Home / spavaća soba dekor / Najbolje maske za ljubičastu kosu za plavu kosu 2021: regeneratori za toniranje

Najbolje maske za ljubičastu kosu za plavu kosu 2021: regeneratori za toniranje

Iskreno, biti plavuša nije niti lako, niti je jeftino. Svakako, postoji nekoliko odabranih duša koje su prirodno blagoslovljene svijetlim pramenovima, ali za većinu nas (čak i ako ste u prirodi bili plavuša) oslanjamo se na skupe tretmane u boji u salonu kako bismo održavali svoje svijetle kose. Osim održavanja održavanja i skupih sastanaka s odabranim pouzdanim koloristom, postoji i pitanje održavanja između popravki.

Osim neizbježne situacije tamnih korijena, ako ste poput mene, u tijeku je bitka s mesingom (narančasti i / ili previše topli tonovi). Brassiness može biti krivac za brojne stvari, od izlaganja UV zračenju do oštećenja tvrde vode od vašeg tuša. Najbolji način za zadržavanje tih neželjenih toplih tonova jest korištenje šampona u ljubičastoj boji, sredstava i maske koji talože ljubičasti pigment (nasuprot narančastoj i žutoj boji na kotačiću) za suzbijanje mesinga i uljepšavanje vaše boje bez potrebe da koračate salon.

Osim korištenja šampona ljubičaste boje jednom ili dva puta tjedno (ovisno o tome koliko često šamponirate kosu), ulaganje u hidratantnu masku za kosu ljubičastog nijansa još je jedno bitno za održavanje vaše plavuše. Ovo je važan korak, jer iako su ljubičasti šamponi izvrsni u suzbijanju mesinganih tonova, oni su obično na sušnijem kraju spektra.

Kao što plavuše znamo, oštećenje, lom i razdvojeni krajevi dio su procesa, stoga je važno poduzeti svaki korak kako bismo pogoršali oštećenje izbjeljivača. Ove maske za kondicioniranje ljubičastog tona ne samo da toniraju vaše niti, već pomažu i zaptivanju vlage i isporuci bitnih proteina za restrukturiranje ugrožene kose. Zaokružili smo nekoliko pouzdanih maski za pojačavanje tona formuliranih posebno za plavuše da pobijede mesing i spriječiti daljnju štetu.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša je misija biti pristupačna, sveobuhvatna destinacija ispred trendova za žene milenijskih generacija i žene Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naše pokrivanje mode, ljepote i životnog stila jednako je informativno i nadahnjujuće, a istovremeno i ambiciozno, ali dostižno. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Ljubičasta maska ​​za kosu za plavu, platinastu i srebrnu kosu

Podebljani Uniq.

Ova maska ​​za toniranje dizajnirana je za borbu protiv mesinga i neželjenih žutih tonova bez daljnjeg isušivanja naše obojene plave kose. Hidratantna rekonstruktivna masa ubrizgava se u mješavinu esencijalnih ulja za kondicioniranje i rekonstrukciju ugroženih niti, dok duboko pigmentirana ljubičasta nijansa neutralizira mesingane i žute tonove.

2. Revcare Beauty ljubičasta maska ​​za kosu

Revivare Beauty maska ​​za plavu kosu

ReviCare Ljepota.

Da biste se suprotstavili potencijalnoj suhoći (i pojačali njegove blagotvorne korekcije), završite šampon sesijom s maskom u ljubičastim tonovima koja popravlja kosu. Kad kosa postane obezbojena (tj. Mesingana), vaša zapravo postaje poroznija, što znači da je teško zadržati hladan ili pepeljast prizvuk. Ova dvostruka maska ​​popravlja oštećenja i oživljava plavu kosu u samo petnaest minuta.

3. Blondewood Labs maska ​​za ljubičastu kosu

Blondewood ljubičasta maska ​​za toniranje

Plavokoso drvo.

Ova rekonstruirajuća i kondicionirajuća ljubičasta maska ​​nadopunjuje vaš ljubičasti šampon, jer pojačava njegova tonizirajuća svojstva, ali također pomaže u popravljanju oštećenja i suzbija svojstva sušenja šampona. Sadrži mnoštvo sastojaka za obnavljanje veza i hidrataciju za jačanje vaše kose i popravljanje oštećenja, uključujući keratin i arganovo ulje.

4. Vitamini Keratinska ljubičasta maska ​​za kosu

STILEKSTAR |  Ljubičaste maske za kosu

Ljubaznošću kozmetike vitamina.

Ovu gustu i kremastu masku za kosu lako je nanijeti, a zahvaljujući ekstrapigmentiranoj formuli ne morate je ostavljati više od deset minuta poput ostalih maski na tržištu. Ovo je savršen regenerator za toniranje kada ste u žurbi i trebate se istuširati i otvoriti vrata.

5. L’Oreal Ever-Pure anti-mesing maska

STILEKSTAR |  Ljubičasta maska ​​za kosu

Ljubaznošću L’Oreala.

Ovaj tretman maskom za uklanjanje mesinga djeluje na neutraliziranje neželjenih narančastih i žutih tonova plave i sijede kose sa samo tri jednostavna programa liječenja. Najbolje od svega je što donosi brze rezultate – trebate ga koristiti samo jednom tjedno i ostaviti da djeluje samo pet minuta da biste dobili vidljive rezultate.

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *