Home / kućni dekor / Mirno prašumsko povlačenje u Australiji lijepo prepleteno prirodom

Mirno prašumsko povlačenje u Australiji lijepo prepleteno prirodom

Mim dizajn odgovoran je za kompletnu rehabilitaciju kuće za odmor iz 1980-ih koja se nalazi u Noosi, australskom ljetovalištu na sunčanoj obali južnog Queenslanda. Ovo idilično povlačenje u prašumu smješteno je unutar bujnog lišća, na rubu Nacionalnog parka Noosa.

Postojeće je imanje prošireno i potpuno obnovljeno kako bi lijepo sjedilo u ovom nadstrešničkom okruženju. Autentični materijali, snažne, jednostavne, bezvremenske forme s valovitim balkonima i šetalištima, sjede unutra i omogućuju okolnom krajoliku da obavija strukturu i područje. Ovo utočište od 6.997 četvornih metara sadrži četiri spavaće sobe i tri kupaonice.

suvremena-prašuma-povlačenje-eksterijer

Što volimo: Ovo povlačenje u prašumu lijepo je pretvoreno u svetište okruženo bujnom vegetacijom. Povezivanje unutarnjeg i vanjskog prostora maksimizirano je u cijelom ovom domu kako bi se stekla snažna vizualna veza i stvorio osjećaj smirenosti za stanovnike ovog doma. Sveukupno, projektni tim je nevjerojatno obavio posao stvarajući divnu, novouređenu kuću za odmor za kvalitetno provedeno vrijeme s voljenima.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici ovog Aussie bijega? Javite nam u komentarima ispod, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fascinantnih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz zemlje Australije: Kompaktna paviljon kuća okružena gustim australskim grmljem i australijskom vikendicom na obali dobiva osvježavajuću suvremenu reviziju.

suvremena-prašuma-povlačenje-ulazak

Monokromatska paleta pruža idiličnu pozadinu okruženja ovog stana i postavlja ga kao suvremenu kuću za odmor za obitelj i prijatelje.

suvremena-prašuma-povlačenje-stubište

Da bi se povezao s okolišem na plaži ovog doma, unutrašnjost karakteriziraju glatke mramorne površine, podovi od dimljenog hrasta i bijele unutarnje zidne obloge. Ovaj je dom zamišljeno obnovljen kako bi stvorio prostor za opuštanje, opuštanje i uživanje u najjednostavnijim životnim užicima. Ovaj je stan povratni odraz najistaknutijeg australskog života.

suvremena-povučena-dnevna soba

Prostire se na tri razine, dizajner je obnovio i unutrašnjost i vanjštinu ovog stana. Glavni cilj bio je biti pažljiv prema tropskom okruženju ovog doma, o čemu je bilo riječi u izgledu. Dizajner je rekonfigurirao tlocrt za smještaj prostrane kuhinje i podrumskog zabavnog prostora, uz četvrtu spavaću sobu i kupaonicu.

tropsko-utočište-kuhinja-blagovaonica

Ni u jednoj fazi procesa dizajniranja nije zaboravljeno na bujnu okolinu. Umjesto toga, integrirani su u prozirno staklo kuhinje i spojeni preko balkonskog produžetka. Zidovi od ostakljenja od poda do stropa uokviruju pogled na visoke palmine grane i podrast, s neupadljivim kapcima koji prihvaćaju svjež zrak i filtrirano prirodno svjetlo.

tropska-povučena-kuhinja

U kuhinji staklena pozadina uokviruje poglede na krošnje šume.

tropska-povučena-kuhinja

tropsko-povlačenje-ugrađeno-u-prozor-sjedalo

Kutak za čitanje pruža smirujuće okruženje za sklupčanje, opuštanje i opuštanje.

tropsko-povlačenje-ugrađeno-u-prozor-sjedalo

Vanjska fasada omotana je crnom oblogom sive žbuke. Prostrani zidovi ostakljenja pomažu povećati pogled na šumovitu okolicu.

tropska-povučena-spavaća soba

tropska-povučena-spavaća soba

tropska-povučena-spavaća soba

tropsko-povlačenje-kupaonica

tropsko-povlačenje-kupaonica

tropska-povučena-dvorana

tropsko-povlačenje-stubište

tropski-povući-home-ured

suvremena-prašuma-povlačenje-eksterijer

queensland-australia-noosa-beach

FOTOGRAF Andrew Richey

suvremeni-prašum-povlačenje-tlocrt

suvremeni-prašum-povlačenje-tlocrt

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *