Home / spavaća soba dekor / Mogu li peći u instant loncu? | momooze.com

Mogu li peći u instant loncu? | momooze.com

Unatoč ozbiljnim ograničenjima trenutnog lonca što se tiče pečenja, još uvijek puno toga možete učiniti u kuhinji. Zapravo postoji nekoliko prehrambenih proizvoda koje instant lonac može podići na sljedeću razinu, uključujući:

Jaja

Nekima obroci od jaja zvuče dosadno na koji god način ih kuhali. Bilo sunčano okrenuta prema gore, kajgana ili kuhana, svaka zvuči kao bilo koja tipična strana obroka za doručak.

Zahvaljujući trenutnom loncu, to ne mora biti slučaj. Možete ubrizgati malo domišljatosti u svoje avanture u kuhanju jaja, koristeći značajku klasičnog lonca “šporeta pod pritiskom”. To vam omogućuje istovremeno kuhanje do desetak jaja. Možete čak isprobati posebne instant recepte s jajima kako biste obroke za doručak pretvorili u gozbu.

Juha

Atmosfera u instant loncu idealna je za pripremu juhe. Visoki tlak i temperatura nude savršene uvjete za pripremu ukusne juhe.

Klasični instant lonac kuha juhu slično kao i kuhalo za sporo kuhanje. I većina nas zna kako potonji smisli ukusnu juhu. Bilo da je riječ o goveđoj juhi ili receptu za instant lonce koji ste pronašli na mreži, to će sigurno postati hit obitelji.

Obroci od riže

Volimo naše azijske kuhinje, posebno jela od riže. Savršeni su recept za užurbane dane kada biste mogli iskoristiti energiju koju nudi raskošan obrok s teškim ugljikohidratima. Mnogi modeli instant lonaca imaju ugrađenu funkciju kuhala za rižu. To znači da ne morate naručiti svoj omiljeni azijski restoran da biste iskusili dobrotu od rižinog obroka.

Da biste to učinili, jednostavno istražite neke od najboljih i najlakših recepata s trenutnim loncima, a zatim počnite pripremati večeru. Nedugo zatim ćete moći uživati ​​u svom egzotičnom kulinarskom stvaralaštvu.

Bilo koja vrsta pečenja

Tko ne voli pečenku, zar ne? To sočno, nježno meso koje uzrokuje erupciju okusa u ustima jedno je sigurno što niti jedan mesojed ne može reći ne. Pa, pečene noći zasigurno će postati češće kad imate instant lonac kod kuće.

Ova otmjena multivarka ima mogućnost pečenja svinjetine, govedine ili piletine do savršenstva. Uz to, ne treba gotovo toliko vremena koliko i sporom kuhaču da biste obavili posao. Recimo da vašem sporom štednjaku treba osam sati da se peče; vaš instant lonac može to obaviti za impresivno vrijeme od samo pola sata.

Neke slastice

Kao što smo spomenuli, pečeni deserti ne smiju biti kada je riječ o instant loncima. Ovi će vam uređaji biti iznimni u razbijanju kolača od sira, postolara i pudinga. Ovi deserti okupani vodom pobjednici su lonaca, jer savršeno odgovaraju dizajnu multivarke i funkciji “šporeta pod pritiskom”.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *