Home / uređenje dnevnog boravka / Najbolje rađeno po mjeri polica za knjige u Londonu

Najbolje rađeno po mjeri polica za knjige u Londonu

Specijalizirani smo za dizajniranje i izradu polica za knjige po mjeri kako bi savršeno odgovarale vašem prostoru.

Sav naš rad napravljen je po mjeri, pa to možemo učiniti bilo koje veličine koju biste željeli da napravimo. Ne postoje standardne veličine, već samo one veličine koje odgovaraju vama.

Ispod je nekoliko primjera polica za knjige koje smo izradili po mjeri naših klijenata u Londonu.

Prve dvije slike su od ogromne police za knjige izrađene po mjeri koja je sagrađena prije mnogo godina, a i dalje je čvrsta i ne pomiče se ni milimetar unatoč tome što je lijeva i desna strana vijcima držana na zidu i nije sjedila na podlozi na tlo kao i obično.

Ove police za knjige teže nevjerojatnoj količini, a čak i više kad su prepune knjiga, ako nisu pravilno dizajnirane i izrađene, neće ih imati.

The sljedeća polica za knjige izrađena po mjeri ugrađena je u bočnu stranu kuće gdje su se pružale od prednjeg do stražnjeg dijela kuće, dodali su krov s visinskim stropovima i napravili tri sobice, dodali smo police za knjige u dvije prostorije i ormare za opće spremišta u prva soba. Bilo je to izazovan prostor za gradnju, jer je bio tako visok, ali je kat bio mali.

Ormar za knjige u središnjoj sobi odmah ispod dizajniran je za držanje dječjih knjiga na dnu, tako da ih je lako doseći.

Velika knjižnična jedinica koju je dizajnirao Empatika

U centru se nalazi kutija za zaslon sa svjetlom za dječje ukrase izrađene od kuće, a polica za knjige također ima LED koji prolazi duž dna kako bi izgledalo kao da malo lebdi s poda.

Velika knjižnična jedinica koju je dizajnirao Empatika

U trećoj sobi je plutajuća polica za knjige za srednje i male knjige.

Velika knjižnična jedinica koju je dizajnirao Empatika

Ova polica po mjeri dio je kućnog ureda i namijenjena je držanju velikih knjiga i datoteka ispod i srednjih i malih knjiga iznad nje.

Jedinstvena jedinica za kućni ured tvrtke Empatika

Prednost rađenih polica za knjige je u tome što se savršeno uklapaju u vašu visinu stropa, možete odabrati koliki razmak imate za knjige i učiniti ih izgledima ispravnima za police za knjige, ako imate razmake od polica previsoke za vaše knjige koje napravite polica s knjigama izgleda loše oblikovana i nije lijepa.

Slučajna polica za knjige od bijelog melamina

Kako bi ova polica po mjeri dobila zanimljiviji suvremeni izgled, dodali smo ono što ja nazivam slučajnim vertikalima.

Slučajna polica za knjige od bijelog melamina

Zatražite ponudu za e-poštu već danas

Sljedeće postolje za knjige po mjeri više je plutajuća polica s policama, jer je svaka polica pojedinačno izrezana i oblikovana kako bi se uklopila u niše, a zatim se boje u bilo koju boju koja je potrebna.

Dogovorene police u Londonu

Ova polica za knjige izrađena po mjeri izrađena je od gotovog drveta presvučenog melaminom koje na sebi ima efekt tamnog hrđavog kamena koji izgleda nevjerojatno u stvarnom životu kao i na slici. Ova polica ima nasumične stupove i slučajne kvadratne i pravokutne razmake i pretince, kao i reflektori koji odabiru određene ključne ukrase. Osnovna jedinica ima vrata ispred koja izgledaju poput postolja koje podupire jedinicu, kao i skrivanje puno predmeta koje ljudi vole pohraniti, kao i ormarić s alkoholom.

Ova polica u obliku slova L obilazi dva ugla i također se lijepo uklapa oko stropne grede. Svjetla se ovdje koriste i za odabir predmeta. Svjetla se postavljaju nasumično, ali uravnoteženo, kako bi pobudila interes i oživjela jedinicu.

Ugradne police za knjige s izložbenim jedinicama od poda do stropa s naglašenim asimetričnim policama s LED svjetlima

Ovo je još jedna plutajuća polica za knjige izrađena od pojedinačnih plutajućih polica, zakrivljene su kao njezin hodnik kako bi je učinile sigurnijom i učinile krajeve manje oštrim za oko. Plutajuće police za knjige poput ovog najosnovniji su i najjednostavniji način postavljanja polica u vašem hodniku ili drugom dijelu kuće.

Sve slike na ovoj stranici i web mjestu napravila je i dizajnirala Empatika, a ne stock slike.

Pogledajte još primjera naših polica s knjigama u našoj galeriji klikom na ovu poveznicu: Empatika

Ili nazovite naš tim sada 0800 458 9158 kako bismo saznali više o našim medijima po narudžbi. Oni će transformirati vaš životni prostor.

Ili nam pošaljite e-poštu s bilo kakvim pitanjima ako nam pošaljete e-poštu ili ispunite obrazac za kontakt

About admin

Check Also

30 Manje od 30 £ Sjajni vrtni dodaci za proljeće

Prošli smo nas tjedan vidjeli kako smo raspakirali vrtni namještaj, zaprašili roštilj i vukli vanjske …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *