Home / spavaća soba dekor / Najbolje maramice za čišćenje zaslona za čišćenje telefona, prijenosnih računala i tableta

Najbolje maramice za čišćenje zaslona za čišćenje telefona, prijenosnih računala i tableta

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Kao i većina ljudi u današnje vrijeme, praktički sam uvijek zalijepljen za svoj telefon, laptop i iPad. Bilo da šaljem poruke, provjeravam li e-poštu za posao, kupujem novi par cipela na mreži ili pretražujem novosti na mom Instagram feedu, dodirujem ovaj uređaj cijeli dan. Budući da toliko vremena provodimo s ekranima, sasvim je prirodno da oni postanu leglo bakterija, mrlja, masti i klica. Ova nakupina ne samo da izgleda neugodno, već nam može i pozliti.

Iako su masni otisci prstiju i mrlje neugledni, super ih je jednostavno očistiti. Međutim, za to ne želite koristiti bilo koji stari sprej za brisanje ili čišćenje. Zapravo, standardne maramice i pribor za čišćenje mogu biti abrazivni na površini zaslona, ​​pa je važno odabrati vrstu koja je dizajnirana posebno za uređaje. Uz to, ako želite svoju tehnološku ladicu napuniti nekim maramicama za čišćenje zaslona, ​​zaokružili smo nekoliko naših omiljenih.

Mantra tvrtke STYLECASTER glasi „Stil ljudima“ – a naša je misija biti pristupačna, sveobuhvatna, odvojena destinacija ispred trendova za žene milenijskih i generacija Z koje žele živjeti sa stilom i sadržajem. Naša pokrivenost modom, ljepotom i životnim stilom jednako je informativna i nadahnjujuća, a istovremeno i ambiciozna, ali dostižna. Ako kupite neovisno pregledani proizvod ili uslugu putem veze na našem web mjestu, možda ćemo dobiti pridruženu proviziju.

1. Maramice za čišćenje zaslona Alibeiss

alebeiss maramice za zaslon Najbolja sredstva za čišćenje zaslona za vaš laptop, telefon i TV

Alibeiss.

Ove pojedinačno zamotane maramice dobro funkcioniraju za veće uredske prostore, a hermetična ambalaža pomaže u sprječavanju prevremenog isušivanja maramica.

2. Clorox čiste maramice za zaslon

clorox clean brisanje zaslona Najbolja sredstva za čišćenje zaslona za vaš laptop, telefon i TV

Clorox.

Cloroxove maramice za čisti zaslon djeluju na nježne zaslone površina, a da nakon čišćenja ne ostavljaju jak miris. Također su dizajnirani da smanje pukotine i obloge.

3. Nježne maramice za čišćenje sočiva

Maramice za čišćenje objektiva Care Touch

Ljubaznošću Care Touch.

Mekan i lagan, možete s lakoćom obrisati ostatke i čestice prašine sa zaslona. Krpe visoke tehnologije brzo se suše. U ovom kompletu dobivate ukupno 210 pojedinačno umotanih krpa. Dovoljno su mali da vam se uvuku u torbu.

4. Windex elektroničke maramice za čišćenje

Windex-elektronika-maramice

Windex.

Ove prikladno zapakirane maramice za čišćenje zaslona posebno su dizajnirane za upotrebu na elektroničkim uređajima. Sadrže antistatičku krpu koja učinkovito čisti telefone, televizore, računala i još mnogo toga.

5. MiracleWipes za čišćenje elektronike

MiracleWipes za čišćenje elektronike

Ljubaznošću MiracleWipes.

Riješite se ostataka hrane i otjerajte mutne zaslone ovim maramicama za čišćenje zaslona. Dizajnirane za upotrebu na bilo čemu, od prijenosnog računala do fotoaparata, ove se maramice brzo suše i ne ostavljaju ništa iza sebe. Možete odabrati brojanje 30 ili 60.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *