Home / spavaća soba dekor / Mitraljez Kelly lansira marku laka za nokte

Mitraljez Kelly lansira marku laka za nokte

Dečki vječno nose lak za nokte, ali na celebsima smo obično vidjeli malo usitnjenog crnog laka i to je sve. Kasno su se, međutim, ljudi svih spolova poigravali s umjetnošću noktiju. Zašto ne? To je zabavan i jednostavan način da pokažete svoju kreativnost. Mitraljez Kelly čak je pokazivao duže nokte na svojim ružičastim prstima, kao i neke šarene nokte. Ima smisla da bi njegov sljedeći pothvat bio marka za nokte.

Prema Šesta stranica, pjevačica “Krvavog Valentina” udružila se s laboratorijom marke “Unlisted Brand Lab” na liniji lakova nazvanoj UN / DN. Trži se kao “unisex” marka, ali nije li sve lakove za bilo koji spol? Šminka, njega kože, njega kose, lak za nokte – sve je to bez spola. Ili bi trebalo biti. O UN / DN još nema puno informacija, ali znamo da je postavljeno za jesensko lansiranje. I postoji velika šansa da će to biti puno više od crnih nijansi.

“Počašćeni smo što surađujemo s MGK na ovoj rijetkoj prilici za izgradnju brenda koji će unaprijediti kategoriju koja utjelovljuje kulturni pomak koji je već dugo došao”, rekla je neobjavljena osnivačica i izvršna direktorica Candy Harris u priopćenju za medije.

Osim stvaranja glazbe i pokretanja kozmetičkih brendova, MGK osvjetljava tabloide za svoj odnos s Megan Fox. Glasine su da će se useliti kad Foxov razvod braka Austina Greena bude finaliziran. Fox je podnio zahtjev za razvod od Green-a 25. studenog, dan prije Dana zahvalnosti, nakon više od 10 godina braka.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *