno, vanilin i / ili predvidljivo.

Evo pet seksualnih položaja koji mogu zaokupiti maštu i zadržati pažnju Blizanca, plus nekoliko seksualnih igračaka koje će ih dodatno začiniti.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Položaj blizanaca

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com

Običan

Vjerojatno se tako naziva jer prijemnik leži ravno (poput istoimenih zemljopisnih područja), ovaj je položaj za povratak u stražnji kraj sve samo ne dosadan. Primatelj leži na trbuhu, ruku ravno ispred sebe, lagano podižući trup i savijajući koljena. Partner koji vrši prodor tada leži na vrhu prijamnika s nogama prema van savijenih. U ovom položaju, jer je primatelj malo podignut gornji dio tijela, par se može ljubiti i razmjenjivati ​​prljave šapute, sve dok vode ljubav u kreativnom obliku.

STILEKSTAR |  Položaj blizanaca

Ljubaznošću We-Vibe.

Splitski misionar

Kako to radite: Partner koji prima penetraciju leži na leđima dok mu davatelj ulazi odozgo, baš poput misionara, ali razlika je ovdje u tome što prijemnik isteže noge u zrak i u obliku slova V, ili toliko daleko u zrak koliko i oni ići ću. To omogućuje ozbiljno duboko prodiranje i sposobnost oba partnera da se došaptavaju, stenjaju, stenjaju ili ljube uši, vratove i usta. Bonus bodovi ako penetrator koristi nekoliko seks igračke na prijamniku kao predigra.

STILEKSTAR |  Položaj blizanaca

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com

Lotosov cvijet

Kako to radite: Davatelj sjedi prekriženih nogu ili s nogama ravno ispred sebe, a primajući partner sjedi u krilu davatelja okrenut prema njima. Prijemnik ih tada obavija oko struka davatelja ili ih stavlja na ramena radi još dubljeg prodiranja. To omogućava komunikatoru Blizancima da čuju i isporuče istinsku simfoniju erotskih zvukova na najbliži mogući način. Osim toga, moguće je brzo prijeći s ovog položaja u druge (poput misionara ili kaubojke / kauboja), prevladavajući monotoniju.

STILEKSTAR |  Položaji blizanaca

Ljubaznošću Adama i Eve.

Ogrlica od Venere

Kako to radite: Prijemnik sjedi na rubu radne površine, kauča ili kreveta s postoljima davatelja i ulazi u njih dok je okrenut prema njima. Tada prijamnik može obaviti noge oko davatelja i naginjanjem unatrag ili naprijed kontrolirati tempo, tempo, količinu pritiska itd. Licem u lice aspekt ovog položaja savršen je za brbljave Blizance koji obožavaju slušati i izgovarati nepristojne riječi dok uspostavljaju kontakt očima. Bacanje prsten pijetla u smjesu za još veći intenzitet.

STILEKSTAR |  Položaj blizanaca

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com

Kovčeg

Kako to radite: Prihvatni partner sjedi s leđima leđima i težinom u dlanovima. Partner koji daje daje se na jedno koljeno između raširenih nogu dok stavljaju telad na ramena, a njihov plijen odlazi s tla. Davatelj se savija na jedno savijeno koljeno, a drugo na 90 stupnjeva, a zatim može držati prijemnik u zraku dok ulazi i prodire u njih. Ova naprednija pozicija nudi priliku za interakciju licem u lice i čini znatiželjnim, eksperimentalnim Blizancima osjećaj kao da pokušavaju nešto uzbudljivo, izazovno i novo.

– Napisala Mareesa Brown

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *