Home / spavaća soba dekor / Mitraljez Kelly lansira marku laka za nokte

Mitraljez Kelly lansira marku laka za nokte

Dečki vječno nose lak za nokte, ali na celebsima smo obično vidjeli malo usitnjenog crnog laka i to je sve. Kasno su se, međutim, ljudi svih spolova poigravali s umjetnošću noktiju. Zašto ne? To je zabavan i jednostavan način da pokažete svoju kreativnost. Mitraljez Kelly čak je pokazivao duže nokte na svojim ružičastim prstima, kao i neke šarene nokte. Ima smisla da bi njegov sljedeći pothvat bio marka za nokte.

Prema Šesta stranica, pjevačica “Krvavog Valentina” udružila se s laboratorijom marke “Unlisted Brand Lab” na liniji lakova nazvanoj UN / DN. Trži se kao “unisex” marka, ali nije li sve lakove za bilo koji spol? Šminka, njega kože, njega kose, lak za nokte – sve je to bez spola. Ili bi trebalo biti. O UN / DN još nema puno informacija, ali znamo da je postavljeno za jesensko lansiranje. I postoji velika šansa da će to biti puno više od crnih nijansi.

“Počašćeni smo što surađujemo s MGK na ovoj rijetkoj prilici za izgradnju brenda koji će unaprijediti kategoriju koja utjelovljuje kulturni pomak koji je već dugo došao”, rekla je neobjavljena osnivačica i izvršna direktorica Candy Harris u priopćenju za medije.

Osim stvaranja glazbe i pokretanja kozmetičkih brendova, MGK osvjetljava tabloide za svoj odnos s Megan Fox. Glasine su da će se useliti kad Foxov razvod braka Austina Greena bude finaliziran. Fox je podnio zahtjev za razvod od Green-a 25. studenog, dan prije Dana zahvalnosti, nakon više od 10 godina braka.

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *