Home / kućni dekor / Moderna seoska seoska kuća dobiva osvježavajuće renoviranje u Novoj Engleskoj

Moderna seoska seoska kuća dobiva osvježavajuće renoviranje u Novoj Engleskoj

Kristina Crestin Dizajn u suradnji sa Kuhajte po mjeri odgovoran je za obnovu sto godina stare moderne ladanjske kuće smještene u Massachusettsu. Opseg ovog projekta popravljača gornjih dijelova HGTV-a obuhvaćao je kompletan kombinat mliječnih farmi starih nešto više od jednog stoljeća. Potpuno novo Pela prozori su integrirani u čitav ovaj dom.

Ključ ovog projekta bio je spojiti potrebe prošlosti sa potrebama sadašnjosti. Davanje vlasnicima kuća prostrane kuhinje s otokom, uz korištenje svih obnovljenih materijala s imanja usidrava projekt i postavlja pogonske ciljeve spajanja starih i novih.

Izbacivanje blatobrana, praonice rublja i pune kupaonice iz kuhinje daje učinkovitost ovom domu potrebnu, dok odabir materijala dovodi kući do osjećaja na farmi. Probijanje starog vanjskog zida kako bi se otvorila kuhinja / blagovaonica za novu dnevnu sobu pomoglo je modernizaciji ovog doma. Projektni tim odlučio je strop ostaviti otvorenim, stvarajući vremenski osjećaj. Nastavite dolje da biste vidjeli ostatak ovog doma, uključujući resurse!

seoska kuća-kuhinja

Iznad: Rasvjetna tijela iznad otoka su vintage metalni industrijski komadi koji su ožičeni u viseća svjetla. Njih je po narudžbi dizajnirala Kristina Crestin Design.

seoska kuća-kuhinja

Iznad: Boja kuhinjskog ormarića je Sea Serpent SW 7615 – Sherwin-Williams. Poklopac ventilacijskog otvora izrađen je na licu mjesta s obnovljenim materijalima s tog mjesta. Prostor i hladnjak: Kuhinjsko pomagalo; Slavina: Kohler Parq slavina; Ovčje umjetnosti: Carolyn Letvin.

seoska kuća-kuhinja-radna ploča-detalj

Što volimo: Ova moderna seoska seoska kuća potpuno je transformirana u kombinaciju starog i novog kako bi stvorila bezvremenski dom u kojem će se uživati ​​godinama koje dolaze. Dizajner je izvrsno obavio posao dodajući boje u ovaj dom i razigrane detalje poput zidnih rasvjetnih tijela i kravljih zvona koja vise na zidu stubišta. Sve u svemu, volimo svijetli i prozračni osjećaj i ležernu atmosferu ove lijepo transformirane seoske kuće.

Reci nam: Koje detalje u obnovi ovog doma smatrate najinspirativnijima i zašto u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte još jednu prekrasnu kućnu turneju koju smo predstavili od dizajnera interijera ovog projekta: Unutar idilične kuće u Novoj Engleskoj s modernom obalnom atmosferom.

seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-kuhinja-ormar-detalj

Iznad: Hardver ormara je od tvrtke Restoration Hardware.

seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-blagovaonica

Iznad: U blagovaonici su stolice za blagovanje iz Zapadni brijest. Na zidu je umjetničko djelo Barbara Eskin⁠.

seoska kuća-dnevna soba-jastuci

seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: U dnevnoj je sobi smeđa kauč od cigarete sirove kože Članak. Stolice su berbe s jedinstvenom tkaninom Shibori. Uzemljujući prostor, površinski prostirač je Landry & Arcari. Okrugli bočni stol s desne strane sofe bio je izvor Arteriji.

seoska kuća-dnevna soba-stolić-detalj

seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: Crni ormar je iz Pokucajte na drvene starine. Na zidu umjetničke galerije nalaze se odabrani dijelovi lokalne umjetničke galerije.

seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: Puf od umjetnog krzna nalazi se u Etsyju. Slično se može naći na Keramička staja Teen.

seoska kuća-dnevna soba-stolica-detalj

seoska kuća-ulaz-stubište

seoska kuća-ulaz-stubište-detalj zida

Iznad: Starinska zvona od krava koja su visjela na zidu stubišta poticala su od Etsyja.

seoska kuća-ulaz-stubište

Iznad: Stubište je obojeno u Sea Serpent SW 7615 – Sherwin-Williams. Okruglo ogledalo na zidu je od CB2.

seoska kuća-ulaz

Iznad: Zid Mason Jar, prodavatelj tvrtke Etsy “Lamp Goods”.

seoska kuća-ulaz

Iznad: Umjetničko djelo na ulazu u ovu modernu seosku seosku kuću je Jane Feigenson ‘Misao’. Klupa za blato je iz Hrast i mahovina.

seoska kuća-dvorana

seoska kuća-kupaonica

Iznad: U kupaonici su sudoper i slavina iz Dizajnerska kupka i Znak Raka. Podnožje sudopera proizvela je tvrtka Sjeverno od studija u Bostonu. Zidne podloge su od Pomlađivanje. Zidovi su bijele keramike iz Izvor pločice. Viseće paprati i kanta za skladištenje metala potječu iz Svjetsko tržište.

seoska kuća-kupaonica-ispraznost-detalj

Iznad: Pod pločice u kupaonici je Slate Midnight Blue od Izvor pločice.

seoska kuća-stubište-ulaz

seoska kuća-spavaća soba

Iznad: U spavaćoj sobi su sivi tapecirani krevet i jastuci za bacanje CB2. Žuta pokrivač, posteljina i dugi jastuk su od Targeta. Draperija je iz Targeta, dok je draperija iz zapadnog brijesta. Pleteni pokrivač je Ugg. Neonski znak je umjetnik Maureen Gambale, dok je umjetničko djelo koje visi iznad lijevog noćnog ormarića kraj Deborah Baskin. Stropno svjetlo je “Leanne Ford” za Target. Uzemljenje ovog prostora je područje prostirka od Landry & Arcari.

seoska kuća-spavaća soba-stol-detalj

seoska kuća-praonica rublja

Iznad: U praonici rublja stropno svjetlo prodaje Etsy prodavač “Lamp Goods”. Zidne podloge su od Bor i bršljan. Perilica i sušilica su LG. Vrata staje po mjeri su proizvedena Sjeverno od studija u Bostonu.

seoska kuća-praonica rublja

Iznad: Kolica za pranje rublja su od tvrtke Steele, dok su metalne kante sa svjetske tržnice.

Fotografije: Fotografija Jareda Kuzije

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *