Home / spavaća soba dekor / My Bath City Guide | od SHnordic

My Bath City Guide | od SHnordic

Do sada pretpostavljam da ste vidjeli Netflixov Bridgerton? Iz drame vrijedne napuhavanja i sparnog razdoblja koju Bath ima u mnogim scenama znat ćete. Stvaranje velike pozadine Regency. Naravno, Bridgerton nije jedina drama iz razdoblja koja prikazuje Bathovu ljepotu. Oba romana Jane Austen o Opatiji Northanger i Persuasion smješteni su u Bath. Mnoga mjesta nepromijenjena od njezinih dana života ovdje 1800-ih, Kraljevski polumjesec i Cirkus da nabrojimo nekoliko. Bath, mjesto svjetske baštine, lijep je i lijep gruzijski grad.

Bath je tako lijep grad. fotografija Liv Cashman.

U moderno doba vidjeli smo londonsko narodno jato u grad Bath. Napokon je do vlaka udaljeno samo 1,5 sata. Mnogi dolaze na vikend pauze, ali i radi stalnog boravka. Puštanje korijena i odgoj djece – na mjestu najavljenom kao „grad koji je najprikladniji za obitelj u Velikoj Britaniji“.

Ako ste u potrazi za opuštajućim vikend odmorom, Bath vam nudi mnogo toga. Postoje neke fantastične povijesne atrakcije poput Rimskih termi. Ali Bath u svojoj modernoj slavi nudi i mnogo više potraga. Uzorak ukusnih poslastica u prekrasnim zanatskim pekarama i kafićima. Jedite u gurmanskim restoranima raskošnih interijera. Pijte koktele u neobičnim druženjima. I ne zaboravite na kupovinu. Bath nudi obilje vrhunskih trgovina i neovisnih butika.

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *