Home / kućni dekor / Moja formula za oblikovanje kreveta

Moja formula za oblikovanje kreveta

Bok bok. Kako si proveo vikend? Nadam se da je vaš dan dobro počeo! Danas dijelim još jedan post o kojem mnogi od vas i dalje pitaju – iskreno, do sada jednostavno nisam imao vremena za snimanje i dijeljenje … moja formula za oblikovanje kreveta. Da, pospremam krevet svaki dan. To me čini sretnim, čini da se stvari čine složenim i to je rutina koju nastavljam od malena i roditelji su me na to natjerali. Ha! Bez obzira radi li se o krevetu u našoj osnovnoj spavaćoj sobi u kojem spavamo svaku večer, ili u gostinskoj sobi – moja formula uglavnom ostaje ista … dajte ili uzmite par tekstila. Moja je želja da stvari budu brze, lagane, udobne i estetski ugodne. Nisam od onih koji uključuju previše jastuka (što je Emmettov ljubimac), ali svejedno volim imati mogućnosti i pružiti nekoliko izbora gostima u kući. Sve razbijam u ovom postu! Kliknite ako želite vidjeti moj postupak …

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comOdlučio sam koristiti krevet u našoj gostinskoj spavaćoj sobi kao primjer za ovu, jer je to francuski krevet. Osjećam da ovu istu metodu možete primijeniti na povećanje veličine (kralj) ili za veličinu manju (puna). U našoj ćemo osnovnoj spavaćoj sobi postati kreativniji s bojama, pogotovo jer se naši psi odmaraju na našem krevetu (bacanje u podnožje kreveta savršeno je za njih), ali u gostinskim spavaćim sobama općenito volim održavati posteljinu bijelom. Baš kao i hotel, lijepo je znati da je posteljina čista i svježa. Ok, spreman za spavanje ovog kreveta ?!

# 1 // Listovi

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comDobar komplet čaršafa doista je temelj za udoban i dobro oblikovan krevet. U prostoru za goste držim se klasika poput pamuka, perkala, platna ili tencela. Oni dobro rade tijekom cijele godine! U našoj spavaćoj sobi koristit ćemo i flanelske plahte tijekom zimskih mjeseci.


# 2 // Pokrivač ili Matelassé

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comOvisno o sezoni, volim gornji sloj prekrivati ​​laganim pokrivačem ili matelasom. U sljedećem koraku koristim lagani umetak za poplun, tako da ovaj dodatni sloj može pružiti dodatnu toplinu, ako je potrebno. Također stvara lijepu razliku u teksturi. Svakako možete preskočiti ovaj korak, ako je vaša popluna teška – često zamjenjujem prekrivače, matelasse, poplune i poplune … slojeve prema potrebi, ovisno o sezoni i njihovoj težini.


# 3 // poplun ili poplun

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comDalje, slojit ću poplun. Ovo je osnovna, bijela pamučna opcija s vrlo laganim donjim umetkom. Čini izvrsnu podlogu za slojeve i dodavanje potkrovlja, čineći da krevet izgleda lijepo i plišano.

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comVolim preklopiti gornji dio za jednu trećinu puta, otkrivajući teksturirani matelas ili gornji list ispod njega. Mislim da izgleda organskije i privlačnije. Također pomaže prikriti sve bore i učiniti da se osjećaju namjernije ili opuštenije, jer NISAM ona koja glača plahte ili posteljinu … što se čini previše u našem kućanstvu.


# 4 // Deka ili bacanje

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comUživam ugraditi pokrivač ili baciti u podnožje kreveta iz praktičnih razloga … može se koristiti za dodatnu toplinu tijekom spavanja i čini izvrstan zaštitnik koji se lako pere ako imate kućne ljubimce. Bacačem različito, ovisno o veličini i teksturi. Ponekad je najlakše baciti bacanje izravno na krevet i dopustiti mu da izgleda ležerno i organsko (kao na slici gore), dok je drugi put – uredno presavijenu deku najbolje dodati malo strukture. To u potpunosti ovisi o vinjeti za posteljinu i prostoru! Ovo je također dobra prilika za dodavanje kontrasta ili boje, ako je to izgled koji tražite.


# 5 // Jastuci za spavanje (dvije opcije)

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comKao što sam već spomenuo, u prostoru za goste (pa čak i u svojoj spavaćoj sobi), Volim imati dvije opcije jastuka za spavanje. Možda je jedan čvrst, veće veličine, donja alternativa (ili memorijska pjena)… baš je lijepo imati mogućnosti ili pružiti gostima mogućnost da odaberu svoje želje. Lijepe su i kad se potkrepite čitanjem ili gledanjem televizije. Ime igre je ovdje slojevitost i udobnost, tako da je ova kombinacija formula koju koristim godinama. U ovom prostoru za goste imam dva mekša jastuka za dolje, na slici gore … i dva čvrsta jastuka na dolje, na slici dolje.

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comMožete ih složiti ili nasloniti, ali to najbolje uspijeva – radim oboje, ovisno o uzglavlju i obliku kreveta. Obično nisam previše savršen u vezi s tim.


# 6 // Dekorativni jastuk (i)

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comNa kraju ću dodati ukrasni jastuk ili jastuke … zabavni dio! Iako sam zabavan, trudim se ne pretjerivati ​​jer ih svaki dan zaista može otežati uklanjanje i prilagoditi stil kada se posprema krevet. Moj maksimalan broj ukrasnih jastuka je tri, ali obično se držim jednog ili dva.

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comPrilikom dizajniranja naše kolekcije jastuka za Utorak napravljeno, Namjerno sam stvorio dugački lumbalni jastuk to bi dobro djelovalo na krevetima s bračnim krevetima i bračnim krevetima. To je zaista lijep završni dodir koji se osjeća uglađenim, nije previše nervozan i stvara lijepu simetriju. Može stajati samostalno ili biti naslojen drugim jastucima. Koristio sam naš zeleni safari jastuk s resicama uparen s našim jastuk noir giorgio. Osjećao se kao dobitna kombinacija za proljeće i ljeto – a zapravo ćemo goste kuće doći kasnije ovog ljeta. Moja baka (tko izrađuje jastuke) i moji će roditelji biti u posjeti, pa će to vjerojatno prvi put da gotovi kućni gosti koriste gotovu gostinsku sobu. Ha! Radujemo se tome.

Moja formula za oblikovanje kreveta - roomfortuesday.comJe li to pomoglo demistificirati moj postupak pripreme kreveta? Kao što sam spomenuo, pomiješat ću ga ovisno o prostoru, sezoni i cjelokupnom izgledu koji idem – ali ovo je obično moje polazište. Znate što kažem … sloj, sloj, sloj! Nadam se da vam je to pomoglo da vam se okrenu kotači i potakne neki stil tekstila u vašoj spavaćoj sobi. Posteljina i obveza svakodnevnog postavljanja kreveta stvarno mogu utjecati na cjelokupni izgled i osjećaj sobe. Otkrio sam da mi podiže raspoloženje i čini naše (nedovršeno) spavaća soba se osjeća puno bolje i luksuznije. Lijepa posteljina jednostavan je luksuz zbog kojeg se zaista možete osjećati dobro. Zanima me – spremate li svoj krevet svaki dan? Osjećam da je to prilično uobičajena stvar, ali mogao bih pogriješiti!

Mogli biste i voljeti

  • Otkrivanje spavaće sobe za goste - roomfortuesday.com

    Htio sam započeti 2021. na najbolji način na koji znam … s otkrivanjem sobe! Znam da je to svima omiljena vrsta bloga i naša spavaća soba ima …

  • Vrijeme je za još jednu sobu 101 i ovog puta zaranjamo u vrlo važan prostor … glavnu spavaću sobu! Budući da smo na temi uzglavlja, mislio sam da bi ovo bilo savršeno …

  • Amazon pronalazi: Posteljina - roomfortuesday.com

    Vrijeme je za još jedan post za Amazon Finds! Ovaj je pravovremen za mene jer će se naša glavna posteljina uskoro promijeniti … OPET. Naša posteljina prolazi kroz faze – obično je sezonska …

  • ugodna glavna spavaća soba za jesen i zimu s kariranom posteljinom - roomfortuedsay.com

    Ovdje u Utahu definitivno postaje hladnije i dok se pripremamo za (nadam se) snježnu zimu i praznike, sezonski sam se mijenjao po kući. Jedan od najvećih …

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *