Home / spavaća soba dekor / moja braća u uredu i gostinskoj sobi – nakon

moja braća u uredu i gostinskoj sobi – nakon

jučer sam podijelio prethodne fotografije ureda i sobe za goste moje braće – a evo i poslije !! želio sam da soba ostane jednostavna i mirna jer on tamo radi po cijele dane, a njihovi gosti moraju dijeliti prostor, a ovdje se stvarno osjeća puno mirnije.


ahhh volim prije i poslije! očito su velika promjena podovi, moj SIL sam je istrgnuo sav stari prljavi tepih, a zatim je preuredila podnožje! podovi su u iznenađujuće pristojnom stanju i samo čine naknadne snimke puno boljima haha.

boja boje je “srebrna kadulja” Benjamina Moorea. Obožavam sobu mudraca, boja je učinila da se soba osjeća mnogo dovršenijom.

najmasovnija promjena mora biti područje radnog stola. premjestili smo radni stol na drugi zid kako nered ne bi bio toliko vidljiv kad prvi put uđete, ali sam radni stol toliko je puno ljepši od onoga što smo imali prije. to je zapravo stol za miješanje zvuka.

imati tri monitora i dalje izgledati prilično dobro je podvig !! retrospektivno, volio bih da smislimo rješenje za pohranu kako bismo sakrili opremu ispod njegovog stola, ali budući da stol izgleda puno bolje, zapravo ne mislim da je to toliko uočljivo.


dobili smo ravno prostirku kako bi se njegova stolica mogla udobno klizati, a pop pruge ovdje izgledaju tako dobro.

budući da moj brat sada ovdje radi puno radno vrijeme kao urednik, odlučili smo kauč više učiniti poput dnevne sobe, u slučaju da sjedi netko s posla. Osmanlijska skladišta spremaju dodatnu posteljinu za kauč na razvlačenje.

dali smo kauč za spavanje po mjeri jonesesa. lokalno su u LA-u i rade prilagođene sofe i presvlake, mogu preurediti bilo koji kauč koji treba izvući !!

kabinet je jaaaako zgodan. prilično je velik i stane u ovaj dodatni prostor koji smo imali tako savršeno. očito jer je sve otvoreno, oblikovao sam ga, ali u ladicama i ormariću i dalje mogu sakriti pristojnu količinu stvari.


započeli smo s obnovom sobe prije više od pola godine, tako da je nekoliko stvari, uključujući ovu prekrasnu podlogu, rasprodano 🙁

Tako sam ponosan na to kako je ispala ova soba, kakvo zadovoljstvo prije i poslije ako i sam tako kažem !!!


STOL / GUMASTI PROSTOR (UPOTREBITE KOD SKORO 60 ZA POPUST 60%)

STOLSKI STOL (KORISTITE OVAJ POVEZATAK ZA 20 USD POPUSTA) / SPAVAČI SOFA

SKLADIŠTENJE OSMANSKA (RASPRODANO) (POVEZA NA SLIČNO)

JASTUČNICI (koristite kod molly15) / KOŽNA PODNA VAZA (molly15)

KABINET / ZIDNA ZONA (RASPRODANO, SLIČNO) / BOČNI STOL (SLIČNI) / UMJETNOST

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *