Home / kućni dekor / Moderna kuća u balijskom stilu nudi mirno utočište u Georgiji

Moderna kuća u balijskom stilu nudi mirno utočište u Georgiji

Joel Kelly Dizajn je dizajnirao ovu modernu kuću u balijskom stilu smještenu u srcu Brookhavena, grada u sjeveroistočnom predgrađu Atlante u državi Georgia. Vlasnici su zatražili atmosferu u odmaralištu koja podsjeća na južni Pacifik. Kuća u dvorišnom stilu potpuno uokviruje poglede jednom unutar kuće i stvara kuću usmjerenu prema unutra usredotočenu na spektakularni dvorišni bazen.

Vanjsku fasadu karakteriziraju krovni prevjesi, drveni krov i obloga od cedrovine, što daje oštar, ali teksturiran izgled. Paleta materijala pojačava modernu otočnu atmosferu koju su vlasnici kuća tražili, uključujući upotrebu naslaganog kamena koji ima ‘vulkansku’ vezu zbog boje i slojeva.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Joel Kelly Dizajn DIZAJN INTERIJERA Interijeri Wyeth Raya IZVOĐAČ Brookside prilagođene kuće ARHITEKT KRAJOLOGA Howard Design Studio

moderno-balijski stil-dvorište-ljeto

Iznad: Ovo privatno dvorište stvara osjećaj bijega daleko od gradskog života. S površinom u prizemlju, bazen je imao tamnu završnu obradu kako bi na tlu imao izgled ogledala.

moderno-balijski stil-dvorište-proljeće

Iznad: Vlasnici kuća su liječnici koji su željeli da njihova kuća iz snova odražava moderan balijski stil, mjesto gdje se mogu opustiti nakon dugih radnih dana. Paleta materijala obuhvaća drvo, staklo i kamen. Nisko nagnuta streha na krovu i opuštajući vodeni element dovršavaju estetiku nadahnutu odmaralištem.

paviljon s bazenom u modernom balijskom stilu

Iznad: Stan se obavija oko središnjeg dvorišta s elegantnim bazenom i kaminom za večernju toplinu i ambijent. Uspostavljena je bešavna unutarnja i vanjska veza, gdje se iz gotovo svake sobe u domu pruža pogled na bazen.

moderno-balijski stil-velika soba

Iznad: Izvrsna soba sadrži podnice od trešnjevog drveta, grede od cedrovine, naslagani kamin od kamena i ploča i 15 ručno puhanih staklenih visećih svjetiljki obješenih u različitim duljinama. Navečer se kroz prozore pojavljuju poput lampiona. Dodajući teksturu u ovaj prostor, stolice Palacek s naglascima užeta. Sofe su pored Verellen prekriven tkaninom višegodišnjih biljaka. Draperija tkanina je iz Romo.

pogled-iz-moderne-velike sobe

Iznad: Ručno puhana rasvjetna tijela isporučuje se Tech Lighting Osvjetljenja Osvjetljenje. Ova sjajna soba preplavljena svjetlom može se pohvaliti visokim stropovima visokim 15 metara i pogledom na zaklonjeno dvorište.

moderna-dnevna soba

Što volimo: Ova moderna kuća u balijskom stilu pruža mirnu i opuštajuću atmosferu za nekoliko radnih profesionalaca. Topli i privlačni životni prostori razvijeni su slojevima prirodnih tekstura u cijelom ovom domu. Mješavina starina i prirodnog drveta unosi organski i smirujući osjećaj u moderni dizajn. Na otvorenom, nebesko dvorište s vrtom i bazenom pruža vlasnicima oazu u gradu.

Reci nam: Koji su vam detalji najprivlačniji u dizajnu ovog stana u balijskom stilu? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih prekrasnih obilazaka kuća u balijskom stilu koje smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign: Prekrasna palijonska kuća inspirirana balijskim balonom u Malibuu u Kaliforniji i Vrhunski dom inspiriran balijskim balonom s pogledom na obalu Malibua.

moderna-dnevna soba

moderno-blagovaonica

Iznad: U blagovaonici, deset stopa dugački izrađeni stol sastoji se od bijelog hrasta i prilagođenog završnog sloja Namještaj Skylar Morgan. Pruža odvajanje kuhinje i blagovaonice, prozirni zid za odlaganje vina.

kutak za doručak u modernom balijskom stilu

Iznad: Vinski zid koji vizualno razdvaja kuhinju i blagovaonicu sadrži ugrađenu banketu – savršenu za vašu jutarnju šalicu kave, pijuckanje vina ili kartanje.

moderno-kuhinjska

Iznad: U kuhinji, knjižni (dvije mramorne površine koje se međusobno zrcale) pozadina stvara dramatičan izgled, uključujući mramor Cafe Argento iz Walkera Zangera. Dodatna žarišna točka u ovom prostoru, gornji dio šipke uživo u tretmanu vodopada. Barske stolice je Skylar Morgan. Otočna viseća svjetla su od Tech Lightinga.

kuhinja u modernom-balijskom stilu

moderno-obiteljska soba

Iznad: Neposredno uz kuhinju, obiteljska soba nudi ugodno mjesto za opuštanje i zabavu. Dekorativni metalni zasloni za privatnost su kraj Miles & Lincoln.

moderno-sunčalište

Iznad: Soba za kontemplaciju zamišljena je kao tihi kutak za čitanje. Uzemljenje ovog prostora je crni i zeleni tepih sa skrivenim dijelovima Kyle Bunting. Dostavljeni su par ležaljki Verellen i prekriven tkaninom za trajnice. Dvije lopte od korijena tikovine daju organski osjećaj ovom prostoru, od A. Antikviteti Tyner. Tretmani prozora su iz tvrtke Romo.

moderno-glavna-spavaća soba

moderno-balijski stil-glavna spavaća soba

Iznad: Vlasnikova spavaća soba trebala je biti opuštajuća oaza nakon dugih radnih dana. Krevet na platformi sadrži posteljinu od Aleja pauna. Prekrasan naglašeni jastuk prekriven je tkaninom od Tkanine Jima Thompsona. Ispred prozora koji uokviruje pogled na šumu, oltarni stol Jozefa Konrada iz 18. stoljeća.

moderno-glavna-spavaća soba

Iznad: Na zidu iznad kreveta nalazi se indijska stropna ploča iz 19. stoljeća koja potječe iz antikviteta A. Tyner.

moderno-balijski-stil-majstor-kupaonica

Iznad: U kupaonici vlasnika poput kupališta betonska kada za natapanje je iz Zavičajne staze.

moderno-majstor-kupaonica

moderno-majstor-kupaonica

Iznad: Kupaonska ispraznost sadrži jedan umivaonik, dodajući dašak rustikalne elegancije.

moderno-kupatilo za goste

Iznad: Gostinjska spavaća soba sadrži ostatke ostatka korijena od sive tikove Blaxsand. Svjetiljku je nabavio Ralph Lauren Oko osvjetljenja. Umjetničko djelo iznad kreveta je iz Izrađena roba.

moderno-dvorište-zima

FOTOGRAF Jeff mr

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *