Home / kućni dekor / Moderna, ali topla kuća na jezeru s kućicom na drvetu u Washingtonu

Moderna, ali topla kuća na jezeru s kućicom na drvetu u Washingtonu

Ovu prekrasnu modernu kuću na jezeru dizajnirao je Demetriou Arhitekti u suradnji sa Pulp Design Studios, smješteno u Bellevueu u državi Washington. Stvoren za četveročlanu obitelj, dizajn ovog doma nadahnut je pogledom na jezero i okolna stabla. Interijer izaziva osjećaj življenja u super modernoj kućici na drvetu.

Za ovu kuću iz snova dizajneri su koristili obilje prirodnih drva i tekstura, zajedno s paletom umirujućeg zelenila i sivih boja koje su se mogle gledati ravno s prozora. Daje osjećaj stapanja u zatvorenom i na otvorenom.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Demetriou Arhitekti DIZAJN INTERIJERA Pulp Design Studios IZVOĐAČ King Construction

moderna-kuća-jezero-ulaz

Da bi upotpunili suvremenu arhitekturu i završnu obradu, dizajneri su odabrali topao namještaj. Rezultat je bio prekrasan dom prikladan za zabavu i opuštanje – zajedno s obiteljskom jamom i stolom za ping pong u završenom podrumu.

moderna-jezera-kuća-dnevni boravak

Što volimo: Ova moderna kuća na jezeru nudi svojim stanovnicima otvoren i prozračan dom zahvaljujući svom dizajnu nalik drveću. U ovom domu ima puno sjajnih karakteristika, uključujući lebdeće stropove, čiste linije i suvremeni namještaj i završnu obradu. Spajanje unutarnjeg i vanjskog prostora i upotreba drvenih elemenata daju toplinu ovom domu. Dok okolno okruženje nudi mirno okruženje za obiteljski život i zabavu.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetskoj dizajnu ovog doma? Javite nam svoje misli u komentarima ispod, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih obilazaka kuća na jezeru koje smo ovdje prikazali u programu One Kindesign iz države Washington: Moderno rustikalno utočište osmišljeno da se osjeća poput ljetnog kampa na otoku Orcas i suvremene jezerske kuće na otoku Mercer prožetom azijskim dodirima.

moderno-dnevni boravak

moderno-dnevni boravak

moderno-dnevni boravak

moderna-jezera-kuća-blagovaonica

moderno-kuhinjska

moderno-spavaća soba

moderno-spavaća soba

moderna-podrum-obiteljska soba

moderna-podrum-igraonica

moderna-jezera-kuća-terasa

Lake House Vanjska terasa

Obiteljska soba u podrumu omiljeni je prostor okupljanja vlasnika kuće jer je to soba u kojoj može uživati ​​cijela obitelj – gužva, stol za ping pong, što ne treba voljeti? Dizajnerovo omiljeno mjesto u ovoj kući je ova privlačna vanjska terasa, koja pokazuje zadivljujuće poglede!

FOTOGRAF John Granen

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Posljednji dio naše slagalice

Prije točno godinu dana podijelila sam našu transformaciju vintage seta za blagovaonicu, što je bio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *