Home / spavaća soba dekor / Mladi Mjesec u Blizancima 10. lipnja Značenje: Pripremite se za velike promjene

Mladi Mjesec u Blizancima 10. lipnja Značenje: Pripremite se za velike promjene

Sezona pomračenja napokon se završava i ostavlja nas (na sreću!) S malo svjetlucanja na izlasku. 10. lipnja imat ćemo pomrčinu Sunca Novoga Mjeseca u Blizancima, koja će nas pozvati da pokrenemo promjene koje će odjeknuti tijekom sljedećih šest mjeseci. Jeste li spremni prodrmati način komunikacije, iskusiti mogućnosti za učenje novih stvari i otvoriti nove ceste za ispunjenje ?! Pročitajte kako biste saznali više.

Posljednjih nekoliko tjedana Mercury nije samo retrogradan, već energija prve pomrčine u sezoni (pomrčina punog mjeseca 26. svibnja) još uvijek traje. Bilo je to vrijeme samorefleksije i kopanja duboko u naše psihe kako bismo stekli veće razumijevanje sebe i svog utjecaja na svijet. Možda ste imali svakakvih epifanija, posebno u vezi s time kako manifestirati veći osjećaj slobode koji vam omogućuje da marširate u ritmu vlastitog bubnja. Ova će se energija vrlo glatko kotrljati u nadolazeću pomrčinu Sunca novog mjeseca, pogotovo ako odlučite uzeti u obzir sve divne (i ne baš predivne) stvari koje ste o sebi naučili radeći na svojim namjerama.

Vratimo se na trenutak. Što je pomrčina Sunca i što ga čini tako posebnim? Pomrčina Sunca novog mjeseca je poput super nabijenog, superpotentnog mladog mjeseca. Slično redovnom mjesečnom mladom mjesecu, i ovo je sjajno vrijeme za započinjanje nečeg novog ili u najmanju ruku za namjeru da se očituju nova iskustva. Međutim, ključna razlika između pomrčine mladog mjeseca i pomrčine mladog mjeseca je ta da će sve situacije koje se pojave tijekom ili oko pomrčine imati puno duži utjecaj na vaš život. To je zbog prisutnosti sjevernog i južnog čvora, koji u astrologiji govore o našim višim pozivima i svrsi u ovom životu.

Iz tog su razloga pomrčine poznate po tome što nam pomažu da se kalibriramo na višim stazama, posebno ako smo skrenuli u posljednjih šest mjeseci. Neki astrolozi čak vjeruju da ćete, gledajući dane koji neposredno okružuju pomrčinu, steći sjajan uvid u ključne lekcije ili fokus tijekom sljedećih šest mjeseci.

Ova pomrčina neće biti samo u znaku Blizanaca koji vladaju komunikacijom, učenjem, putovanjima na kratkim udaljenostima, prijevozom i elektronikom, već će također biti pod snažnim utjecajem žive retrogradne i Neptuna. Zbog ovoga se možete zateći u maloj zbunjenosti i mentalnoj magli kako biste pronašli dar tijekom ove Pomrčine mladog mjeseca.

S obzirom da je Mercury još uvijek u retrogradnom stanju do 22. lipnja, podaci se mogu osjećati rijetko ili nedosljedno. Štoviše, Neptunkoja vlada percepcijom, iluzijama, iluzijama, ovisnostima i emocionalnom osjetljivošćumožda naš pogled na stvarnost i nas malo dotaknemo. Trik u pronalaženju dijamanta u ovoj vrsti energije je biti spreman ispitivati ​​svoju stvarnost sa znatiželjom i suosjećanjem.

Nije vrijeme za osudu, krivnju ili bilo koje drugo ponašanje slabe vibracije. Vrijeme je da dopustite da vam Saturn pomogne da postavite jasne, sažete granice i ciljeve koji će vam pomoći da pristupite svom najvišem osjećaju sebe. Moćnija si nego što uopće možeš zamisliti, ljubavi. Neka vas ova pomrčina i svemir vode do dubljeg povezivanja s vašom moći. Sretan mladi mjesec!

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *