Home / spavaća soba dekor / Najbolje sadilice za samolijevanje koje možete kupiti na Amazonu

Najbolje sadilice za samolijevanje koje možete kupiti na Amazonu

Na polovici marende prohlad vam prolazi kralježnicom. Zaboravili ste zalijevati sobne biljke. Opet. Četvrti dan zaredom. Oni vise i trpe dok vi pijuckate mimoze. Vaša jadna zanemarena djeca. Bez obzira koliko kalendarskih podsjetnika postavili, zaboravljate. To se događa svima nama, ali život svojih biljaka možete učiniti malo manje stresnim s jednom od najboljih samozalijevnih žardinjera. Puniti ga morate samo jednom tjedno, umjesto da zalijevate nekoliko puta tjedno.

Samozalijevajuće sadilice imaju prazne spremnike ispod tla. Tlo uvlači vodu u žardinjeru kad god je suha, tako da vaše korijenje ne sjedi u vodi i ne pljesni. U osnovi piju kad su žedni. Ovi rezervoari često mogu zadržati tjedan ili dva vode. Imaju lako čitljive indikatore vode, tako da možete točno reći koliko će brzo proći prije nego što vaša biljka zatraži punjenje.

Pronašli smo sadilice kako za unutarnju tako i za vanjsku, ovisno o tome kakav vrt obrađujete. Iako je mogućnost prekomjernog pojenja vaših beba nestala, i dalje ih možete podvoditi ako rezervoar ne budete napunili. Sadilica se čarobno ne puni … još.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša misija je biti pristupačno, sveobuhvatno odredište ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Izdužena sadilica za samozalijevanje

GardenBasix.

S ovim setom imat ćete sve što je potrebno za pokretanje vlastitog malog vrta na prozorima. Ova moderna i moderna sadilica ima razinu nadzora vode, otvor za ubrizgavanje vode i posebnu odvodnu rupu. Može zadržati do tjedan dana vode, tako da svoje biljke možete ostaviti bez nadzora i biti sigurni da će preživjeti. Dobivate i četiri diska s kokosovim kokosom. Nakon što ove diskove namočite u točnu količinu vode, svaki se pretvori u jednu četvrtinu vlažnog tla. Sve što trebate je sjeme ili biljke.

2. 8 “samozračujuća + samozalijevajuća okrugla sadilica

8

HBSusluge.

Ako idete na dugo putovanje i brinete se zbog svoje biljne djece, nemojte se uzrujavati. Ova sadilica ima rezervoar dovoljno dubok za vodu vrijednu dva tjedna. Rezervoar je uklonjiv i možete ga napuniti izravno nastavkom za zalijevanje. Tlo će ostati prozračeno i bez plijesni zahvaljujući ugrađenim letvicama. Dolazi u crnoj, plavoj ili zelenoj boji, a izrađena je od plastike bez BPA.

3. Kutija za sadnju bilja Windowsill

Kutija za sadnju bilja Windowsill

Ljubaznošću nevjerojatne kreacije.

Za ove samozalijevajuće sadilice jednostavno ulijete vodu u rupu u obojenoj podlozi. Za razliku od nekih drugih opcija samozalijevanja, ova je suptilna. Te su sadilice dublje, što će vašim biljkama dati prostora za rast. Prodavatelj predlaže da se koriste za bilje, sukulente i druge male biljke s niskim održavanjem.

4. Santino 7,1-inčna sadilica za samolijevanje

Santino 7,1-inčna samozapojiva sadilica

Ljubaznošću Santino.

S ovom samopolivajućom sadilicom nalazi se ležište vode ispod unutarnje obloge biljke. Voda se uvlači u tlo kad god biljka treba piće. Ima mnogo različitih nijansi, tako da možete pronaći savršenu za svoj stil uređenja.

5. Sorbusna viseća žardinjera okrugla samozalijevajuća košara

Sorbus Viseća žardinjera okrugla samozalijevajuća košara

Ljubaznošću Sorbus.

Umjesto da biljke postavite na stol ili radnu površinu, objesite ih sa stropa. Ne trebate brinuti ni o tome da li ćete ih stalno zalijevati. Ugrađen je rezervoar za vodu i vidljivi nivo pokazatelja vode, tako da vaša biljka neće biti pod vodom i vrlo žedna. Ove su sadilice savršene za bršljan i druge rasprostranjene biljke.

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *