Home / spavaća soba dekor / Najbolje prodajne ponude za ljeto 2021. u MonOeuvreu

Najbolje prodajne ponude za ljeto 2021. u MonOeuvreu

Fotografiranje nikada nije bilo lakše zahvaljujući pametnim telefonima. No, umjesto da ih pohranite u pametni telefon ili objavite na društvenim mrežama, zašto ih ne biste pretvorili u trajna sjećanja? Ovo je obećanje MonOeuvrea!

GUMB: UŽIVAJTE U PRODAJI NA MONOEUVRE.FR

Ukratko

MonOeuvre.fr omogućuje vam pretvaranje fotografija pohranjenih u vašem telefonu u ukrasni predmet. Fotografija na platnu, tepihu, jastuku, šalici ili ispisu fotografija, izbor proizvoda prilično je širok.

Ako čitate ovaj članak, sigurno ste čuli za MonOeuvre. Ljetne rasprodaje prilika su za testiranje njihovih usluga, a posebno za izradu originalnih poklona svojim najdražima.

Ponude MonOeuvre.fr za ljetne rasprodaje

Tijekom ljetne prodaje sniženja se povećavaju do – 85% na MonOeuvre.fr. Promocije su dostupne za sve proizvode koji se nude na web mjestu. Stoga je pravo vrijeme za izradu originalnih poklona ili za ovjekovječivanje vaših omiljenih fotografija!

Da bi vas tamo pronašao, evo ponuda koje marka nudi tijekom rasprodaja razvrstanih po temama:

Prilagođeni zidni ukras

  • Fotografija na platnu već od 4,40 € 28,90 €
  • Fotografija na akrilu od 6,50 € 29 €
  • Fotografija na aluminijumu od 6,50 € 28,90 €
  • Foto ploča već od 9 € 46,90 €
  • Fotografija uokvirena od 12,90 € 46 €

Personalizirano uređenje doma

  • Fotografija na akrilnom bloku od 14 € 35 €
  • Personalizirani jastuk već od 14,90 € 58,90 €
  • Personalizirano pokriće od 35 € 99 €

Prilagođeni foto darovi

  • Personalizirana podloga za miša 7,43 € 14,90 €
  • Prilagođena slagalica 9,92 € 26,90 €

Izvorne ideje za poklone iz vaših najboljih fotografija

Ako tražite originalnu ideju za poklon za voljenu osobu, MonOeuvre.fr je adresa koju treba zapamtiti. Upotrebom slika prisutnih na vašem pametnom telefonu možete stvoriti originalne predmete poput zagonetki, ručnika za kupanje ili čak šalica za cijelu obitelj.

To je originalan način da razmazite svoje najmilije. Na primjer, na bake i djedove mislimo nudeći MixBlox s portretom njihovih unuka. Također se možete prisjetiti sjajnih putničkih uspomena stvarajući slagalicu koja predstavlja krajolik. Vrlo trendovski također: personalizirana maska ​​s fotografijom ili uzorkom koji odaberete.

Kada započinje prodaja u ljeto 2021. u MonOeuvreu?

Za razliku od Crnog petka, razdoblje prodaje regulira vlada. MonOeuvre stoga u njemu sudjeluje od službenog datuma 30. lipnja 2021. Ponude će završiti 27. srpnja 2021.

Trebate li pričekati dok prodaju ne naruče iz MonOeuvre?

Tijekom cijele godine stranica nudi brojne atraktivne popuste na svoje prilagodljive proizvode. Kodove kupona redovito nalazimo na stranicama s povoljnim ponudama. Stoga možete iskoristiti zanimljive ponude na web mjestu tijekom cijele godine!

DOBRI SAVJET: Isključeno iz Homelisty: 15% dodatnog smanjenja od 35 € za kupnju do 30. lipnja 2022. s kodom HOMELISTY15DAI na svim proizvodima, osim na masci za lice i mixpixu.

UŽIVAO SAM

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s MonOeuvre. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom.

Studio Homelisty

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *