Home / spavaća soba dekor / Najbolje maske za lice za vježbanje u teretani 2021: Prozračne navlake za lice

Najbolje maske za lice za vježbanje u teretani 2021: Prozračne navlake za lice

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Budući da se teretana i fitnes studiji polako počinju ponovno otvarati u mnogim dijelovima zemlje, mnogi od nas koji smo pustili da naše fitnes rutine propadnu kroz pukotine tijekom prošle godine (* sramotno dižući ruku *) osjećamo olakšanje i zabrinutost zbog izgledi za rad s mjerama socijalnog udaljavanja još uvijek čvrsto uspostavljeni u doglednoj budućnosti. Uglavnom je i dalje potrebno nositi masku (ako ne i dvije maske) dok vježbate – bilo da ste na planinarenju ili se upuštate u eliptični trening u teretani.

Koliko god to ne želim priznati, maske nisu upravo najudobniju stvar koju treba nositi dulje vrijeme (iako su i dalje u potpunosti neophodne, naravno), posebno kada su u redu jače disanje i znojenje. Srećom, postoji mnoštvo pokrivača i maski za lice dizajniranih za vježbanje u teretani i na otvorenom koje će vam pomoći da lakše dišete bez skraćivanja treninga – ili, dobro, izbjegavajući ga uopće.

Kada je riječ o odabiru prozračnih maski pogodnih za sigurno vježbanje, materijal je ključan. Iako trebate pronaći dovoljno debelu opciju koja će vas zaštititi i onu koja u potpunosti pokriva usta i nos, odabir stila koji se sastoji od težih i sintetičkih tkanina poput spandexa i likre vjerojatno će vaš fitness trening učiniti malo neugodnijim. Umjesto toga, odlučite se za pokrivalo za lice izrađeno od tkanina s većim brojem niti i pamuka, koje će vas učinkovito zaštititi od potencijalnih klica, a da neće spriječiti odgovarajući protok zraka.

Jasno je da je fitnes bez maski nešto čemu se svi možemo veseliti u budućnosti, ali trenutno to nije sigurna stvarnost. Srećom, napravili smo opsežno istraživanje kako bismo pronašli najbolje maske za vježbanje u teretani, brze trčanje po kvartu i šetnje na otvorenom. Jer, prvo sigurnost, svi.

THEVaša misija tvrtke STYLECASTER je donijeti stil ljudima, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Maske za lice za vježbanje

Ljubaznošću WODFitters.

MODFitters maska ​​za lice za vježbanje

Ovaj maska ​​za lice za višekratnu upotrebu je dizajniran da vas zaštiti dok se znojite. Izrađen je s tehnologijom Silverplus kako bi osigurao higijenu i odbio mirise, pa je savršen za treninge visokog intenziteta. Također se može prati u stroju i u potpunosti se podesi za udobno, ali sigurno postavljanje.

STILEKSTAR |  Najbolje maske za vježbanje

Ljubaznošću Under Armour.

Under Armour UA SportMask

Dostupno u pet različitih boja i veličina za sigurno prianjanje i maksimalnu prozračnost, Pod Armourovom SportMask sadrži strukturirani dizajn koji udobno leži iznad usta i nosa (dok ih oboje pokriva) za maksimalan protok zraka.

STILEKSTAR |  Maske za lice za vježbanje

Ljubaznošću Corevivala.

Corevival višekratna antimikrobna maska ​​za lice

Ovakve antimikrobne maske za lice jedan iz Corevivala izvrsno su pokrivalo za lice za vježbanje jer pomažu u blokiranju bakterija koje uzrokuju miris. Osim toga, ovaj je izrađen od unutarnje podstave od 100 posto pamuka i oblikovanog dizajna koji omogućuje lako disanje i smanjenu iritaciju kože.

STILEKSTAR |  Maske za lice za vježbanje

Ljubaznošću Sparthosa.

Sparthos trening maska

Ovaj jedinstveno pokrivalo za lice dizajniran je za olakšavanje disanja tijekom intenzivnih treninga, intenzivnih kardio sesija i na velikim nadmorskim visinama kada disanje i protok zraka mogu biti opterećeni. Sadrži i šesnaest različitih nivoa protoka zraka, tako da zapravo možete dodati otpor svom treningu i izgraditi izdržljivost. Savršeno je za sportaše i redovne posjetitelje teretane.

STILEKSTAR |  Maske za vježbanje

Ljubaznošću Varwaneo.

VARWANEO Sportska atletska maska ​​za lice

Dizajniran za fitness u zatvorenom i na otvorenom, ovo prozračna maska ​​za lice napravljen je od laganog, a zaštitnog pamuka i poliestera kako bi nos i usta bili zaštićeni bez ograničavanja kisika.

Vijesti o Coronavirusu objavljuju se u stvarnom vremenu, a iako se trudimo osigurati da naš sadržaj bude točan, neke su se informacije u ovoj priči možda promijenile. Za najnovije vijesti o pandemiji, idite na CDC ili WHO web stranice. Za najnovije vijesti iz STYLECASTER-a, posjetite naš Stranica čvorišta koronavirusa.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Eyeliner Hailey Bieber o tome ima tajnu tajnu

Iako se uvijek slinimo zbog ljepote Hailey Bieber, model obično griješi na strani klasike. Dakle, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *