Home / spavaća soba dekor / moja mama mama bijeg i zašto i ti trebaš uzeti jedan

moja mama mama bijeg i zašto i ti trebaš uzeti jedan

upravo sam završio svoj dvodnevni hotelski boravak SVE sam i čovječe, drago mi je što sam to učinio! imati nultu agendu i ništa za raditi osim opuštanja je nešto što valjda nisam doživjela otkako sam postala mama. ne brinući se hoćete li koga hraniti, vrijeme spavanja, rasporede, e-poštu, bilo što – bilo je PODMLAĐIVANJE!


zapravo sam planirao odsjesti u simpatičnom butik hotelu udaljenom dva sata, gdje sam imao svoje malo dvorište, ali neposredno prije putovanja shvatio sam da nemaju restoran i brinuo sam se da li mogu naručiti hranu, pa sam otkazao i umjesto toga rezervirao hotel na plaži u Santa Monici.

samo sam želio hotel u kojem bih mogao:
pogledajte ocean, sjednite na balkonu, naručite poslugu u sobi, gledajte televiziju, imajte mini hladnjak, napravite masažu i ne trošite 800 dolara na noć. Odlučio sam se za te pogodnosti u odnosu na moderniji butik hotel, ali svi su drugačiji! hotel koji sam odabrao bio je savršen. ostao sam u fairmont miramar.

NIŠTA. Donosio sam knjige koje nisam čitao, dobar dio svog vremena sjedio sam i odmakao se gledajući ocean. jeo sam puno ukusne hrane. pio sam rosé. pretjerano sam gledao dvije TV emisije koje sam volio. dobila sam masažu. jeo sam čips u svom krevetu. sišao sam do oceana, sakupio neke školjke i popio latte. napravio sam popis stvari na kojima sam zahvalan i svoje ciljeve. ujutro sam ostao u krevetu. sjeo sam na svoj balkon i pojeo još malo.

Izrazio sam veliku pozornost da se uglavnom ne držim na telefonu. tu i tamo bih objavio ažuriranje ili pročitao nekoliko DM-ova, ali nađem se kako se beskrajno pomičem jednom kad započnem i jednostavno sam pomislio da je puno važnije razmišljati o tome da ništa ne buljim u plažu u odnosu na svoj telefon. kloni se njih !!

gid mi je savjetovao da odradim dvije noći kako bih mogao zapravo opustite se i provedite jedan cijeli dan i sad se apsolutno slažem. probuditi se u hotelu i bez dnevnog reda za cijeli dan bilo je tako hladno. problem s jednim je taj što ako se prijavite u 15 sati, a zatim izađete u 11 sati, stvarno ulazite i izlazite – ali ako to možete učiniti, svakako – i dalje to radite.

iako mislim da bi bilo tako zabavno otići sa svojim bff-om (a planiramo), to je po mom mišljenju drugo putovanje. provodim cijeli dan u razgovoru, ovo putovanje je bilo posebno jer sam napokon bio tih. Tamo sam proveo većinu svog vremena divno tiho i sam, i mislim da je to velik dio zašto se osjećao tako opuštajuće (naspram zabave).kupio sam dvije knjige, niti jednu nisam otvorio. zapravo sam mislio da ne želim gledati nijednu emisiju, jer bi tada vrijeme išlo puno brže, ali nije, i imao sam eksploziju.

gledao sam “nikad nisam nikada” i “crticu i ljiljan” i volio sam ih oboje! bili su savršeni samostalni koncerti u koje nisam mislio da će se u to uložiti gotovo kao u mene. Već sam to vidio, ali i “Ginny and Georggia” bila bi dobra emisija za gledanje.

dvije knjige koje nisam pročitao i časopis (kao što znamo)
naš roku (KVAČILO, nikada neće putovati bez njega)
čips
vrhunski chico
ruža
dnevna odjeća!

neki su ljudi možda uživali u odlasku i obroku iz sobe ili sjedili kraj bazena, ja nisam ništa od toga i bio sam blaženo izoliran veći dio putovanja! i glupo sam zaboravio ponijeti neke maske za listove koje bi bile idealne. sastaviti nekoliko predmeta za vas 🙂dobio sam nekoliko DM-a koji su mi zahvalili što sam normalizirao ovakve stvari – što je tako tužno! zašto se u svakom trenutku suočavamo s presudom za bilo što radimo kad je mama u pitanju? naravno da nam trebaju pauze. naravno da je u redu napustiti svoju djecu i brinuti se za sebe. naravno da moramo dati prioritet svom mentalnom zdravlju !!!!! ako ste potpuno iscrpljeni nakon godinu dana doma s djecom, onda ste normalni.

u svakom slučaju, čuo sam se s mnogim mamama koje su bile nadahnute ili su htjele učiniti nešto poput ovoga, pa se nadam da sam vam pomogla da to već rezervirate. obećaj da će ti biti drago što jesi.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *