Home / kućni dekor / Moderna interpretacija narodnog jezika seoske kuće u Novoj Engleskoj

Moderna interpretacija narodnog jezika seoske kuće u Novoj Engleskoj

Arhitektura Elliott + Elliott je moderno zaokrenuo ovaj pučki jezik u novoj Engleskoj, smješten na malom otoku uz obalu Mainea. Ukorijenjen je u tradicionalnom hijerarhijskom odnosu između istaknute bijele seoske kuće s daskama i manje ukrašenih gospodarskih zgrada s šindrom.

Kako bi se moglo smjestiti više generacija obitelji, glavna seoska kuća u potpunosti je predana mladim roditeljima i unucima, a nova je kuća zamišljena kao privatni prostor za matrijarha.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitektura Elliott + Elliott OPĆI IZVOĐAČ Michael Westphal INŽENJER KONSTRUKCIJE Becker Strukturni DIZAJN RASVJETE Peter Bat

nova-engleska-moderna-seoska kuća-eksterijer

Nova je kuća mala i učinkovita, ali dovoljno ugodna za cjelogodišnju uporabu, nešto što nedostaje staroj seoskoj kući s električnom toplinom i lošom izolacijom.

nova-engleska-moderna-seoska kuća-eksterijer

Iznad: Ovaj ljetnikovac Velikog otoka brusnice pruža obitelji Milwaukee prekrasan bijeg. Gornja građevina je majčina kuća koja treba sugerirati gospodarsku zgradu velike bijele seoske kuće smještene negdje drugdje na imanju. S lijeve strane životni prostor obuhvaća spavaću sobu, kupaonicu i veliku sobu. Trio prozora okrenutih prema jugu integrirani su u strukturu kako bi donijeli obilje prirodnog svjetla.

nova-engleska-moderna-seoska kuća-eksterijer

Iznad: Kutija s desne strane sastoji se od zastakljenog trijema i osmatračnice do kojih se dolazi stubištem s čeličnim okvirom s prilagođenim ogradama i gazećim pločicama.

moderna-seoska kuća-zasjenjena-trijem

Iznad: Pogled iz majčine kuće i preko 12-metarske palube za ipe prikazuje zasjenjeni trijem, mjesto na kojem se obitelj okuplja za obroke. Ova struktura također pruža djelomičnu prepreku privatnosti između dvije kuće.

nova-engleska-moderna-seoska kuća-eksterijer

Što volimo: Ovaj narodni jezik u seoskoj kući u Novoj Engleskoj nudi prekrasnu priliku obitelji da ljetuje u primorskom Maineu. Nova struktura na imanju za majke je idiličan prostor s puno funkcionalnog spremišta i fantastičnom unutarnjom i vanjskom vezom. Posebno volimo koncept zaslona s trijem za obiteljske blagdane dok je zaštićen od elemenata.

Reci nam: Što mislite o ukupnim detaljima dizajna ovog doma? Postoje li neki elementi koje biste promijenili? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz države Maine: Lijepo osvježeni primorski dom uz neravnu obalu Mainea.

nova-engleska-moderna-seoska kuća-eksterijer

moderna-seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: U dnevnoj sobi ugrađeni ormarići po mjeri koriste se za funkcionalno spremanje dok a Štednjak Rais pruža toplinu za prostor.

moderna-seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: Namještaj u dnevnoj sobi uključuje Raleigh kauč, Jens stolicu i Skagen stolić, a sve dolazi iz Design Within Reach.

moderna-seoska kuća-kuhinja

Iznad: U kuhinji, ormarići od obojene šperploče od breze, nadopunjeni brusnom radnom površinom od brusne maglice. Stolice tvrtke Cherner Chair tvrtke tvrtke Design Within Reach.

moderno-seoska kuća-dvorana

moderna-seoska kuća-spavaća soba

Iznad: Zidovi i strop u spavaćoj sobi obojani su odabranim borovima u obliku žljeba i utora. Na podu obnovljeni borov duži list srca. Pohrana po mjeri u ovom prostoru uključuje ormar, ladice i sjedalo za prozor.

moderna-seoska kuća-spavaća soba

moderna-seoska kuća-kuća-ured

moderna-seoska kuća-eksterijer

moderna-seoska kuća-eksterijer

moderna-seoska kuća-eksterijer

moderna-seoska kuća-eksterijer

moderna-seoska kuća-eksterijer

Iznad: Kuća svijetli u večernjim satima, kao i zastirani trijem, na kojem se nalaze stubišne letvice od drveta ipe.

moderna-seoska kuća-eksterijer

Iznad: Ovdje možete vidjeti odnos prema majčinoj kući i izvornoj seoskoj kući koja je bila na imanju.

FOTOGRAF Jeff Roberts Imaging

moderna-seoska kuća-tlocrt

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *