Home / spavaća soba dekor / Najbolje pozicije za seks u ovnu: 5 vatrenih poteza koje možete probati večeras

Najbolje pozicije za seks u ovnu: 5 vatrenih poteza koje možete probati večeras

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Dobrodošli u sezonu Ovna – i vaš vodič za najbolji seksualni položaji za Ovna ljubavnici! Ovan seksualni nagon nije samo vruć i težak, već je i spontan! Zašto mislite da je kompatibilnost Ovna i Blizanaca tako visoka? Ne mogu si ne pomiješati stvari u spavaćoj sobi. Bilo da je riječ o novoj poziciji ili trenutačnom randevuu, vatreni Ovan (rođen između 21. ožujka i 19. travnja) zloglasan je po dječjoj, energičnoj, zaigranoj i, ponekad, nestrpljivoj prirodi u spavaćoj sobi.

Istodobno, Ovanov stil između listova potaknut je ključnim planetom kardinalnog znaka, okupljačem Marsom (koji vlada energijom, sportom, snagom, seksom i hrabrošću). Vrlo je malo da Ram neće barem jednom pokušati. Privući će ih bilo što pomalo grubo, natjecateljsko ili čak egzibicionističko – i mogu se boriti sa seksualnom praksom koja zahtijeva koncentraciju ili vrijeme (poput tantričkog seksa).

Evo pet spolnih pozicija koje će bilo koji Ovan obožavati i koji će krenuti u svladavanje.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Ovan

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com

Obrnuta kaubojka / kauboj

Kako to učiniti: Baš kao što i samo ime govori, obrnuta kaubojka – ili kauboj – u osnovi je klasični obrnuti položaj partnera na vrhu, a jahač je okrenut prema partneru koji leži na leđima. Zauzimanje klasičnog položaja i njegovo preokretanje u početku se čini kao NBD, ali zapravo je potrebna atletičnost i četvorka snage da bi to uspjelo. Razmetanje objema osobinama i dokazivanje da su napredniji od manje spremnih ili “vanilin” parova sigurno će se svidjeti Ovnu.

STILEKSTAR |  Najbolji seks položaji Ovan

Ljubaznošću Elle Paradis.

Plug

Kako to učiniti: Partner # 1 stoji sklopljenih stopala i blago savijenih koljena. U blizini nogu partnera # 1 trebao bi biti jastuk na kojem partner # 2 može pritisnuti laktove. Tada partner # 1 uzme gležnjeve # 2, savijenih koljena, i može prodrijeti odostraga. Čitav niz čimbenika utječe na to da ovaj izazovni položaj djeluje, od snage do ravnoteže do partnera # 2, koji je jednostavno hladan od krvi koja im navire u glavu. Ali gung-ho Ovan zasigurno bi bio na visini zadatka eksperimentiranja s Plugom. Ako Partner # 1 nema penis, sjajno je vrijeme za isprobavanje remen poput ove od Elle Paradis.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Ovan

Ljubaznošću Marissa Cuevas / Horoskop.com

Most

Kako to učiniti: Partner koji prodire sjedi savijenih koljena i ruku iza njih. Tada partner za jahanje sjedi u klasičnom položaju kaubojke, ali prebacuje noge preko ramena partnera # 1 i ruke oko vrata. Partner 1 tada se postupno diže u pozu mosta, plijenom s tla i leđa paralelno s podom, nakon čega se oba partnera mogu kretati gore-dolje, ali osjeća se ispravno. Ova ozbiljno dinamična pozicija zahtijeva da onaj tko je na dnu ima fenomenalnu jezgru, snagu leđa i ravnotežu. No, Ovan opsjednut kondicijom voljet će svoje moćno tijelo upotrijebiti u ovom položaju.

STILEKSTAR |  Najbolji seks položaji Ovan

Ljubaznošću We-Vibe.

Orao

Kako to učiniti: Ovaj je u osnovi misionarski, ali partner koji je na dnu oslanja potkoljenice / teladi na ramena partnera. Eagle ne samo da omogućava ljubavnicima da se duboko zagledaju u oči i / ili poljube, što aktivnoj uzbudljivoj postavci koja će zadržati pozornost Ovna može donijeti ugodan sloj mekoće i senzualnosti. Osim toga, to je savršen položaj za brzog – kojeg Ovan koji brzi, u pokretu voli.

Ako se vrhunski partner želi doista zafrkavati i molim, mogu ubaciti i seksualnu igračku u kombinaciju. Koristeći stimulator klitora na donjem partneru dok gornji partner prodire, s noge donjeg partnera gore? Previše je, na sve prave načine.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Ovan

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com

Čeljust

Kako to učiniti: Za ovaj par stoji licem u lice, a onaj koji prodire (# 1) podiže drugog (# 2). Partner # 2 savija koljena i pritiska noge s obje strane tijela # 1, dok se # 1 drži za gležnjeve ili dna stopala. Partner # 2 može omotati ruke oko vrata # 1 za veću podršku prije nego što krene u to. Ova seksualna pozicija u stojećem položaju zahtijeva da oba partnera budu u formi i da se otpuste, pa ambicioznom Ovnu to nimalo ne pada na pamet.

– Napisala Mareesa Brown.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *