Home / kućni dekor / Moja najnovija berba tepiha

Moja najnovija berba tepiha

Ako već niste pogodili, vintage tepisi su moj ljubavni jezik. Znam da se neki od vas mogu povezati! Već sam to rekao i znam da vjerojatno zvučim kao pokvarena ploča, ali pronalazak prekrasnih prostirki mi je apsolutno najdraža stvar za učiniti Utorak Made shop! Mogla bih satima pročešljavati starinske prostirke, birati svoje favorite i sanjati gdje mogu živjeti u našoj kući. Najbolji dio posjedovanja trgovine je slanje mojih najboljih nalaza za život s prijateljima, čitateljima i drugima koji su jednako strastveni prema interijerima i dodavanju osobnosti svojim domovima. Mislio sam da bi bilo zabavno podijeliti svoj najnoviji tepih sa starinskim prostirkama. U posljednje vrijeme pronalazim puno dobrih i oni se obično brzo rasprodaju, pa sam svojoj obitelji blogova želio pružiti prvu pomoć – ili barem prvi vidjeti moju nedavnu seriju prije nego što nestanu. Bilo mi je super kad sam kreirao kreativnost fotografirajući ih u našoj formalnoj dnevnoj sobi. Mislim da ćete definitivno moći odabrati moju željenu paletu boja, kao i obično. Kliknite ih da biste ih provjerili i ćaskali sa mnom!

Moje omiljene stvari o našem sustavu pametnog doma - roomfortuesday.com Svi su prostirke u ovom izvlačenju maleni – savršeni za oblikovanje ispred kuhinjskog sudopera, kupaonice, u praškari ili ispred ulaznih vrata! Dobivam najviše zahtjeva za manje vintage sagovi… To je uvijek naša najpopularnija veličina, tako da sam sretan što bih se mogao obvezati ovom serijom.

Moja najnovija berba tepiha - roomfortuesday.com Samo ću podijeliti svoj odabir posta broj jedan … sag Billi, na slici gore. Ona je prekrasan tepih neutralne preplanule boje sa zelenkastim akcentima, a uzorak je geometrijski, ali uistinu elegantan! Super je mekan iz 1960-ih, i neću lagati … Teško sam ga dodao u trgovinu, jer sam stvarno želio zadržati. Čini mi se da bi ovaj mogao jednom nadahnuti našu primarnu obnovu kupaonice. Paleta boja mi stvarno stvarno govori! Fotografije to stvarno ne čine pravdom.

Moja najnovija berba tepiha - roomfortuesday.com Upotrijebite numerirane poveznice ispod kolaža za kupnju ili dobivanje detalja o svakom tepihu … nažalost, na ovom se sličicama ne može kliknuti!

Moja najnovija berba tepiha - roomfortuesday.com 01: veda vintage tepih // 02: perry vintage tepih // 03: aria vintage sag // 04: natalie vintage sag // 05: stella berba prostirka // 06: rimski vintage tepih // 07: berba prostirka althea // 08: billi vintage tepih // 09: dori berba prostirka // 10: točkasti vintage tepih // 11: vintage tepih niccola // 12: gruzijski vintage tepih // 13: margy vintage sag // 14: raženi berba prostirka

Djelomičan sam prema bluesu, zelenilu, preplanulim smeđim i nezasićenim neutralnim dijelovima … Osjećam kao da imaju ostarjelu eleganciju koja se doista osjeća bezvremeno. To je ujedno i moja redovita paleta boja, pa uzmite to s rezervom. Ha! Na prostirke se prikačim na čudan način i uvijek je gorko poslati ih s vrata. Tehnički ih Emmett šalje van (naš omiljeni dostavljač!) nakon što ih pažljivo smota i spakira, ali znate na što mislim. Provodim puno vremena pronalazeći ih, fotografirajući ih, vodeći ih na čišćenje, mjerenje itd. To je proces koji sam zaista zavolio!

Moja najnovija berba tepiha - roomfortuesday.com Neću vam dosaditi s popisom razloga zbog kojih stoti put volim vintage prostirke, ali uvijek cijenim njihov karakter. Ako vam se ikad otme neka iz naše trgovine, podijelite fotografiju sa mnom! Nemate pojma koliko me to raduje kad vidim ove ljepotice stilizirane u njihovim novim domovima. Uvijek zamislim gdje će završiti, tko će prijeći preko njih i u kojim će se sobama na kraju smjestiti. Također se pitam o njihovoj prošlosti i prijašnjim domovima koje su uljepšali. Svaki tepih ima jedinstvenu priču, koja se za mene čini super posebnom … to je ljepota berbe – povijest.

Moja najnovija berba tepiha - roomfortuesday.com Uz karakter, ove male vunene prostirke izdržljive su koliko god mogu. Većina prostirki u ovoj seriji je iz 1960-ih i 70-ih godina, i jednako su lijepe kao i uvijek! Savršeno su ostarjeli.

Moja najnovija berba tepiha - roomfortuesday.com Hvala vam što ste mi dopustili da objavljujem i razgovaram o mojim voljenim prostirkama, dok istodobno dijelim pogled na život u trgovini. Provodio sam puno vremena radeći na tome Utorak napravljeno stvari u posljednje vrijeme i to vrlo ispunjava s kreativnog stajališta. Puno posla, naravno … ali ne bih želio drugačije. Nadam se da vas sve čeka lijep vikend! Ovaj ćemo vikend biti u načinu rada za obnovu. Koliko ste bili iznenađeni Peggijevim zmijskim postom početkom ovog tjedna ?! Nije li to bilo zabavno? Već se radujem još njenim objavama. Evo sutrašnje domaće pizze, možda svečanog koktela i ljetnog vikenda ispunjenog suncem. Hvala što ste ovdje!

Mogli biste i voljeti

 • Rasprodaja vintage tepiha od utorka - roomfortuesday.com

  Nije tajna da su vintage tepisi moj omiljeni. Izrađeni su od prirodnih materijala (poput vune, pamuka i svile), u bilo koji prostor dodaju tonu karaktera, boje, teksture i uzorka, …

 • Najbolje od Etsyja: Turski prostirci - roomfortuesday.com

  Započevši godinu s desne noge, želio sam vam dati sadržaj koji tražite! Iako sam ovu temu podijelio s ‘Best of Etsy’ …

 • Zašto ne biste trebali preskočiti podlogu za prostirke - roomfortuesday.com

  Vi znate da sam veliki ljubitelj podova i sagova od tvrdog drva (posebno vintage tepiha). Njih dvoje idu ruku pod ruku, a ja sam ovdje kako bih propovijedao o blagodatima korištenja prostirke …

 • Odabir prostirke za kupaonicu (+ podijela starinskog tepiha) - roomfortuesday.com

  Prije svega – TOLO vam hvala za ljubav jučer u vezi s otkrivanjem kupaonice za goste. Vaše ohrabrenje, komplimenti i uzbuđenje uistinu mi zagrijavaju srce i stavljaju veliku …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *