Home / spavaća soba dekor / moja braća u uredu i gostinskoj sobi – prije

moja braća u uredu i gostinskoj sobi – prije

interijeraVeć neko vrijeme pomažem svom bratu Jakeu i šogorici Lauren da ažuriraju svoju treću spavaću sobu i nisam o tome ništa podijelio! kao i većina ljudi koji su mogli raditi na daljinu, moj je brat počeo raditi od kuće tijekom pandemije – i čini se kao da se neće uskoro vratiti u ured.

(fotografije gore: jedna (nepoznata) / dva / tri)

dijeleći prethodne fotografije u nastavku, kao što vidite, bilo je to prilično prazno, nisam htio da se prostor osjeća previše dizajniranim ili previše modernim, jer moj brat koji nije dizajner tamo provodi cijeli dan.

jake je ovdje uvijek imao svoj radni stol, ali otkako rade ovdje puno radno vrijeme, njihove potrebe za sobom očito su se promijenile, a posjedovanje velike glomazne dnevne postelje činilo se kao gubljenje prostora. umjesto toga odlučili smo se za kauč za spavanje i napravili prostor za kauč malo više situacijom u dnevnoj sobi nego samo velikim krevetom, u slučaju da Jake ima kolege, tako da se mogu osjećati malo više kao da su u uređenom zaljevu.


situacija mog brata bila je BAAAAD. on je urednik, pa mu treba puno monitora i opreme, a izgledalo je samo kao jedan divovski naočar. odlučili smo da izgled ostane sličan ovome, ali premjestite njegov stol na suprotni zid kako njegov neizbježni nered neće biti kao očito kad uđete u sobu.moj SIL uspio je sam strgati sav zamrljani stari tepih i to je napravilo najveću razliku. tvrdo drvo ispod je u potpuno pristojnom obliku (nije gore nego što je bio tepih haha). odlučili smo obojati sobu u lijepu mirnu kadulju i volim kako je ispalo.

Zaista sam zadovoljan kako je ispalo. danas dijelim slike prije, a sutra ću otkriti!

izvori:

STOL / PUTASTI PROSTOR (koristite kod gotovo 60 za 60% popusta)

STOLSKI STOL (KORISTITE OVAJ POVEZATAK ZA 20 USD POPUSTA)

SPAVAČI SOFA / KABINET

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *