Home / kućni dekor / Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma

Još u listopadu prvi sam put podijelio naš pametni dom i sigurnosni sustav. Otprilike u to vrijeme prošle godine, imali smo proboj i odlučili smo se za osiguranje ubrzo nakon toga (moj početni post pročitajte ovdje). Premotavajući unaprijed do današnjeg vremena, živimo s našim sustavom pametnih kuća gotovo godinu dana (Točnije 10 mjeseci), i želio sam podijeliti svoje najdraže stvari o tome. Priznajem, nisam tehnički tip osobe. U stvari, novi telefon mjesecima sjedim u kutiji na stolu jer se bojim prebaciti stvari sa svog trenutnog telefona (iako me Emmett uvjerava da je povjetarac). Ne osuđujte me, prijatelji. Ja sam onaj koji jesam. Jednostavno nisam tehnološki pametna, nemam snažnog interesa za učenje, prilično sam zaglibila u svojim načinima i iskreno – u redu sam s tim. Međutim, unatoč nedostatku entuzijazma za tehnologijom … stvarno volim naš sustav pametnih kuća i koristim ga više puta svaki dan. Jednostavno je, učinkovito i čini život lakšim. To je nešto za što nisam znao da trebam, želim ili koliko će zapravo imati koristi dok ga ne instaliramo. Ako ste razmišljali o bilo kojoj pametnoj kućnoj tehnologiji, mislio sam podijeliti svoje omiljene značajke s naše … stvari koje najčešće koristimo i zaista cijenimo. Kliknite da biste pročitali o tome, ako želite. Imam i neke kodove za besplatne uređaje (poput kamere na zvonu, ako ste na tržnici)!

*Iako ovaj post nije sponzoriran, ponosan sam što sam Život partner. Sav sadržaj, ideje i riječi moji su. Zahvaljujemo na podršci robnim markama koje nam omogućuju stvaranje jedinstvenog sadržaja uz prikazivanje proizvoda koje zapravo koristimo i uživamo!

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com 1. Zaštita paketa // Naša kamera za zvono vjerojatno mi je osobno najdraža značajka. Od otvaranja ducan, dobili smo više paketa nego inače – jednog dana došao sam kući u 25+ kutija koje su sjedile na našem trijemu (da- to je bio lud trenutak). Ovo je daleko najprikladniji, funkcionalan alat, jer obično imamo pregršt isporuka svakog tjedna. Nakon isporuke paketa, na telefon dobivam obavijest, s opcijom “zaštititi paket”. Ako kliknem na zaštitu i netko pokuša uzeti paket s moje verande, oglasit će se alarm. Zahvaljujući audio mogućnostima, usmeno sam pristao da dostavljač ostavi paket u više navrata, kada je bio potreban potpis.

Možete jednostavno razgovarati izravno s tom osobom (naprijed-nazad) kroz kameru. To je također sjajan način da izbjegnete razgovore licem u lice, što je bilo strašno tijekom karantene (ili kad jednostavno ne želim otvoriti vrata, ako sam iskren). Također sam izbjegao neke prodavače od vrata do vrata s tom značajkom … brzo, usmeno “Tako mi je žao, nisam zainteresiran, ali želim vam sjajan dan!” obično radi trik. Emmett uvijek vodi računa o našim isporukama obroka. HelloFresh kupujemo svaki tjedan i uvijek se pobrine da hladnjak ne stoji predugo na vrućini na trijemu. To je slika ispod – naša zelena kutija za obrok koja sjedi na prednjem trijemu …

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com 2. Sigurnost // Dok naše vanjske kamere uglavnom snimaju PUNO jelena (isključili smo obavijesti za divlje životinje, tako da naši telefoni ne zvone po cijele dane), uspjeli smo pomoći našoj lokalnoj policijskoj upravi tijekom zime. Naši susjedi imali su provalu u vozilu, a mi smo mogli podijeliti snimke. Također sam uvjeren da je zbog toga pojedinac izbjegavao naš dom – jer je primijetio naše kamere. Barem tri dana u tjednu radim od kuće i sama sam kod kuće. Imajući sustav čini mi se ugodno – pogotovo nakon prošlogodišnjeg incidenta. Također naoružavamo kuću kad odemo i dok spavamo. Možete postaviti sustav boravka ili odlaska. Osjećaj ugodnosti u vlastitom domu, što se tiče sigurnosti, bio je veliki razlog što smo uopće dobili sustav.

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com 3. Vidjeti Obitelj // Ovo je za nas samo zabavna karakteristika, ali Emmett i ja možemo spontano razgovarati tijekom dana. Obavještavamo se kada se ispred naših vanjskih kamera nađe osoba i možete razgovarati međusobno putem kamere (to je mala bijela i crna kutija s lijeve strane naše svjetiljke, slika gore). Imamo ih sa svih strana kuće. Kad radim od kuće, izvest ću pse na terasu, a Emmett će primiti obavijest da smo u dvorištu – pa će uskočiti da pozdravi i gledati pse kako se igraju. Čak sam ga i preko naših sigurnosnih kamera otklonio s kosilicom … bio je na poslu, a ja sam pokušavao pomoći u obavljanju kućnih poslova. Proveo me kroz zamjenu remena. Zabavno je vidjeti na čemu je drugi, a volimo se i povremeno uplašiti. Haha! Možda je to jezivo i jednostavno nam je čudno što uživamo razgovarati kroz kamere? Ako imate djecu, ovo bi bio sjajan način da ih špijunirate! Ne znam … to je zabavan i jednostavan način povezivanja. Svejedno, uzeo sam zaslon te iste scene (odozgo), tako da možete vidjeti kako to izgleda u aplikaciji i kako razgovaramo jedni s drugima.

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com 4. Sigurnost i upozorenja // Ovo je jedna od onih stvari za koje se nadate da vam nikada neće trebati, ali mogu stvoriti veliku razliku ako za to dođe vrijeme. Uključene su mi obavijesti o bilo kakvim znakovima curenja ili poplave, ugljičnog monoksida i požara, itd. Vivint zapravo ima namjenski tim za hitno reagiranje 24 sata dnevno, koji može isključiti protok zraka da bi zadržao vatru, podići temperaturu u vašem domu kako bi zadržao cijevi pucaju i odmah uputite pomoć. Čak su smislili i tajni sigurnosni kod koji tiho upozorava pomoć ako vas netko slijedi u vaš dom i zahtijeva da pred njima razoružate svoj sustav. Nadam se da nikada nećemo morati koristiti bilo koju od tih značajki, ali definitivno imam mira jer znam da su na mjestu. Posljednji put kada smo putovali u inozemstvo, pukla je cijev i poplavio nam je podrum … to se potpuno moglo izbjeći da smo u to vrijeme imali svoj sustav pametne kuće.

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com 5. Termostat // Ovo malo ažuriranje za nas je promijenilo igru ​​jer imamo dvije HVAC jedinice i dva termostata (jedan za podrum i glavni nivo i jedan za gornji kat). Imamo aplikaciju postavljenu na određene temperature za svaku, a ona se mijenja ovisno o dobu dana i vremenu. Zapravo smo uštedjeli prilično novca na računima za komunalne usluge i nikad se ne moram brinuti o smanjenju temperature prije spavanja (volimo da je malo hladniji noću, pa se automatski prilagođava). Kad smo posljednji put bili odsutni za vikend, već smo krenuli na put i shvatili da zaboravljamo prilagoditi termostat u skladu s tim … klikom na gumb na telefonu uspjeli smo povećati temperaturu – iako smo bili udaljeni satima od kuće. Vrlo je povoljno!

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com 6. Dodijeljeni kodovi // Kako se sve češće vraćamo u zamah putovanja i druženja, naši su jedinstveni kodovi zaista dobro došli. Imamo različite kodove (određeni redoslijed brojeva) za ljude u našem životu koji posjećuju naš dom – naše najbolje prijatelje, susjede, našeg čuvara pasa i kućnjaka, itd. Kad god netko uđe u naš dom ukucavanjem dodijeljenog koda, točno znamo o kome se radi i o tome smo obaviješteni. Odmah vidim na telefonu „Anissa je ušla kroz garažu“ ili „Angela je otvorila ulazna vrata“. Pomaže nam da pratimo što se događa, tko je kod nas i osiguravamo svoje mjesto (i psi) brinu se dok nas nema. Sretni smo što u svom životu imamo nevjerojatne ljude koji su uvijek spremni pružiti ruku.

Moja turistička tura na otvorenom 2021. - roomfortuesday.com 7. Automatizacija i povezivanje // Sve je povezano i dostupno u bilo kojem trenutku. Notorno izlazim od kuće i mislim: “Jesam li zatvorio vrata garaže?” Brzo provjeravam svoju aplikaciju da vidim jesu li garažna vrata zatvorena – ili povremeno zapravo zaboravim i mogu ih zatvoriti na telefonu. Također mogu zaključati i otključati vrata, ako netko treba ući (koji još nema dodijeljeni kôd), automatski naoružati i razoružati našu kuću, snimati video isječke ili raditi bilo što što mi treba na daljinu. Naš kućni robot po izboru (lol!) je Alexa, a također se sinkronizira s tim sustavom … tako da bih mogao reći nešto poput: “Alexa, zaključaj garažna vrata” i bum – zaključava se.

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com Čini mi se da postoje stotine sjajnih karakteristika, a i nisam previše tehnološki pametna osoba – vjerojatno ih ne koristim većinu, ali to su one na koje se Emmett i u koje se stalno oslanjam i uživam. Također nismo morali ništa namještati – tehničar koji je prošle godine izašao da nam instalira sustav učinio je sve za nas … jer budimo realni – znate da nemam vremena ni strpljenja za tehniku. U svakom slučaju, nadam se da je bilo korisno ako razmišljate o primjeni nekih pametnih kućnih / sigurnosnih značajki! To su oni koje redovito koristimo.

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com Ako želite provjeriti načine za maskiranje i oblikovanje tehnoloških ili pametnih uređaja za kuću u svojoj kući, pogledajte ovaj post! Većina tehnologija mi se čini kao oko, ali reći ću – gadgeti Vivint koje trenutno imamo prilično su elegantni, minimalni i nisu baš uočljivi.

Nakon što smo prošle godine postavili naš sustav, pristao sam biti partner tvrtke Vivint jer očito koristimo i volimo naš sustav pametne kuće, pa ako imate određenih pitanja – javite mi i pokušat ću pronaći odgovor za vas! Budući da sam partner robne marke, također imam osobni tim za pomoć kupcima koji može pomoći. Njihov telefonski broj je (844) 654-5206 … prvo ćete čuti moj glas, a zatim ćete biti povezani. imam posebnu vezu koju možete kliknuti, ako radije radite stvari na mreži. Biti siguran u upotrijebite moj kod ROOMFORTUESDAY za besplatni Doorbell Camera Pro, kupnjom sustava. Možete pronaći cijene, uvjete i uvjete ovdje. Imate li neke pametne uređaje za dom koje neprestano koristite i volite? Volio bih čuti za njih! Jesam li ja jedini ovdje u okolini koji nije sjajan u tehnologiji? Budući da nisam tehnološki čovjek, osjećam se kao da se naš dom osjeća prilično visokotehnološkim. Sada, pokušavajući shvatiti kako koristiti naš GoPro za predstojeći ronilački odmor … to je potpuno drugačija tehnološka dilema. Gledat ću YouTube tutorial o tome.

Mogli biste i voljeti

 • Naš sigurnosni sustav - roomfortuesday.com

  Mnogi od vas zatražili su objavu na blogu na ovu temu i rado sam se obvezao, ali htio sam živjeti s našim sigurnosnim sustavom nekoliko mjeseci prije rasprave …

 • Napomena: Ažuriranja i nadahnuće - roomfortuesday.com

  Kako je prošlo više od mjesec dana od mog zadnjeg posta koji je vrijedan pažnje? Osjećam da ovo lijepo doba godine uvijek prolazi prebrzo. Jedno od mojih najdražih jesenskih izbojaka …

 • Napomena: Halloween & Fall Decor - roomfortuesday.com

  Sretan petak! Pa … nakon jučerašnjeg posta osjećao sam se nadahnuto i proveo kratkih 15 minuta stilizirajući kamin u službenoj dnevnoj sobi za Noć vještica. Škorpion u meni …

 • Kako moderno ugraditi tehnologiju u svoj dom - roomfortuesday.com

  Sretan petak, prijatelji! Nadam se da ste imali prekrasan tjedan. Još uvijek smo u načinu renoviranja kupaonice ovdje s našom podrumskom kupaonicom I osvježavanjem kupke u prahu. Ako me slijedite dalje …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *