Home / spavaća soba dekor / Najbolje pozicije za seks u Biku 2021: 5 vrućih i teških poteza da isprobate odmah

Najbolje pozicije za seks u Biku 2021: 5 vrućih i teških poteza da isprobate odmah

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Vruće, teško, senzualno i tjelesno. Nije ni čudo zašto je Bik jedan od najboljih horoskopskih znakova u krevetu. Bikovi kompatibilni znakovi obično su oni koji se mogu podudarati s potrebama ovog znaka za užitkom – zahvaljujući njegovom planetarnom vladaru, senzualnoj Veneri. Kao drugi znak zodijaka, zemaljski znak Bik (rođen između 20. travnja i 20. svibnja) poznat je po tome što je kućni ljubitelj i ljubitelj udobnosti stvorenja. Dakle, razgovarajmo o najboljima seksualne pozicije za Bika ljubavnici!

Ovaj polagani, slatki, utemeljeni pristup često se pretvara u nejasne, duševne seanse Bika s različitih listova. Bik velik dio svog romantičnog, senzualnog stila duguje svojoj ključnoj planeti Veneri (koja vlada ljepotom i ljubavlju).

Kao fiksni znak, Bik ima tendenciju da zapne u kolotečini, odlučujući se uvijek za istim položajima ili scenarijima. Privlači ih sve što je ugodno i jača osjećaj sigurnosti i stabilnosti kod svog partnera.

Evo pet seksualnih položaja koji mogu podići Bikovu rutinu vođenja ljubavi, plus nekoliko igračaka koje će ih začiniti.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Pozicije Bika u seksu

Ljubaznošću Marissa Cuevas / Horoskop.com

Spooning

Kako to učiniti: Baš kao što i samo ime govori, kašikanje je prirodno produženje položaja maženja, u kojem oba partnera leže na bokovima, a Partner # 1 (onaj koji prodire) ulazi u Partnera # 2 s leđa. Bikovi imaju predstavnika za lijenost – ili jednostavno samo oduzimaju vrijeme da krenu – pa će im se svidjeti hladna vibra ovog položaja, savršenog za seksi, usporena nedjeljna jutra. Osim toga, omogućuje partneru koji prodire da mazi bilo koju erogenu zonu svog ljubavnika.

STILEKSTAR |  Pozicije Bika u seksu

Ljubaznošću Adama i Eve.

Konj ljuljač

Kako to učiniti: Intimnija verzija tradicionalne kaubojke / kauboja, partner # 1 započinje sjedenjem ispruženih nogu. Zatim se partner # 2 spušta na vrh partnera 1, obavijajući noge oko trupa. Oba partnera mogu staviti ruke iza leđa radi dodatne podrške, a zatim partner # 2 može kontrolirati tempo, koji odgovara partneru 1.

Bik će se definitivno svidjeti ovom položaju s temom ekvasa, koji ljubavnicima daje mogućnost ne samo uspostavljanja kontakta očima, već uživanja u svim vrstama senzualnog dodira – od maženja kose po licu do vrata (Bikovska vladajuća anatomija!) I škrinja. Ako niti jedan partner nema penis, dildo sigurno će obaviti posao.

STILEKSTAR |  Pozicije Bika u seksu

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com

Zen pauza

Kako to učiniti: Bikovi se gnušaju žurbe i vole da nešto izuzetno ugodno traje što dulje, tako da je ovaj položaj “prekida” savršen izbor za zemljani znak. Suština: Partneri se postavljaju na bok i suočavaju jedni s drugima isprepletenih nogu i stisnutih škrinja, jer prodorni ljubavnik cijelo vrijeme ostaje u partneru. Nakon što imate priliku ohladiti stvari, senzualni dodir i ljubljenje zasigurno će vratiti trenutak na glavno vrelište.

STILEKSTAR |  Pozicije Bika u seksu

Ljubaznošću tvrtke LELO.

Užarena kleka

Kako to učiniti: Blistava kleka zauzima položaj kaubojke i čini je daleko opuštajućom i klonulijom za partnera u koji je prodrlo. Partnerica 2 leži na leđima s ispruženim nogama, a partnerica 1 (vrši prodor) suočava se s ispruženim nogama. Partner # 1 može se nasloniti natrag u jastuk ili na zid radi dodatne podrške, a zatim podignite bokove partnera # 2 kako bi prodrli u njihove.

Ova duboko senzualna pozicija daje partneru # 1 sposobnost ljubljenja, maženja i temeljite ljubavi prema partneru # 2. Dodavanje u stimulator klitora samo će pojačati intenzitet.

STILEKSTAR |  Pozicije Bika u seksu

Ljubaznošću Marissa Cuevas / Horoskop.com

Čvrsti kraj

Kako to učiniti: Pseći stil dobiva suptilan, ali moćan dotjerivanje u ovom položaju, što jednostavno zahtijeva da partner u kojeg prodire (Partner # 2) čvrsto stisne noge između koljena Partnera # 1. To čini još intenzivnije intimno iskustvo – nešto na što Bik nikad neće okrenuti nos – a Partner # 1 ima mogućnost pustiti ruke da lutaju tijelom Partnera # 2.

– Napisala Mareesa Brown.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Mark “Ljubav je slijepa” djevojka 2021: Tko je Aubrey Rainey?

Upozorenje: Ljubav je slijepa: Poslije oltara spojleri naprijed. Markova djevojka poslije Ljubav je slijepa bilo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *