Home / spavaća soba dekor / Najbolje pozicije za seks kod raka: Ovaj horoskopski znak voljet će ove poteze

Najbolje pozicije za seks kod raka: Ovaj horoskopski znak voljet će ove poteze

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Vrijeme je da pojačamo temperaturu s najbolji seks položaji za Rak. Poznato je da je četvrti znak zodijaka, vodeni znak Rak – rođen između 21. lipnja i 22. srpnja – emocionalno darujući, suosjećajan i sentimentalan. Rak ovu brižnu, velikodušnu prirodu obično unese u spavaću sobu, gdje su veliki ljubitelji zadovoljstva svojih partnera, ponekad idu toliko daleko da više vole davati nego primati.

Pod vladavinom majčinog mjeseca, Rakovi se također vole privijati i daju prednost predigri, uživajući u senzualnom dodiru i ljubljenju gotovo jednako kao i u vođenju ljubavi. Ali nemojte se izokretati: Rakovi možda vole polagani, mekani, romantični seks, ali uživaju i u zaigranoj grubosti i preuzimanju odgovornosti. Zapravo, pojam “s ljubavlju dominira” vjerojatno je stvorio Rak ili za njega!

Kvaka: Budući da Rakove osjećaje najviše vladaju, oni mogu preći od najoduševljenijeg ljubavnika do potpune samoizolacije ako se osjećaju hirovito ili plavo.

Evo pet spolnih pozicija koje će ispaljivati ​​sve cilindre zbog obožavajućeg Raka, plus igračke koje će ih začiniti.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Rak

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com.

Plamen

Kako to radite: Ovaj seksualni položaj u stojećem položaju mogao bi biti pomalo atletski za neke parove, ali nudi zabavan izazov za one koji dobivaju rakove. Davatelj i primatelj stoje licem u lice, a primatelj baca nogu na liniju bedara davatelja, obavijajući ih jednom rukom oko vrata, a drugom usmjerava vrat partnera na njihove grudi. Držeći partnerovu nogu oko bedra, davalac se može nagnuti naprijed i poljubiti, maziti i lizati grudi svog partnera (vladajuća anatomija Raka) tijekom prodiranja stojeći.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Rak

Ljubaznošću NS Novelties.

Kanta za vodu

Kako to radite: Varijacija kauboja / kauboja, kanta za zalijevanje zahtijeva da prijemnik sjedne na vrh davatelja, okrenut prema njima. Ovdje je razlika u tome što slušalica rukama obavija vrat svog partnera, pritiskajući tijelo o svog partnera. Davatelj može položiti ruke na plijen partnera ili na leđa. Ovaj položaj omogućava prepuštanje puno intimnog kontakta očima i dubokog ljubljenja, što oboje Rakovi vole. Moj prijedlog? Nix taj kontakt očima i uzdizanje ante s povez za oči za bilo kojeg partnera.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Rak

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com.

Zmaj

Kako to radite: Rakovi obično vole ugoditi svojim partnerima oralnim seksom, pa ovaj popis ne bi bio potpun bez zabavnog položaja u kojem bi to mogli učiniti. Idealan oblik za vrijeme lukavstva, davatelj sjedi na nogama okrenut prema partneru. Slušalica leži s plijenom na vrhu koljena partnera, a noge s obje strane bokova partnera. Odatle davatelj može povući zdjelicu primatelja prema njihovim ustima, ljušteći ih za leđima dok se spuštaju.

STILEKSTAR |  Najbolje pozicije za seks Rak

Ljubaznošću tvrtke LELO.

Međusobna masturbacija

Kako to radite: Rakovi se možda vrte oko senzualnog dodira, ali ponekad je odsutnost dodira – i samo mogućnost gledanja partnera kako se dodiruje – jednako vruća. Ovaj je položaj također fantastičan za isprobavanje pod tušem ili kadom, jednim od omiljenih mjesta na kojem je vodeni znak. Bonus bodovi ako partneri u igri uključuju svaki svoj seks igračka.

STILEKSTAR |  Najbolji seksualni položaj Rak

Ljubaznošću Marisse Cuevas / Horoskop.com.

Prisega

Kako to radite: Iako Rakovi preferiraju intimnost položaja koji omogućuju kontakt očima, ovaj položaj za ulazak straga može to nadoknaditi tako što je supersenzualan i omogućava puno dodirivanja dojki ili prsa i ljubljenja vrata. I davatelj i primatelj kleknu, a prijemnik leđima davaocu daje položaj u obliku žlice. Noge primatelja trebale bi biti između nogu davatelja, a primatelj može jednom rukom omotati vrat davatelja dok davalac prodire u prijamnik s leđa.

– Napisala Mareesa Brown.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *