Home / kućni dekor / Moderna mediteranska kuća iz snova u mirnom okruženju u Minnesoti

Moderna mediteranska kuća iz snova u mirnom okruženju u Minnesoti

Swanson Homes u suradnji sa Carbon 6 Interijeri je dizajnirao ovu modernu mediteransku kuću iz snova smještenu u rezervatu Deer Hill, kvartu u Medini, Minnesota. Ovaj dvokatni stan stvoren je za uživanje u dugim južnim pogledima na slikovite prerijske krajeve, istodobno pokazujući prepoznatljivu mješavinu elegantnih i elegantnih završnih obloga.

Od zadivljujućeg rupa vodopada središnjeg otoka u kuhinji do zamršeno dizajniranog prilagođenog radijusa stropa u velikoj sobi, obilje je jedinstvenih detalja koji se mogu pronaći u cijelom ovom domu. Nastavite dolje kako biste vidjeli ovaj zapanjujući dom …

mediteransko stubište

Što volimo: Ova moderna mediteranska kuća iz snova ima prekrasnu arhitekturu, čiste linije i upečatljive detalje. Izvrsna izvrsna soba otvorenog plana idealna je za obiteljski život i zabavu u elegantnoj eleganciji. Veliki prozori ne samo da unose obilje prirodnog svjetla, već uokviruju pogled na prelijepu prerijsku zemlju koja okružuje ovo prebivalište.

Reci nam: Koje detalje u dizajnu ovog doma smatrate najinspirativnijima i zašto u komentarima u nastavku!

Bilješka: Pogledajte još jednu prekrasnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign iz portfelja graditelja ovog doma, Minnesota home pruža zadivljujući seoski obrt modernom životu.

mediteranska-velika-soba

Iznad: Otvoreni koncept kuhinje / blagovaonice i velike sobe pomaže stvoriti prostranu atmosferu u ovom stanu. Otok ruba kvarcnog vodopada Caesarstone i odgovarajući backsplash upareni s aparatima za vukove ispod nule i pripremnom kuhinjom stvaraju vrhunski zabavni prostor.

mediteranska-dnevna soba

Iznad: Izvrsna soba ističe prekrasan moderan linearni kamin s porculanskim pločicama velikog formata i slikovitim sjedalima na prozoru. Sjajni strop sobe krasi prekrasan luster tvrtke Restoration Hardware okružen radijusom drveta od 10 stopa i umjetnom bojom u skladu s pločicama kamina.

mediteransko-kuhinja

mediteransko-kuhinja

mediteranska-kuhinja-ostava

mediteranska-kuhinja-ostava

mediteranska blagovaonica

mediteranska blagovaonica

mediteranska-dnevna soba

mediteransko-sunčalište

Iznad: Poziva se sunčana soba koja se otvara prema kuhinji i blagovaonici, pružajući idiličan prostor za uživanje u obilju prirodnog svjetla, a zadržavajući se u blizini glavnih prostora kuće.

moderan-mediteranski-kućni ured

Iznad: Njegov i njezin ured bočno završavaju krajeve glavne razine. Njegov ured nudi puni pogled na regulacijski poludvor, dok se njezin ima mirni pogled na slikoviti rezervat Deer Hill. Izvrsni luster Orion Chrystal, plutajuće police za knjige i organske biljke savršeni su dodaci ovom modernom uredu.

mediteranski natkriveni vrt

moderno-mediteransko stubište

Iznad: Prekrasno stubište vodi na drugu razinu koja obuhvaća četiri spavaće sobe.

moderno-mediteranska-spavaća soba

Iznad: Vlasnički apartman ima veliki kristalni luster, niz prozora polumjera s prekrasnim pogledom na živopisno očuvano zemljište. Vlasnička kupka ima izvrsne podove od crnih mramornih pločica, potpuno mramornu tuš kabinu i dvije ispraznosti. Šetnja u ormaru je prostrana, s dovoljno prostora u ormaru i središnjim otokom s kvarcnim radnim pločama koji odgovaraju kupaonskim taštinama.

moderno-mediteranska-dječja soba

Iznad: Na gornjoj razini dječja igraonica ima svjetla bubnja i privlačan prikaz pozadine gradskog pejzaža tvrtke London Art. Dodatni naglasci na ovom prostoru uključuju dva radna prostora od bijelog hrasta s ladicama za odlaganje između njih i preslatki zid s policom s pločom.

moderno-mediteranska-dječja soba

moderno-mediteranska-spavaća soba

Tri dodatne spavaće sobe mogu se naći na gornjoj razini – junior apartman sa vlastitom kupaonicom i jack i Jill kupaonica koja spaja dvije spavaće sobe.

moderno-mediteranska-kupaonica

moderno-mediteranska-praonica rublja

moderno-mediteranska-kupaonica

moderno-mediteranska-kupaonica

moderno-mediteranska-dječja soba

moderno-sportsko-igralište

Iznad: Donja je razina sportskih fanatika iz snova, s prikazom suvenira, 80 wall tv zidom, mokrim barom, prostorom za igraće stolove i vježbaonicom povezanom s regulacijskim polu igralištem.

moderan-mediteranski-dom-bar

moderno-mediteransko-dvorište

moderno-mediteransko-dvorište

moderno-mediteranski-dom-eksterijer

moderno-mediteranski-dom-eksterijer

moderno-mediteranski-dom-eksterijer

Fotografije: LandMark fotografija

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *