Home / kućni dekor / Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan

Prošlo je prilično vremena otkako sam podijelio post Best of Etsy (zapravo prošlog srpnja), ali razgovarao sam s Peggi o ovoj seriji tijekom vikenda i shvatio sam da mi nedostaje duboko ronjenje u Etsy! Uvijek sam u lovu na jednu stvar … vintage plavo-bijeli porculan. Budući da smo ranije ovog tjedna čavrljali o toj određenoj temi u postu 10 elemenata dizajna koji nikada neće izaći iz stila, zaključio sam da sam već dugo trebao prikupiti najbolju plavo-bijelu na Etsyju. Želite vidjeti što sam smislio? Dijelim i nevjerojatnu inspiraciju od svoje prijateljice Gwen – kraljice plavo-bijelog porculana. Kliknite za dobre stvari!

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com Prskam plavo-bijelo po cijeloj kući, ali na male načine … tu i tamo za malo boje. Volio bih jednog dana napraviti kolekciju dovoljno veliku da grupira višestruke i zauzme više fizičkog prostora (kao što ćete vidjeti od Gwen kasnije u ovom postu).

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com Većina plavo-bijelog porculana koji posjedujem pokupila sam tijekom putovanja. Posljednji put kad smo posjetili Amsterdam, kući sam se vratio s ovom mini teglicom s đumbirom koja od tada živi u našoj kuhinji. Obično završim s manjim komadima jer ih obično pronađem dok putujem – teško ih je prevesti kući.

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com Moj omiljeni plavo-bijeli porculanski predmet zasigurno je svjetiljka u našoj spavaćoj sobi, slika dolje. Bilo je to slučajno otkriće na Facebook Marketplaceu. Pojavio sam se po jedan predmet FBMP-a i na kraju prošao kroz frajerovu garažu i pronašao ovu lampu …

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com Jeste li spremni vidjeti što sam iskopao na Etsyju?

Kupite moje nalaze klikom izravno na svaki plavo-bijeli komad u nastavku (učitavanje može potrajati malo)!

Prilično nevjerojatno, zar ne? Nekoliko nevjerojatnih komada pluta okolo vani. Ako želite dodati svoj postojeći plijen ili započeti vlastitu plavo-bijelu kolekciju – nadam se da je ovaj pregled koristan. Volio bih čuti vaše favorite!

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com

izvor: makerista

Sada se divimo nekima od njih Gwenina prekrasna plavo-bijela kolekcija. Ona ih tako dobro stilizira i ima TOLIKO komada. Iako su same po sebi izvrsno stilizirane, njezin je dom savršen primjer kako mogu izgledati višestruko. Volim utjecaj kad su grupirani. Zato uvijek tražim još … kako bih proširio svoju kolekciju. Volim pronaći neke veće komade.

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com

izvor: makerista

Želite li vidjeti još najboljih ili Etsy zaokruživanja? U nastavku ću povezati neke prijašnje postove … PUNO sam Etsy shoppinga tijekom godina. To je sjajan način za podršku malim poduzećima, proizvođačima, umjetnicima i izvornoj berbi. Također bih volio čuti vaše ideje za još Etsy okupljanja!

Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com

izvor: makerista

Ako već ne pratite, pridružite se Gweninom štedljivom klubu da vidi kako i gdje postiže sve nevjerojatne plavo-bijele (plus puno drugih komada)! Njezin štedljivi klub je jedan od mojih najdražih Instagram računa koje treba pratiti. Zapravo idem na prodaju imanja sutra ujutro i sigurno znam da će biti plavo-bijelih. Nadam se da ću imati sreće i zgrabiti je prije nego što to učini netko drugi. Obavijestit ću vas i pokazati vam naš potez! Uzimam Jordana (radi u Utorak napravljeno sa mnom) zajedno i uzbuđen sam što napokon imam partnera za prodaju nekretnine u zločinu. Pošaljite nam svu sreću i ugodan vikend! Emmett i ja moramo završiti naš tečaj za ronjenje (nešto što smo oduvijek željeli učiniti!), tako da planiramo jedan dan vikenda, bilo vani ili na renoviranju ureda, i jedan dan na ronjenju. Nadamo se da ćemo proći! Nadam se da je i vaš vikend jednako uzbudljiv. Neka bude dobar! Vidimo se ovdje u ponedjeljak, prijatelji.

Mogli biste i voljeti

 • 10 elemenata dizajna koji nikada neće izići iz stila - roomfortuesday.com

  Kako si proveo vikend?! Emmett i ja proveli smo većinu naših radeći vani. Bilo je fantastično preusmjeriti fokus na vanjski dio našeg doma za vikend. Naše…

 • Najbolje od Etsyja: Sadilice - roomfortuesday.com

  Nije tajna da sam biljna osoba. Nažalost, počinjem s biljkama u našoj novoj kući jer većina mojih nije preživjela naš potez (osim onog u …

 • Najbolje od Etsyja: Vintage ploče za proljetni stol - roomfortuesday.com

  Bok ljudi! Jacqueline je. Svakog proljeća oko uskrsne sezone sanjam da ugostim lijepu marendu (zajedno s cvjetnim i vintage jelima) za svoju obitelj i prijatelje. Nažalost, ove godine nisam domaćin, ali …

 • Pregled: Klasična podne pločice s uzorkom tvrtke Lowe's - roomfortuesday.com

  Dok je službeno započela naša obnova podrumske kupaonice, pomislila sam da bi bilo zanimljivo podijeliti opcije podne pločice koje sam povukao tijekom faze dizajna projekta. Bilo je…

About admin

Check Also

Posljednji dio naše slagalice

Prije točno godinu dana podijelila sam našu transformaciju vintage seta za blagovaonicu, što je bio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *