Home / spavaća soba dekor / na kojim web mjestima možete pronaći svoj rabljeni ukras?

na kojim web mjestima možete pronaći svoj rabljeni ukras?

Zašto kupovati novo kada možete pronaći dobro stanje, rabljeno, putem interneta? Ovdje su glavna web mjesta na kojima možete pronaći svoj sljedeći rabljeni namještaj i ukrasne predmete i favorite.

Sve se više nas okreće rabljenom namještaju. Ako su prvi argument često uštede u usporedbi s novom kupnjom, počinje se pojavljivati ​​i ekološko stajalište. Neke web stranice, koje postoje već dugi niz godina, postale su njihova specijalnost, dok su glavne marke poput La Redoute, Ikea ili čak Made in Design zauzvrat pokreću svoje usluge. Cilj ? Pronađite po povoljnoj cijeni rabljeni namještaj koji potpisuju ove opće javne marke izravno na njihovoj web stranici ili u trgovini. Da biste jasnije vidjeli, brzi pregled različitih mrežnih platformi za tiho pregledavanje sa svoje sofe.

1 – Troc.com

Sa 100 skladišta raspoređenih u Francuskoj i Europi, Troc.com je mjerilo na rabljenom tržištu. Besplatna procjena, preuzimanje kuće ako je potrebno, čišćenje kuće … Timovi pažljivo odabiru svaki proizvod. Zahvaljujući web stranici moguće je pratiti razvoj proizvoda, znati podatke koji se odnose na njega, kao i moguće promocije.


Homelisty Presents


najviše : svi dijelovi dostupni u skladištima predstavljeni su na internetskoj stranici.

2 – Izrađeno u dizajnu

Raj za rabljeni dizajnerski namještaj i ukrasne predmete s potpisom najvećih dizajneri, Made in Design na svom mjestu nudi novi odjeljak: „Drugi životni proizvod“. Ovi vraćeni predmeti su gotovo novi. Nikad korišten, ponekad prepakiran u novu ambalažu, ovaj rabljeni namještaj može pokazivati ​​blage nedostatke.

najviše : Ikonski dizajnerski dijelovi ponuđeni u ovom rabljenom dijelu prodaju se po minimalnoj cijeni od 40%.

3 – IKEA

Prošlog studenog, IKEA je pokrenula svoju operaciju “namještaj drugi život” kako bi dala novi život starim namještajima marke. Da bi se to iskoristilo, na web mjestu se zakazuje sastanak radi dobivanja procjene otkupne vrijednosti namještaja kojim želite raspolagati. Zatim idite u svoju trgovinu sa svojim dijelovima da biste sa zaposlenikom zaključili konačnu procjenu. Vraćeni namještaj potom se preprodaje u prostorima “La Bonne Trouvaille”.

najviše : Nakon što se dogovori konačna vrijednost, odlazite s voucherom koji omogućuje kupnju rabljenog IKEA namještaja koji vam treba u trgovini.

4 – Vinted

Uglavnom poznajemo aplikaciju za preprodaju odjeće, ali jeste li znali da je na Vintedu moguće pronaći i rabljeni ukras i namještaj? Sve što trebate je kliknuti odjeljak “Početna”, odabrati svoju kategoriju (posuđe, posteljina, ukrasi) i pregledati dostupne oglase.

najviše : Vrlo povoljne cijene dostave!

5 – Kovanica Le Bon

Nema sumnje, Le Bon Coin već je nekoliko godina mjerilo za lov na rabljene predmete i namještaj. Ova garažna prodaja 2.0 puna je s tisuću i jednim proizvodom, koje je sve lakše razvrstati zahvaljujući mogućnosti preciziranja kriterija (vrsta predmeta, mjesto, cijena itd.).

najviše : Vrlo praktična aplikacija koja vas, ako ste je aktivirali u uobičajenom pretraživanju, upozorava čim prodavatelj na platformi doda željeni proizvod.

6 – Oznaka Emmaus

Stvoren od strane Abbéa Pierrea 1949. godine, pokret Emmaüs sigurna je oklada kada je riječ o rabljenom namještaju i ukrasnim predmetima. Trgovine su raširene po cijeloj Francuskoj, prepune grumenova po niskim cijenama. Mošt nekoliko godina? Dolazak web stranice koja je udruzi omogućila razvoj dijela e-trgovine: oznaka Emmaus. Dame Jeanne, stolovi iz 1950-ih ili čak noćni ormarići od sirovog drveta … imate dobre šanse pronaći svoju sreću po nižoj cijeni.

najviše : Mogućnost preciznog pročišćavanja kriterija u svakom odjeljku (ukras, namještaj, kreacije itd.)

7 – La Reboucle

Nova žica na svom pramcu za La Redoute koji dodaje polovnu platformu svojim uslugama. La Reboucle, to je njegovo ime, omogućava svojim korisnicima da u vlastite proizvode marke, kao i proizvode drugih marki, vrate besplatno i u samo nekoliko klikova. Mogu se dodati ukrasni predmeti poput glomaznog namještaja! Nakon što je prodaja završena, novac dobivate u svoj lonac. Imate dvije mogućnosti: prenijeti iznos na svoj bankovni račun ili odabrati naknadu u obliku e-poklon kartice La Redoute kako biste iskoristili dodatnih 25%.

najviše : Dostupni u vašoj povijesti, vaši proizvodi kupljeni u La Redouteu koje želite preprodati mogu se aktivirati kao rabljeni oglasi za manje od minute.

8 – Youzd

Što ako se polovna platforma za sve pobrinula za vas? Youzd je novo dijete na tržištu antiknog namještaja. Upravljanje cijenama, pregovori s kupcem ili čak vidljivost oglasa … Timovi preuzimaju kontrolu na veliku sreću prodavača koji moraju samo odrediti najnižu cijenu i datum do kojeg je predmet morao nestati. Što se tiče kupca, on svoje omiljene komade sprema na svoju listu želja dok mu cijena ne odgovara. Algoritam također postupno snižava cijenu i podiže oglas u zahtjevima, sve do prodaje.

Najviše : Jednostavan sustav dostave kojim također upravlja Youzd omogućava vam da kupnjom kupite u jednom potezu.

Namještaj berba, gotovo novi ukrasni predmeti, proizvodi iz starih kolekcija … second hand nikada nije bio toliko popularan. Kao dokaz, ovo tržište očekuje godišnji globalni rast od 15 do 20% tijekom sljedećih 5 godina. Kupnja rabljene robe mnogo je više od trenda, dio je temeljnog pristupa gdje kružna ekonomija i poštovanje planeta dolaze u obzir. Dobra alternativa i Amazonu. A vi, spremni na odvažni zahvat?

Istaknuta fotografija: Reboucle

Melanie

About admin

Check Also

Kako započeti ulaganje ako godišnje zaradite manje od 40.000 USD

2015. godine, službenik benzinske pumpe u Vermontu preminuo je u 92. godini. Njegovo ime je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *