Home / spavaća soba dekor / Najbolje masonske staklenke za kupnju na Amazonu 2021

Najbolje masonske staklenke za kupnju na Amazonu 2021

Masonske staklenke jedan su od onih multifunkcionalnih predmeta koji ne samo da izgledaju šik već služe i raznim različitim funkcijama, omogućujući vam da postanete malo kreativni u načinu upotrebe. Uobičajeni rekviziti za vjenčanja u rustikalnom stilu, ovi svestrani stakleni vrčevi puno su više od otmjene posude za smoothie (iako ih volimo i u tu svrhu). Zidarska tegla izumljena je davne 1800-ih godina, u početku da bi se koristila kao spremnik za konzerviranje hrane za kućno konzerviranje koji se sastojao od velike staklene posude s hermetičkim metalnim poklopcem. Tijekom godina upotreba staklenke očito se proširila, od korištenja kao samostalne sadilice do otrcanog šik držača svijeća.

Možete ih koristiti i kao spremnike za četke za šminkanje, olovke i olovke, pa čak i za srebrni pribor. Naravno, oni i dalje nude širok spektar funkcija povezanih s kuhinjom i kuhanjem, od pripreme zob preko noći do transporta vruće juhe za ručak do ureda (sve bez izlijevanja ili nereda). U osnovi, mogućnosti za zidarske staklenke su bezbrojne, a ako ste uvjereni da vam ih treba i u vašem domu, zaokružili smo nekoliko naših omiljenih.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša misija je biti pristupačno, sveobuhvatno odredište ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Sewanta Mason Jars

Kratice.

Ove klasične zidane posude izrađene su od soda-vapnenog stakla izrađenog u SAD-u i imaju siguran hermetički zatvoren poklopac kako bi se spriječilo izlijevanje i kvarenje hrane, zajedno s trakama koje pomažu u fermentaciji, kiseljenju, smrzavanju, skladištenju i konzerviranju. Ove super snažne staklenke također su pogodne za pranje posuđa, što super olakšava čišćenje.

2. Kamoto Mason Jars

raspon LA zidarske posude

Raspon LA.

Ovaj snop staklenih zidanih staklenki također uključuje dvanaest poklopaca koji se podudaraju i dvadeset naljepnica na bijeloj ploči za vjenčanje, tuširanje beba ili ukrase za zabave. Dizajnirane s robusnim visokokvalitetnim staklom i metalom, ove staklenke ujedno su sigurne za hranu i bez BPA.

3. VERONES Tegle za konzerviranje

pametna rješenja mason jar

Pametna rješenja.

Sadrže jedinstveni uski oblik, ove plastične (i funkcionalne) zidane posude nude suvremeni odmak od klasičnog dizajna. Također su izrađeni od stakla i metala koji su sigurni za hranu i nepropusnog stropnog spoja kako bi se spriječilo curenje i korozija.

4. Set staklenki Sewanta Mason

STILEKSTAR |  Najbolje masonske staklenke Amazon

Sewanta.

Ove tradicionalne zidarske staklenke odlikuju se redovitim dizajnom usta za lako čišćenje i nepropusnom kapom kako bi hrana, piće i ostali predmeti bili nepropusni.

5. Set staklenki Lovoin Mason

STILEKSTAR |

Lovoin.

Ovaj set od 12 masonskih staklenki od 4 unče omogućuje vam lako spremanje džemova, želea, umaka za tjesteninu i raznih drugih tekućih proizvoda koje želite dulje vrijeme održavati svježima.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *